Okná Salamander verzus Ovlo

SALAMANDER 5-kom. (76) alebo OVLO 6-kom.(80), a dalsia dilema - dvojsklo alebo trojsklo?
Odpovedať
A zase okna ako keby tu nebolo o nich uz x tem
Odpovedať
@iwilion prelúskaj jesvujuce témy.Nik nerozhodne za teba a väčšinou si ľudia chvália tie svoje. My sme dali na jesen Salamander. Sú pekné biele. A aj vyšli najdrahšie.Chceli sme tento profil. Boli sme vcelku spokojní aj s firmou,čo nám montovala. Ale stáli sme im za zadkom. Neviem,ako by to dopadlo,keby nie.
Odpovedať
@cubicomp z x tem som si ich uz aj x preluskala, ale nikde sa poriadne nepise o OVLO profiloch... preto sa pytam... ak ta to obtazuje, nik ta nenuti odpisat. @staronova citanim tem som uz stravila cely vikend, ale o OVLO profiloch som takmer nic nenasla... preto sa pytam. Zrejme tiez pojdeme do SALAMANDRA ale OVLO su o cosi lacnejsie, tvaria sa dobre... ale za opytanie predsa nic nedam.
Odpovedať
@iwilion ahoj, my mame salamander, zatial velka spokojnost :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ono to je dost tazka otazka....nikto tu nie je asi taky kto by mal doma aj tie aj tie profily a vedel to porovnat, takze objektivne hodnotenie tu nikdy nebude kazdy bude obhajovat tie co ma doma ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@iwilion: Ak sa smiem spytat preco prave tento profil? Ja sa rozhodujem medzi Salamander (7 komor) pretoze je sice drahsi ale vraj vydrzi...no ma iba 2 tesnenia. Z tych lacnejsich, Aluplast ID 5000, ma 3 tesnenia, pripadne Aluplast Ekosun - 8 komor, 3 tesnenia Zatial som prikloneny k tomu Ekosun, aj ked ma presviedcaju ze to nie ze to je polsko...ale 90% "nasich" predajcov okien ide do Polska, tam to kupi za polovicu a my potom platime fungovanie ich firmy...a keby boli tie polske okna take zle by ich nemalo asi 90% Oravy a Liptova :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ale salamander blue evolution sa tiez vyraba v Polsku, myslim, ze ten profil stade taha vela nasich "vyrobcov okien", tu ho rezu a dalej kompletizuju okna, skla sa davaju SK :-)
Odpovedať
@martinsi pozri stranku Salamander a uvidis ktore profili sa tlacia v Polsku ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
olvo? to je čo preboha... :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Dobrý deň, dali sme si naceniť plastové okná u rôznych firiem a jedna uprednostňuje OVLO a druhá SALAMANDER. Prosím, vedeli by ste mi niekto povedať ich plusy a mínusy? Ktoré vybrať? Vraj je ovlo nekvalitné a kazivé Dík za odpoveď.
Odpovedať
my máme salamander:)sme spokojní, blue evolution, 3 sklo:) a nemáme polský salamander, ano, viem ze sa salamander falsuje, ale blue evolution nie..a firma, ktorá nám ich dodala, má aj certifikát povodu okien, takze nebolo co riesit
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?