Okná od firmy ALL MONT s.r.o. - máte skúsenosť?

Zobraz úvodný príspevok
máte skúsenosti od firmy all mont okná bluevolution salamander
Odpovedať
1
2
Dal som si opat namontovat par dalsich okien a spokojnost. Okna su robustne a kvalitne, dobre po nastaveni tesnia a cenovo taktiez dobre. Montaznici su kvalitny a skuseny tim. Opravili mi aj rolety, na ktore som sice doost dlho cakal, ale som sa dockal. Mozem tuto firmu odporucit.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Dobrý deň. Mám bohužiaľ skúsenosti s touto firmou a to veľmi negatívne. Zameranie okien spravil PÁN majiteľ, samozrejme zle ale hral sa na neskutočného profesionála. Pri montáži sa muselo sekať a podobne. Kvalita okien a dveri je veľmi zlá. Každému odporúčam túto firmu obísť.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ladislav8466:

Dobrý deň , som priamo zamestnancom tejto firmy .…
Ste pracovníkom firmy? Tak to klobúk dole pred Vami.... ako som spomínal mne nameral okná SÁM PÁN MAJITEĽ a všetko bolo zlé... keby v takej firme robím okamžite idem preč...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ladislav8466:

Dobrý deň , som priamo zamestnancom tejto firmy .…
Ste pracovníkom firmy? Tak to klobúk dole pred Vami.... ako som spomínal mne nameral okná SÁM PÁN MAJITEĽ a všetko bolo zlé... keby v takej firme robím okamžite idem preč...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od vrsansky:

Dobrý deň. Mám bohužiaľ skúsenosti s touto firmou…
@vrsansky Dobrý deň Vzhľadom k tomu že tu píšte že máte negatívnu skúsenosť s našou firmou chcela by som vás poprosiť o informáciu /kľudne na náš mail zaslať/ na aké meno a kde sme pre vás robili zákazku. Totižto neevidujeme takto nespokojného zákazníka, žiadna reklamácia, sťažnosť ohľadne zlého zamerania a kvality okien nám nebola nahlásená ani napísaná.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Pridávam skúsenosť, okná zamerané a montované od nich. S ich názorom o veľkosti okna a zameraním nie som stotožnený, murárske práce som si nedal lebo omietky a spalety by som si urobil sám keď budem riešiť stierkovanie celej izby, vrch a spodok som po osadení okna sám navrhol nezapeniť ( hádam tam nebude hore a dole 10 CM peny). Pridávam fotky a názor nech si potencionálny zákazníci urobia sami.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?