Môžete dať referencie na tieto firmy?

Chcela by som sa popytat na tieto firmy, mám od nich výborne cenové ponuky, neviem, koho vybrať. Snažila som sa googlit, ale referencie sa mi nepodarili nájsť. Jedna sa o: Extraplast - Peter Šarmír, Blatné Inter-okno, Komárno Naj Plast - Gabriel Šill, Tomášov Alu-Solid, L. Ješko, Jalovec Ak mate niekto skusenost, prosim napiste. Ďakujem vopred.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@bubulacka Ahoj. Ja tiež riešim okná a nie som ešte definitivne rozhodnutý, dnes som sa stretol s pánom Šillom z najplastu, prvotný dojem v pohode, ešte jednám aj z Interoknom, tak ak budem mať bližšie info dám ti vedieť. Bol by som rád ak by niekto pridal skúsenosti s týmito firmami. Ďakujem
Odpovedať
My ideme do interokna....dostal som na nich iba dobre referencie...slovaktual mi dal o 1000€ vyssiu ponuku,aneko vyssiu o 700€ a do kadejakych neznamych sukromnikov nejdem...
Odpovedať
Priznam sa, že od všetkých firiem dobrá ponuka, ale človek sa nevie rozhodnúť, keď nepozná skúsenosti iných. Dúfam, že sa pridá viac názorov :-)
Odpovedať
Nikto už nič? žiadna skúsenosť? :-|
Odpovedať
@zsolt22 ahoj. Ešte nemáš ďalšie info? :-D Ja som mala teraz pár otázok, ale naozaj promptne mi odpovedali z inter okna. Oni mi ponúkajú 6 komorové nemecké Brugmann Prestige, kovanie Roto-NT, sklo Preglass za 1940,- eur Najplast zasa Salamander SL 76 - 7 komorový, kovanie Winkhaus za 1780,- (bez sieťok a roboty (resp. robota iba osadenie) alebo Gealan S 8000 IQ, 6 komorové, kovanie winkhaus 1670,-eur Čo by si si vybral?
Odpovedať
Profilova fotka
@bubulacka Ahoj, včera som sa stretol z pánom z interokna, tiež mi naceňoval Brugmann prestige. Avšak ja riešim okna na novostavbu a chcem trojsklo a do tohto profilu je vhodné trojsklo 4-12-4-12-4, avšak ja chcem 4-16.4-16-4 a potom mi navrhli VEKA alphaline a Rehau geneo. Teraz čakam na upravenu ponuku. Ak máš byt tak všetky spominane profily sú dobré. Ak sú okná z rušnej ulice, alebo máš vlastné kurenie išiel by som do trojskla. Ja som sa rozhodol pre interokno - su platcami DPH pre mna je to výhoda.
Odpovedať
Profilova fotka
@bubulacka Ahoj, tak som sa teda rozhodol... Vybral som INTEROKNO - VEKA alphaline 90, dali mi dobru cenu a prístup bol veľmi profesionalny. Dodávka cca 4 - 5 týždňov, takže mikuláš nám donesie okná :-)
Odpovedať
@zsolt22 Ahoj, ja som sa zasa rozhodla pre firmu Naj Plast, pán prišiel, zameral, cena bola úžasná, len som okále vyvaľovala :-D mali sme ešte kopu zmien, ale pán bol veľký profík a vystupoval veľmi seriozne, uvidime po dodaní a montáži... servis okien aj dverí je po dobu 5 rokov bezplatný, - keby "náhodou". Dodanie cca 3-4 tyzdne, montáž s murárskymi prácami cca 2 dni :-) do Vianoc to musíme stihnuuuuuuuuuuuuť 8-)
Odpovedať
Skus prečítať možno pomôže. Celkom dobrý blog a mne to celkom pomohlo. http://www.eurooknakalafut.sk/. Však uvidíš pekný deň.
Odpovedať
Ahojte, pridavam definitivnu skúsenosť - firmu NAJ PLAST nakoniec neodporucam. Prvotna komunikácia, vrátane zamerania a komunikácie do montaže super, potom však prešli 4 týždne, okna sa mali prísť montovat v dopred dohodnutom termíne a p. Šillovi sa nedalo dovolat. Za den som mu volala asi 12x, posielala SMS, nič. Skoro ma mrtvica chytila, jak som sa zlakla, ze peniaze - zaloha zložená a okna nikde. Potom o 2 dni som sa mu dovolala, ze mal oslavu, bla bla bla, veľa roboty. Okna boli namontovane 4 dni neskôr a plastové dvere co mali byt naraz s oknami dokonca až 2 týždne po slubenom termíne - aj to nám ho 2 x presuval a stále sme ho museli naháňať. Okrem toho nedodrzal co sľúbil. Okna samotné pekné, nefuka, na pohľad laika všetko sedí, všetko hra :-) Ale tie stresy okolo... Nabudúce naozaj možno radšej firmu Interokno ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bubulacka Ahoj, teraz som si všimol tvoj príspevok. Tak aj ja už mám okná Tak ako začiatok aj koniec zvladli. 4 týždne od zloženie zálohy došli 5.12. montovat, 6 . 12 sme už mali komplet, chýbali dva rohové profili, stavbu uzavreli a p týždni, ako im profily došli, namontovali. A samozrejme pristup a komunikacia bola super, ja ich dporucam.
Odpovedať
Profilova fotka
@bubulacka napis ake ucka maju tie okna.. komory su najnepodstatnejsi parameter na okne... U ramu U skla U celkoveho okna.. cize podiel ram + podiel sklo urcite rieste trojsklo ako automaticku vec.. ved inde zacinaju ficat na stvor sklach...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@bubulacka viac krat som pisal fintu ako je najlepsie urcit cenu.. mna napriklad 1m2 okna s celkovym ucko 0,73 stalo 100eur.. rehau geneo na metre stvorcove..
Odpovedať
@mio23 Presný názov profilu je Geneo 3+passiv alebo len Geneo 3+? Dostala som od nich cenovú ponuku a zvažujem medzi týmito dvomi.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ja mám s firmou Najplast Tomášov len dobré skúsenosti. Objednala som si od nich okná Salamander do nášho domu a aj do bytu mojej dcéry, majú veľmi dobré ceny aj okien aj prác, dodacia doba bola 3 týždne, okná meškali len dva dni, na čo ma vopred upozornili, čo podľa mňa nie je žiadna tragédia a myslím si, že mnohí robia chybu v tom, že si okná nechávajú na poslednú chvíľu a potom sa úplne zbytočne stresujú, čo nie je chyba dodávateľa, ale asi zákazníka. Ja som s touto firmou bola veľmi spokojná, nemala som žiadny problém, niekedy som sa cez deň nemohla dovolať p. Šillovi, lebo bol často zaneprázdnený, ale večer mi zavolal a všetko sme vyriešili.
Odpovedať
Firmu najplast gabriel sill nedoporucujem. Cena bola navysovana od povodnej, povodny termin 3 tyzdne nedodrzany, pri montazi chybali niektore sucasti na ktore museli montaznici cakat niekolko hodin. Je par tyzdnov od montaze a doteraz nam chybaju diely, ktore nam slubili do tyzdna dodat. P. Sill nam neberie telefon. Chybajuce sucasti sme si objednali u inej firmy.
Odpovedať
čo človek, to názor, mne firma Naj Plast robila okná ešte v 9/2012 a do dnešného dňa nemám zmluvu o vykonaní diela ani o záručných podmienkach, info mám len z internetu napriek tomu, že som sa fi Naj Plast snažila skontaktovať prostredníctvom mailu.. Čo sa týka práce, tá bola vykonaná OK. Teraz mám reklamáciu, 2 okná sa nedajú poriadne zatvoriť a jedno otvoriť. Uvidím, ako uspejem a ešte mi nedodali držiačik na balkónové dvere, aby sa dali privrieť aj z balkóna ;-(
Odpovedať
Je veľmi veľká škoda, že iba z malého počtu možno nespokojných zákazníkov sa sem píšu negatívne skúsenosti, pričom firma Najplast s.r.o. má niekoľko sto svojich spokojných zákazníkov, ktorí žiaľ asi nemajú čas písať svoje pozitívne skúsenosti. Žiaľ nemožno vylúčiť, že sem môžu písať aj konkurenčné firmy, čo taktiež patrí k obchodným praktikám poniektorých, veď konkurencia v tejto oblasti je veľmi silná. Touto cestou chcem láskavo požiadať pisateľov, pokiaľ máte nejaké požiadavky na firmu Najplast, tak prosím namiesto vypisovania ich radšej riešme spolu, ak vôbec nejaké sú, nakoľko by sme boli neradi, keby sa o nás rozširovali nepravdivé informácie a tým aj zavádzali ľudia, pretože takéto správanie nenecháme bez právnych následkov. Najplast
Odpovedať
Profilova fotka
@najplast Takato reakcia je dost neprofesionalna, ak ludia nie su spokojni, tak to aj daju najavo. Ludia mozu povedat svoj nazor a svoje dojmy na vasu firmu. Uz len kvoli vasej reakcii by som si od vas nic neobjednala, uplne neprofesionalne a este aj budete poucovat, co maju robit!
Odpovedať
Profilova fotka
ja mám len jednu faktickú poznámu, všeobecnú, netýkajúcu sa okien alebo iných výrobkov: To, že zákazník daný výrobok nereklamuje, ešte neznamená, že je 100% spokojný, resp. bude danú firmu niekde vychvaľovať. Vždy si zváži to, že či ten alebo onen problém je taký závažný, že mu stojí za to, aby sa s nejakou firmou poťahoval, naháňal ich nebodaj sa s nimi súdil.
Odpovedať
katebj-tak ako ty sa možes vyjardrit tak aj naj plast sa moze , ja neviem ale ja som na danu firmu počul len dobre a poznam z vlastnej skusenosti cim viac chces aby zakaznik bol spokojny tym viac sa nieco pokasle.ja som na okna cakal 4 tyzne a pohoda mal som cas nic ma netlacilo.Na druhej strane chapem nakolko v spravach vidime ako neseriozne firmi okradaju ludi.Preto je dobre ked nekukam len na cenu ale aj na velkost firmi , ak sa jedna o dvoj muznu firmu iste by som tam neobjednal!Naj plast odporucam!Ja ako zakaznik by som si nedovolil kvoli meskaniu takto osocovat .Je zla doba tazko sa davaju tazko zarobene peniaze ale niekomu aj keby som zadarmo dal vdaky sa nedockas!Taka zla je slovac! Ak niekto robi maka ako cierny udubmeho lebo ma viac a ja mu dal este svoje peniaze vsak pockaj ja ti ukazem!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
milí strecháči, oprašim trošku túto tému, nech nezakladám ďalšiu.... nemáte náhodou referencie na túto firmu? http://www.reality-rmc.sk/stranky/dom... ceny domov sa mi zdajú veľmi nízke, nestaval niekto s nimi? zaujímajú ma všetky negatíva aj pozitíva, keďže nevieme zohnať domček aký zhruba chceme, možno budeme nútení stavať :-) ale nechceme sa samozrejme nechať obabrať...už nám stačilo !!!
Odpovedať
@zuzana030 zrejme si si pomylila temu.
Odpovedať
@vlado35 ozaj :-D :-D :-D , som to nečítala, že okná, našla som hľadaný názov témy, tak som to sem šupla, aby som nezakladala novú tému, lebo potrebujem postupne zisťovať referencie na firmy, nuž ale kludne sa môže niekto vyjadriť a posunúť referencie, hádam nevadí nikomu...a ďakujem za upozornenie :-)
Odpovedať
Kaslite na plasty ludia:)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@zuzana030 Len ak mas pevne nervy. Od nich ani latrinu :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Ale ja som neni firma :-|
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
K firme Najplast: treba si dat velky pozor. Objednala som si okna na zaklade ceny, zaplatila som ich, dodnes nemam ani okna, ani peniaze (uz presli 2 roky). Majitel mi nedviha telefon, neodpoveda na emaily, bola som nutena zavolat z ineho telefonneho cisla, vtedy telefon zdvihol a informoval ma, ze mi sumu vratil na moj ucet. Nakolko na mojom ucte sa suma neobjavila po cely mesiac, poziadala som ho, aby mi poslal emailom potvrdenie z internetbankingu alebo z banky o prevode sumy (mohla sa skutocne stat nejaka chyba na strane banky, alebo pocas vyplnania udajov). Ani to sa nestalo....bohuzial, viem, ze 1300 eur nie je velmi vysoka suma, ale tiez peniaze nezbieram zo stromov a som nutena ist cez vymahanie. Takze NAJPLAST JEDNOZNACNE NIE, a ak ano, tak zaplatit az po dodani a montazi.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
DMS reality zo Ziliny - zla volba, nedoporucujem, nejednaju cestne :-(
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?