Odpoveď na príspevok od matejb96:
Zdravim vas klubaci. Mám takú otázku. Stačia mi 7… @matejb96 mam 70-tky, stacia. Kazdy standardny spotrebic/kus nabytku do kupelne musi prejst cez 60 dvere.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@matejb96 mam 70-tky, stacia. Kazdy standardny sp… @sousedekovci89 suepr, takze spravim na 70. Domurujem teda 10cmOdpoveď na príspevok od matejb96:
@sousedekovci89 suepr, takze spravim na 70. Domu… @matejb96 nezabudni ze na 70 dvere potrebujes otvor aspon 76 cm sirky ak planujes oblozky.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@matejb96 nezabudni ze na 70 dvere potrebujes otv… @sousedekovci89 76 je minimum?Odpoveď na príspevok od matejb96:
@sousedekovci89 76 je minimum? @matejb96 otvor mam niekde min.90. max 92 Takze ked domurujem 12,5 cm. , bude to stačiť? Ci uz je to veľa?Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@matejb96 nezabudni ze na 70 dvere potrebujes otv… @sousedekovci89 iba oblozky mam v pláneOdpoveď na príspevok od matejb96:
@sousedekovci89 76 je minimum? @matejb96 ano ja som daval otvory na cele tj na 70 dvere otvor 80 a podobne. Oblozka sice prekryla menej steny a trochu viac vypenit trebalo ale vyslo to v pohode.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@matejb96 ano ja som daval otvory na cele tj na 7… @sousedekovci89 takze na 70tky-musim dať 80otvorOdpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@matejb96 ano ja som daval otvory na cele tj na 7… @sousedekovci89 tak domurujem 7cm na 70tky 🤷♂️ a viac sa vypeniOdpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@matejb96 mam 70-tky, stacia. Kazdy standardny sp… @sousedekovci89 len či prejde i domáci cez takú úzku strieľňu 60 cm, mal som do špajze, či skôr odkladací priestor v byte a prešiel som len bokomOdpoveď na príspevok od duzu:
@sousedekovci89 len či prejde i domáci cez takú ú… @duzu priestoru na tocenie nabytku mám až až 🤷♂️Odpoveď na príspevok od duzu:
@sousedekovci89 len či prejde i domáci cez takú ú… @duzu ale dvere budú 70cmOdpoveď na príspevok od duzu:
@sousedekovci89 len či prejde i domáci cez takú ú… @duzu to uz je problem domaceho 😁 mam do spajze 60, prejdem v pohode a rozhodne nie som ziadna palica do fazule 😂Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@duzu to uz je problem domaceho 😁 mam do spajze 6… @sousedekovci89 domurujem 7cm. Takže otvor na 70tky dvere bude 83cm.Odpoveď na príspevok od matejb96:
@sousedekovci89 domurujem 7cm. Takže otvor na 70t… @matejb96 potom uz pozor mozno budes potrebovat sirsiu oblozku (standardne je presah tusim 6 cm ale niektori vyrobcovia robia aj sirsie na objednavku. Ja by som dnes uz isiel skor na 78 cm otvor keby som to bol vedel ked som to robil, nech sa mi lepsie osadza zarubna ale zaroven nie je problem s oblozkou s prstom v nose.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@matejb96 potom uz pozor mozno budes potrebovat s… @sousedekovci89 😃 tak domurujem teda 12,5cm ? Vydá mi to?Odpoveď na príspevok od matejb96:
@duzu priestoru na tocenie nabytku mám až až 🤷♂️ @matejb96 v tom odkladacom priestore boli len police, tak na zaváreniny, mal som 3 lodžie a v jednej som mal odkladaciu skriňu takmer na všetke potraviny, i všetko so zabíjačky, dnes minimum udeného,Odpoveď na príspevok od matejb96:
@sousedekovci89 😃 tak domurujem teda 12,5cm ? Vyd… @matejb96 na 70tky dvere mam na myslíOdpoveď na príspevok od duzu:
@matejb96 v tom odkladacom priestore boli len pol… @duzu ved to je kupelna, nie odkladací priestor 😀Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@duzu to uz je problem domaceho 😁 mam do spajze 6… @sousedekovci89 ja i trochu vyšší a širší , žiadny trpaslík, ostatné dvere i teraz v dome len na 80 cm, sedačku sme dali cez oknoOdpoveď na príspevok od matejb96:
@duzu ved to je kupelna, nie odkladací priestor 😀 @matejb96 a nie je to jedno? v byte som mal mini kúpeľňu, tam nevošla ani práčka, ale mali sme v paneláku veľkú práčovňu so sušiarňou, za 5 korún na deňOdpoveď na príspevok od matejb96:
Takto, mam porfix 7cm ..aaa 12,5 cm... Ktoré sú v… @matejb96 12,5kou budes v pohode.Odpoveď na príspevok od duzu:
@matejb96 a nie je to jedno? v byte som mal mini … @duzu to bol zvláštny byt . 3 veľké lodžie ale mini kúpelňa, kuchyňa pomerne veľká i 2 izby, niekto to prerábal na 3 izbyOdpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@matejb96 12,5kou budes v pohode. @sousedekovci89 super 👌 ďakujem ti velmi pekneOdpoveď na príspevok od duzu:
@duzu to bol zvláštny byt . 3 veľké lodžie ale mi… @duzu totooo je domOdpoveď na príspevok od matejb96:
@sousedekovci89 super 👌 ďakujem ti velmi pekne @matejb96 Vyzera to na otvor typu plocha steny a hrana steny ..typB. Mysli a pocitaj. Prechod 700mm Hrubka zarubne 2x 25mm podla typu. Miesto na penu stena hrana 15mm Sirka oblozky co sa oprie o plochu steny ..jej presah 60mm. A mas sirku otvoru. To ze sirka dveri plus 60mm plati pre otvor typu A do su dve hrany steny proti sebe.Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
@matejb96 Vyzera to na otvor typu plocha steny a… @wolodymyr boha matika 😃 tak kolko mozem domurovatOdpoveď na príspevok od matejb96:
@wolodymyr boha matika 😃 tak kolko mozem domurovat @matejb96 prepac ale vazne nie. Spocitat to dokaze aj decko a z hlavy. Ak nevies spytaj sa tej veci v eteri.