Ahojte, máte niekto skúsenosti s plastovými oknami Salamander BluEvolution 92 od firmy Adler Plus z Trnavy?
Tech.údaje: Sklo: Trojsklo 48mm s Ug=0.6 a teplým rámikom SWISSPACER v štandarde
Farba: EXT antracit / INT antracit
Kovanie: Nemecké celoobvodové Siegenia AUBI Titán AF
Budem vám vďačná za akékoľvek skúsenosti, pretože z 12 cenových ponúk sa nám páčia najviac :)
@milan_toman dobrý deň, áno, dali sme si ich, ale už sme reklamoval štvrtú vec. Ak chcete, napíšte mi ss. Už by som si vybrala niekoho iného asi, a to som okná vyberala 6mesiacov. Co už 😞
Určite neodporúčam túto firmu Adler!!! Čím viac sa pýtate, tým sú nepríjemnejší... A jeden sa vyhovára na druhého. Spočiatku všetko OK, ale keď sa pustíte do hlbšej analýzy ich položiek a technologických postupov, začnú byť nepríjemní. A keď si chcete CP a ZoD riadne skontrolovať a začnete ich "otravovať" nezrovnalostiami, ktoré sú v nich napísané, tak sa od vás radše odstrihnú, asi vedia prečo... Akože rýchlo podpiš a nepýtaj sa, čo kupuješ. A v ZoD všetko hádzané na klienta, takých firiem je celá republika, že len prídu osadiť okná a nastriekať okolo nich PUR penu, prípadne za príplatok to dať na fólie. To je realita stavbárčiny na Slovensku. Urobiť minimum a na klienta preniesť maximum povinností. A ešte vás majú za blbých, keď sa normálne pýtate, čo teda vlastne od vás považujú, lebo v zmluve je to nejasné, aby to všetko prebehlo v poriadku a boli obe strany spokojné. Akože v dnešnej dobe stavebníctva všetci robia všetko, ale každý na h...o.