Okná od firmy Hesta alebo Incon?

Co myslite? Mam si dat okna od fy. Hesta alebo od fy. Incon? Jedna sa o 3skla. Uw je u oboch rovnake. Skor ma zaujima, ktora fy. je lepsia, serioznejsia, Vase osobne skusenosti. Vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
Nikdy som nepocula o firme Hesta, Incon má veľmi dobré meno na Sk, na termín dodá okná, určite by som zvolila Incon!
Odpovedať
Profilova fotka
Incon je dobrý, máme od nich okná aj vchodové dvere
Odpovedať
Ale f.HESTA ma teraz super akciu v spolupraci SPP.Pozrite si ich stranku,tam to je.Ja si myslim,že sa to oplati-Zlava 52%.Ale tiež som o nich zatial nepočul a zaruku maju štandartnu,tak by to malo byť O.K.
Odpovedať
My máme z hesty, je to jedna z firiem, ktoré pôsobia na našom trhu najdlhšie. S dodávkou a oknami veľká spokojnosť, montovali sme ich sami.
Odpovedať
my máme Incon na byte desať rokov a sme veľmi spokojní. U nich je microvetranie naozaj vetranie, máme zateplený panelák, okná sa nerosia a ani predtým sa nikdy nerosili ako som počula u niktorých známych, čo majú okná od rôznych iných firiem. o firme Hesta som nikdy nepočula, ale to neznamená že nemôžu byť dlho na trhu. Som zo Žiliny, tak na našom trhu sa presadili možno iné firmy. Držím palce aby si dobre vybral :)
Odpovedať
Profilova fotka
v tomto pripade je dôlezitejsie, ako ci z Hesty, alebo Inconu to, kto ich bude montovat... rozdiel v oknach, pokial ide o kvalitu nie je väcsi ako 5%, ale rozdiel v montazi moze byt, ze aj 50%... preto skôr starosti o prevedenie prac... a samozrejme, daj velky pozor, ak ti niekto bude hadzat cislami, lebo nikdy nie je rovnake Uw u oboch firiem...to by bola velka nahoda, ze by robili obaja s rovnakymi profilmi, s rovnakymi sklami a rovnakymi distancnymi ramikmi....
Odpovedať
aj my mame incon a sme zatial spokojni :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam tiez incon a uz mi museli menit v ramci zaruky terasove dvere, lebo sa mi prehli a fucalo cez ne. Mam ich sice 2,3m vysoke v tmavom odtieni a na zapadnej strane ale myslim, ze po pol roku je dost skoro aby sa taketo nieco dialo...ked som sa ich technika, co mi to menil pytal, ze ci to budem vymienat po kazdom lete, tak sa len usmial a povedal "ved uvidite"...Ale celkovo s ostatnymi oknami som spokojny, tiez mam trojsklo...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
inkon pozri si foto . no koment prva zima!
Odpovedať
Hesta nepoznam, Incon odporucam.....
Odpovedať
Profilova fotka
Obidve sú dobré, my sme sa nakoniec rozhodli pre Hestu.
Odpovedať
Profilova fotka
Janik5 dajte si nastaviť prítlak na oknách.Montoval som okná pre Hestu aj Incon.Incon absolútne bez problémov.Biele okná od Hesty boli rozmerovo ok bolo vidieť ,že ich vyrába stroj.Ale to sa už nedá povedať o samotnom plaste z ktorého boli urobené.bolo vidieť jednotlivé komory bol dosť poprepadaný a povrchovú úpravu mal ako keby ho prebehly jemným šmirglom.Ešte horšie to bolo s tmavými profilmi.Cez leto narástli cez zimu sa scvrkli.Bolo ich nuté stále dookola prestavovať na kovaní.Dvere od Hesty boli jedna veľká katastofa.Čo kus to reklamácia ,alebo problém ich nastaviť tak ,aby doliehali, v Prešove nevedia čo je to pravý uhol a o uhlomeri ešte určite nepočuli..Evidentne ich vyrábali najlacnejší robotníci ,ktorý sa pohybujú po Prešove a okolí.
Odpovedať
Článok sa načítava...
http://www.rakystav.sk/vyrobne-kompon... odporucam tieto okna najlepsie co je na trhu(teplo-izolacne vlastnosti "salamander-bluevolution"
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Ja mam okna z Hesty a celkova spokojnost.Bol som aj pozriet na vyrobu (cez znameho ktory tam pracuje) a skoro cela vyroba je automatizovana.Ked tak si pozrite web. Pre: antomesaros profily Inoutic pre Incon aj pre Hestu sa dovazaju z rovnakej fabriky v Nemecku tak neviem ci tych dalsich 300 km po nasich cestach im tak ublizi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ak si z PP ... hesta aj incon maju ten isty profil - len incon to ma pod svojim nazvom ... vela zalezi od partie montaznikov - a jednoducho bud mas stastie a zakazka sa podari ... alebo :-(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?