Okná Slovaktual Aluplast ID8000 - skúsenosti

Myslíte, že je to dobrý výběr? Okna Slovaktual, profil Aluplast ID8000, 8-mi komorovy se středovým těsněním, stav. Hl. 85 mm, zaoblený Pasiv HL, tří řadové dorazové těsnění, ocelové vyztuhy tl. 2 mm, celoobvodove chromove bezpečnostní kování MACO multimatic, sklo 4/16/4/16/4 s distancnim plastovym rámečkem, Uw 0.8 W/m2k. Největší okno balkonove dveře 2000/2300, okna 1800/1600.... to jsou tedy stavební otvory. Děkuji všem odborníkům za vyjádření a zkušenosti.
Odpovedať
@michaelab81 okna su v dnesnej dobe +/- rovnake co sa izolacnych vlastnosti tyka, profily zrejme uz nie su ziadny sunt. Na oknach su dolezite ine veci. Kvalita vyhotovenie a potom ta uplne najdolezitejsia je osadenie. Vo vybere okenného systemu velku chybu nemozes spravit ak nebudes hladat to najlacnejsie co je na trhu a este si dohladas aj referncie a certifikaty. Pri vybere dodavatela mozes narazit na babraka, ktory domrvi aj najkvalitnejsi profil, takze radsej vyberat firmu co robi okna vo velkom a ma jednak zariadenia, jednak system kvality. A potom uz len mat stastie na tych co ich budu osadzyt aby to spravili spravne, kontrolovat kazdy ich krok, nastudovat si veci vopred aby ta nemohli odfajcit hlaskou Ale panicka, takto robime vsade...
Odpovedať
@michaelab81 Presne tieto okna mame od r. 2015 a uplne bez problemov. Vsetko funguje, okna tesnia dobre, nezaznamenali sme ziadne problemy. Akurat my mame este kovanie MACO multimatic ale niekde som postrehol, ze Slovaktual prechadza na kovanie ROTO. Aj ked je to asi jedno.
Odpovedať
Slovaktual prešiel od roku 2018 na Roto kovanie. Aluplast ID8000 najlepšie čo majú, lepšie len keď objednáte aluklip k tomu profilu.
Odpovedať
Ako bolo spominane, spickove okna vo vacsine pripadov domrvi ti co ich osadzaju. Je dobre sa na to divat, ako to robia...alebo zit v naivite ze mam top okno.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?