Od koho kúpiť drevené/drevohliníkové okná?

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Ahoj, daval som si nacenit drevene a drevohlinikove okna od 7 firiem. Oslovil som Mintal, Mirador, Makrowin, Win Haus, Hoblina, Kunaj, Prazak. Od vsetkych firiem som som chcel nacenit drevene okna (9x okno, 1x velke terasove, 1x HS resp PSK, a ak maju dvere tak aj vchodove dvere.) Ponuky mam zatial od 5 z nich. Cena vo vsetkych ponukach obsahuje dopravu, montaz, pasky, parapety vonkajsie, vnutorne, klucky. Najlepsie bez vchodovych dveri vychadza Mirador (7400,profil 783) Mintal(10000, profil Exclusive IV88) Hoblina(11300, profil euro92top) Kunaj(9800,Profil 78 ) Makrowin(10800, profil MAKROWIN 88). Cena za hlinikove okna bola o cca 20% vyssia u vsetkych ktory to ponukli. zatiaľ som mal osobne stretnutie z Mirador kde predstavil firmu a poskytol dalsie info a nasledne upravil cenu na tuto. Koho by ste si vybrali a preco? Resp este nejaky typ koho oslovit?
Odpovedať
1
9
10

Odpoveď na príspevok od psychx:

@kremlo pre mna uz par rokov neaktualne ale dakuj…
@psychx Zdravím, chcem sa opýtať, aké okná ste nakoniec vybrali a ako ste s nimi spokojní po rokoch? Nejaké pozitíva/negatíva? Máte drevo či drevohliník? My to ideme riešiť teraz a oslovovala som firmy podľa Vášho príspevku, čiže sú už na trhu akú takú dobu a samozrejme ceny sú za ten čas už úplne inde, ale tak to sa nedá nič robiť. Ide o starý dom s drevenými oknami, takže by sme radi zachovali drevo. Ďakujem.
Odpovedať
1
9
10
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?