Nepriliehajuca sietka proti hmyzu na oknach

ahojte, cca pred pol rokom sme si dali namontovat sietky na okna, ale velmi zle priliehaju na ram okna (moznost odnimat z interieru, uchytene hacikmi o ram okna) . od vtedy den co den cez vsetkych 7 sietok prejde dajaka haved (to nehovorim o tom, ked bolo obdobie lienok a nejakych malych chrobakov, tych som niekedy naratala aj 10 v priebehu dna; na balkonovych dverach mame dverovu sietku, cez tu neprejde nic, cize to nebude tym, ze zijem v nejakej liahni hmyzu a chrobakov :) ako by som mohla utesnit tie medzery medzi ramom sietky a okna? nejake napady, skusenosti? budem vdacna za kazdy jeden nazor :)
Odpovedať
Profilova fotka
no to by aj mna zaujimalo.... u mna su dva problemy: 1. ze profil okna nie je pravouhly ale zaobleny, co je ale horsie ze stredovy stlpik je zapusteny asi o pol centi oproti ramom 2. najskor som mal kratke uchyty, reklamoval som, prisiel vymenil, a dal mi debo zas moc dlhe - to sa da ako tak riesit dodatocnym zahnutim.... ale proste netesni to nic, tiez neviem co s tym
Odpovedať
u nas to iste....kazda sietka sa zachyti 4 ks "obrtlikmi"......lenze ostavaju medzeri a podobne+ten obrtlik este aj stlaci tesnenie... Ale co s tym?
Odpovedať
Riešenie je jednoduché. Buď som v takýchto prípadoch nalepil na sieťku penové samolepiace tesnenie na okná,stojí pár centov,alebo som použil tzv.kefkové tesnenie. To je samolepiaca páska ktorá ma na jednej strane mohérové štetinky. Existuje v rôznych šírkach a výške vlasu podľa škáry ktorú treba utesniť.
Odpovedať
@dodok dakujem pekne za napady, nad tym penovym cudom som i ja premyslala. Buduci vikend sa do toho zrejme pustim :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?