Odpoveď na príspevok od lafrankoni:
Caute. Viete niekto poradit ohladom vnutornych mr… @lafrankoni bezpečnostné, alebo dizajnové? Ak to bude nalepené na skle, akurát ti to znemožní umývanie okien. Ked už, tak medzi sklá. ALe mne to príde gýčové.Odpoveď na príspevok od itgospa:
nam, pri kupe okien, bolo povedane, ze vnutorne /… @itgospa toto ako "dizajnovy prvok" vyslo z mody pred 20 rokmiOdpoveď na príspevok od kejsix:
@itgospa toto ako "dizajnovy prvok" vyslo z mody … @kejsix tak pridte tu, do Svajciarska, uvidite. "Vyslo z mody". Ja potrebujem vediet plusy a minusy, nie, ci to vyslo z mody.Odpoveď na príspevok od zicher:
@lafrankoni bezpečnostné, alebo dizajnové? Ak to … @zicher zdravim. Citame s porozumenim. Zabudovane v okne (medzi sklami), nie vonkajsie. A ano, na vonkajsich by bol problem s tym umyvanim, tak to neprichadza ani do uvahy:DOdpoveď na príspevok od itgospa:
nam, pri kupe okien, bolo povedane, ze vnutorne /… @itgospa Takze ste mali aj zaujem, ale ta firma, ktora Vam sprostredkovala okna, povedala, ze je to prezitok a upustili ste od toho, ano?Odpoveď na príspevok od lafrankoni:
@itgospa Takze ste mali aj zaujem, ale ta firma, … @lafrankoni manzelka mala zaujem, ja nie... ked to spomenula pri vybere okien, tak z mojho pohladu jej to spravne poradili. a ked sa teraz pozeram cez nase okna, som rad, ze to tam nemam. ano, mozno keby som to mal, si to nevsimam (ako mnoho inych veci s odstupom casu), ale pride mi to zbytocne - je to moj nazor.Odpoveď na príspevok od lafrankoni:
@kejsix tak pridte tu, do Svajciarska, uvidite. "… @lafrankoni Keď to je medzi sklami, tak na údržbu to nemá žiadny vplyv. Okenné tabule nie sú rozoberateľné, takže sa k nim ani nedostaneš. Vlastne ani nie je prečo. Tam sa ani prach nedostane. Inak Žiadna výhoda mi nenapadá. Ako za nevýhodu by sa dalo považovať, že to zhoršuje výhľad. Ďalšou nevýhodou je možno o niečo vyššia cena, ale to bude asi zanedbateľné. Riziko vidím tiež v tom, že tie lišty sú na sklo lepené. Ak sa náhodou niektorá z nich od slnka odlepí a padne, tak to budeš mať naveky padnuté. Naspäť to už nedáš. Ale ak sa ti to páči a v tvojom okolí je to bežné, tak si to daj. Možno je architektúra v CH iná, než na Slovensku. Firmy prispôsobujú ponuku trhu, takže ak tam je po tom dopyt, tak to aj výrobcovia okien budú ponúkať. My tvoj dom nevidíme, nevieme posúdiť, či sa to k dizajnu domu hodí alebo nie. To si musíš posúdiť sama. Ak si to ale dáš, tak rátaj s tým, že to máš naveky. Ak si to niekto pred 15 rokmi dal, teraz to môže pôsobiť gýčovo až smiešne. Aby sa aj tam nezmenil štýl bývania za pár rokov. Jednoduché farby rámov (biela, prípadne nejaký dizajn dreva) a obyčajné číre sklá sú nadčasové. Tie nevyjdu z módy. Ja by som si to určite nedal.Odpoveď na príspevok od lafrankoni:
Caute. Viete niekto poradit ohladom vnutornych mr… @lafrankoni neviem či tam sú nejaké mínus pri používaní voči bežným sklám. Skôr len v cene a možno v izolačných vlastnostiach. Máme kanceláriu v rekonštruovanej historickej budove, kde sú delené sklá a pozerá sa cez to úplne normálne, že to človek nevníma. Ale aby to dobre vyzeralo, tak by mala aj budova byť v takom štýle čo to dopĺňa.Odpoveď na príspevok od chrobak7:
@vaka24 Si náhaňaš klientelu cez MS? @chrobak7 idem si dat kavu, lebo uz citam oTrasne mriezky na oknach :-DOdpoveď na príspevok od zita19:
@chrobak7 idem si dat kavu, lebo uz citam oTrasne… @zita19 Pre niekoho to je aj otrasné a pre iného okrasné. 😉Odpoveď na príspevok od chrobak7:
@vaka24 A dopravíš jej tie okná aj do Švajčiarska… @chrobak7 Tak to by som dufal, ze ta doprava aj montaz by bola uz v cene:DOdpoveď na príspevok od lafrankoni:
@chrobak7 Tak to by som dufal, ze ta doprava aj m… @lafrankoni Keď mi montovali vstavanú skriňu, tak v rámci BA to bolo zadarmo, ale mimo BA si účtovali 1 €/ km. Takže do Stupavy mi vyfaktúrovali 30 €, hoci Stupava je asi 2 km za BA. Tebe do Zürichu by potom koľko naúčtovali? Doprava by vyšla viac, než okná. Ale už ju vymazali, aj keď sa paprčila.Odpoveď na príspevok od chrobak7:
@lafrankoni Keď mi montovali vstavanú skriňu, tak… @chrobak7 Vsak to bola, samozrejme, ironia:D