Odpoveď na príspevok od perla12345:
Ahojte, prosím vás ako odstrániť papierovu pasku … @perla12345 Žiletku a jemne oškrabať. Alebo skúsiť to benzínom - plastu neublíži, lepiacu pásku by mal uvoľniť. Acetón (C6000) neskúšajte - rozpúšťa plast.Odpoveď na príspevok od chrobak7:
@perla12345 Žiletku a jemne oškrabať. Alebo skúsi… @chrobak7 žiletkou nie. Jednoducho tú lepiacu pásku nastriekať WD40, nechať pôsobiť a potom ak nepôjde odstrániť nechtom, tak plastovou škrabkou (stará kreditka) odstrániť.Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
Odstranovac nalepiek Denbraven. Aj fenom klasicky… @wolodymyr ja som dával dole technickým a nebol problemOdpoveď na príspevok od perla12345:
Ahojte, prosím vás ako odstrániť papierovu pasku … @perla12345 SPRAY-KON CLEAN Odstraňovač https://allegro.sk/ponuka/spray-kon-c...Odpoveď na príspevok od perla12345:
Ahojte, prosím vás ako odstrániť papierovu pasku … @perla12345 žiletkou, alebo lámacím nožíkom odrezať tesne pri stene na ráme a fénom, alebo teplovzdušnou pištoľou nahriať.. Pozor na teplotu, nahriať jemne, nie tak, aby si poškodil rám okna..Odpoveď na príspevok od chinatech:
@chrobak7 žiletkou nie. Jednoducho tú lepiacu p… @chinatech Drž sa prosím slušného vyjadrovania v diskusiách. Ak so mnou nesúhlasíš, dá sa to vyjadriť aj inak.Odpoveď na príspevok od chrobak7:
@chinatech Drž sa prosím slušného vyjadrovania v … @chrobak7 Ukáž mi jedno neslušné slovo, ktoré som v mojom vyjadrení použil. Nebuď citlivka.Odpoveď na príspevok od chinatech:
@chrobak7 Ukáž mi jedno neslušné slovo, ktoré som… @chinatech Toto si si mohol odpustiť :"Tebe straší vo veži, že dávaš tak drbnuté rady". A nehovor, že to nie je urážajúce, a že by si sa neozval, keby ti to niekto napísal. To aj v robote kolegovi povieš, že má drbnuté nápady, ktoré prezentuje na porade? A tá rada nie je drbnutá.Odpoveď na príspevok od chrobak7:
@chinatech Toto si si mohol odpustiť :"Tebe straš… @chrobak7 1. Nie som citlivý ako Ty, takže by som to bral bez povšimnutia jedným uchom dnu a druhým dnu. Vieš, medzi chlapmi sa povie hocičo, aj horšie veci. 2. Kolegov nemám, mám 72 rokov, takže do roboty nechodím. 3. A tá rada je drbnutá, to ani môjho 8-ročného vnuka by nenapadlo škrabať niečo z rámu okná žiletkou.🙏Odpoveď na príspevok od chinatech:
@chrobak7 1. Nie som citlivý ako Ty, takže by som… @chinatech ale no, kmet v tvojom veku by sa uz mal vediet spravat a nepouzivat take terminy. Kmet tvojho veku by mohol vediet to iste vyjadrit aj inym slovnikom, nie ako povysenecky buran.