Nahradne diely na kovanie Siegenia Titan AF

Neviete ci existuje e-shop, pripadne kamenny obchod v BA, kde by sa dali zohnat nahradne diely na kovanie Siegenia Titan AF? Konkretne by som potreboval tuto vec:
Odpovedať
Vidim to tak, ze zase to vyriesim cez eBay.
Odpovedať
@gashtaan A dodavatel okien nema diely?
Odpovedať
@matorado urcite ma, ale je az z Martina, to je komplikovane riesit...
Odpovedať
@gashtaan je to protikus na rám okna. Myslím,že by si ho dokázal zohnať aj v Bratislave, lebo predajcovia tohto kovania sú aj v BA. Skús f.Conmat, alebo TWD. Musíš im dať informáciu,na aký profilový systém okna to má byť, lebo práve rámové časti kovania sú závislé od konkrétneho profilového systému okna.
Odpovedať
@slavikjs diky za info... to, ze to zavisi od profilu ramu som zistil zo siegenia sheetov, ak som to pochopil spravne, potrebujem toto: http://www.ebay.com/itm/SI-Siegenia-S... Dnes to odmontujem a pozriem sa na cislo, ktore je vyrazene na spodku, pre istotu.
Odpovedať
@gashtaan to Ti už neporadím,lebo neviem aký máš okenný systém.
Odpovedať
@slavikjs Rehau Geneo, asi S 980 MD, v tom si nie som isty, doteraz som netusil, ze aj Geneo su rozne systemy.
Odpovedať
@slavikjs Tak uz som z toho naozaj jelen, teraz som odsroboval tento diel z okna aby som videl na spodok a na spodku je vyrazene cislo 2665, ak ide o typ A2665, tak ten podla toho siegenia sheetu na Geneo nepatri, pouziva sa na profily Salamander napriklad. A tento typ som uz som ani na ebay nenasiel.
Odpovedať
@gashtaan zistím Ti to.
Odpovedať
@gashtaan tento protikus by mal byť rovnaký,či ide o REHAU GENEO,alebo iný systém REHAU.Drážka do ktorej ide je totiž pri týchto systémoch rovnaká.Mal by Ti tam pasovať protikus A2860 (označenie výrobcu: TRSM0060-1000). A prečo ho vlastne potrebuješ?Pošlem Ti ho.Grátis.K Vianociam.Napíš mi do IP adresy a tam Ti napíšem kde si ho vyzdvihneš a kedy.
Odpovedať
@slavikjs Potrebujem to preto, ze to co na rame mam teraz chcem "znicit". Totiz, ram a/alebo terasove dvere sa mi skrutili alebo ich zle namontovali, neviem, no jeden z tychto protikusov sa drie o ten cap na opacnej strane. Chcel som nastavit vacsi pritlak pootocenim capov, lebo dvere mi dobre netesnia, ale kvoli tomu to nejde. Preto som chcel z tohto protikusu skusit kusok zbrusit, ale nechcem sa do toho pustat bez nahradneho dielu, keby som to pokazil :) Uznavam, ze je to divne riesenie, ale uz fakt neviem co s tym... dvere sa zatvaraju tazko a zbytocne sa to derie:
Odpovedať
@gashtaan a okna mas uz po zaruke? toto by Ti mali spravit v ramci servisu nie? lepsie povedane, vysklit, vymenit ram za novy...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@jasimmi urcite ano... ale podlahy, fasada, omietky, malovka, vsetko je hotove, dvere su na podkladovych profiloch zabetonovane 23cm v podlahe, este aj hydroizolacia zakladov natavena na ne. Nestoji to za tie skody...
Odpovedať
@gashtaan a chyba je v rame alebo v kridle?
Odpovedať
@jasimmi zial v rame.
Odpovedať
skus vyvesit kridlo, zober malu vodovazku, popozeraj ci je vsetko vo vahe a ak mas kotvene na turbace, mozno by sa s tym dalo nieco urobit... ale najlepsie by bolo kebyze ti na to pride pozriet firma co ti to montovala, mozno zbytocne hladas nahradne riesenia a chlapi Ti to spravia za 10min... mozno sa mylim ale vela veci sa da poopravit aj bez zbytocneho vysekavania...
Odpovedať
@jasimmi zobral som aj velku vodovazku, vo vahe to nie je. Kotvene to mam kotvami, okna su predsadene do izolacie. Firma co mi to montovala tu uz samozrejme bola, ale nevedeli to nastavit lepsie.
Odpovedať
takze to nemas vo vahe? a ako sa vyjadrili montaznici?
Odpovedať
@jasimmi nieco v tom zmysle, ze tie vacsie ramy sa takto zdeformuju bezne... ale podla mna ich len neposlali na intenzivne dvojtyzdnove skolenie venujuce sa zvladnutiu prace s vodovahou.
Odpovedať
To vazne? odpadnem... ak Ti to vyrobili v danom rozmere so zarukou a nikto vo vyrobe nelamentoval ze sa to neda resp. vela veci spravia ale s obmedzenou alebo ziadnou zarukou /ale to su extremne rozmery a pripady ludi :-D/ tak nevidim jeden jediny rozumny dovod preco by Ti malo pri spravnej montazi ohnut ram... je tu este jedna moznost a to ze ram bol uz ohnuty z vyroby a oni Ti to napriek tomu namontovali... no super, takze ti tie terasovky teraz netesnia? ten protikus si uz zohnal?mna by porazilo asi, clovek zaplati tolke peniaze, pride mi to od firmy max. neseriozne...
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.tozan.eu/komponenty-pre-vy... skus tychto. myslim ze by nemal byt problem to zaslat. par centova zalezitost.
Odpovedať
@jasimmi ten protikus nakoniec uz mi nie je treba, pohral som sa s nastavenim a podarilo sa mi to vyladit. Vchodove dvere su uz ina kapitola, tam moc moznosti to nastavit nie je... na tych miestach nie su tie capy, s ktorymi by sa dal nastavit pritlak. Su tam len take zapadky, s ktorymi sa ten pritlak nastavovat da, ale tie proste nezapadnu, ked ich nastavim tak ako by bolo treba. Davnejsie to riesil andyfoto prehnute ramy aj kridla, spominal tam nejake normy, ktore firmy musia dodrzat... pri vhodovych dverach tusim spominal dokonca az 8mm prehnutie, ktore je v norme :\ U mna to nastastie nie je az take zle.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
Da sa to kupit tu: https://shop.siegenia.com/siegenia/cs...
Odpovedať
@stanley121 dakujem... pekne od nich, ze to zacali predavat uz aj takto oficialne a clovek to nemusi zhanat z ciny, ale ja uz som aj zabudol, ze som to pred 7 rokmi riesil 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?