Okná s mriežkou - vnútorné či vonkajšie mriežky?

Ahojte, chcem sa spytat kto mate okna s mriezkami mate vnutorne ci vonkajsie mriezky? Ktoru firmu odporucate? A este by ma zaujimalo ci mate klasicke zaluzie, alebo to mate riesene inak. Dakujem :)
Odpovedať
Ahoj my sme si dali vyrobiť okná s mriežkou vonkajšou. Budu sobotu nám ich budú montovať tak môžem poslať foto. Sama som strašne zvedavá:)
Odpovedať
Vyrába nám ich Slovaktual a budeme mat rolety nadizajnovane podľa vlastného vkusu. Okná budú hnedé - orech
Odpovedať
@radkaa2 ahooj noo bola by som ti vdacna za foto :) lebo ja chcem biele ale nechcem k tomu zaluzie a neviem ako to doriesit :/ chcem cely dom v provensal/glamour style..a cenovo ako to vyjde? Lebo by ma zaujimalo ci ta mriezka zohrava v cene velku ulohu alebo ani nie :)
Odpovedať
Nalepená mriežka s duplexom,sírka mriežky je 2,6 mm a celková dĺžka mriežky dokopy 5,12 m na jedno okno vychádza 327 €.. Takže zohráva dosť v cene. Ale tak my mame laminaciu. Áno krásny štýl ste si zvolili :).. My keď sme si dávali robiť cenové ponuky a po a dala som, že chceme mriežky tak na mňa kukali ak puk..Ze mriežky??? Neviem co je na tom také divné.. My ideme do takého skôr vidieckeho štýlu:)
Odpovedať
@radkaa2 Rolety budete mať vonkajšie?
Odpovedať
Ahoj.My mame mriezky medzi sklami vo vnutri -biele okna,biele mriezky.Je to praktickejsie pri umyvani okien.Pozri foto v albume.Na oknach mame rolety,kupene v predajni za lacny peniaz,ale nadmieru spokojna.
Odpovedať
Odfotila som aj roletu :-)
Odpovedať
@yakuza nie interiérové
Odpovedať
Mriezku si dajte medzi skla. Sestra zije v zahranici v horskej oblasti a vyzera to bozsky. Mriezky ma medzi sklami. Ak su zvonku alebo zvnutra,to musi byt des umyvat.
Odpovedať
@radkaa2 Dobrý večer, chcela by som Vás poprosiť ak budete môcť pošlete prosím Vás foto okien s mriežkou aj mne? Rada by som sa ešte opýtala prečo ste zvolili vonkajšiu mriežku ...? Ďakujem krásne za odpoved .
Odpovedať
Cosi take u nas.
Odpovedať
@tattianna áno pošlem :)..lebo sa mi to viac páči. Je to omnoho originálnejsie, také uveritelnejšie :D. Je pravda, že údržba bude náročnejšia, ale tak dobrá gazdiná sa s tým popasuje :).. Okná s mriežkou budú iba v kuchyni a spálni. Ostatne sme si dali klasiku
Odpovedať
Článok sa načítava...
@kikina186 my mame stredovu mriezku, mame drevenue zaluzie ktore vyzeraju vkusne ale spravili sme jednu chybu lebo chela som siroke drevene ale na to aby som ich umiestnila by som potrebovala hlbsie okna z vnutornej strany. Vobec som si to neuvedomila ked som objednavala okna. Takze mame tenke a na franzuzych dverach sme dali siroke ale nie su umiestnene priamo na okne ale na stene pred oknom. To tiez nie je najpraktickejsie riesenie i ked vyzera to krasne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@radkaa2 Ahoj, prosím Vás, tiež zvažujem okná s mriežkou od Slovaktualu. Mohli by ste mi poslať foto ako to vyzerá? Veľmi by ste mi pomohli. neviem sa rozhodnúť. Ste s nimi spokojná? Ďakujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@kikina186 ahoj prosim ta ako ste sa rozhodli a preco... ja riesim to iste a neviem sa rozhodnut ci mriezky medzi sklo ci na sklo
Odpovedať
Profilova fotka
@zoja8 prosim vas kolko mm maju tie mriezky? Stale sa neviem rozhodnut... a nemate ziadny problem? Mate trojsklo? Dost citam ze to narusuje izolacne vlastnosti
Odpovedať
Ziadny problem sme doteraz nemali.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?