Mate niekto tieto alebo podobne dvere?

Profilova fotka
Rozmyslame nad tymito vchodovymi dverami mate niekto? Ak ano ste spokojni? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@zuhajnovic moja sestra ma presne taketo iste, okrem toho vrchneho nadsvetlika (ci ako sa tomu hovori). toto zrkadlove sklo velmi dobre vyzera, no vecer to ma trochu nevyhodu, ze ked mas zasvietene, tak ti do vnutra vsetko vidiet.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuhajnovic my mame take iste len v hnedom prevedeni a to sklo nemame zrkadlove ale mliecne. mozem poslat aj foto ak chces.
Odpovedať
@zuhajnovic pekne dvere, co potrebujes zistit o nich?
Odpovedať
@zuhajnovic Chces vediet spokojnostou s kvalitou konkretneho vyrobcu, alebo spokojnost s takymto dizajnom, materialom, sposobm umiestnenia svetlika, madlom...?
Odpovedať
Profilova fotka
@stenla ja som myslela ze dnu nie je vobec vidno cez to zrkadlo 😏
Odpovedať
Profilova fotka
@lalipo34 ano prosim poslite
Odpovedať
Profilova fotka
@fokuska skor s dizajnom, dali sme si ich nacenit uz presne ako su na foto len aj to madlo vyzera to super ale nemali sme moznost to nikde vyskusat
Odpovedať
Profilova fotka
@zuhajnovic Presne tieto dvere mám. Zajtra môžem poslať foto.
Odpovedať
Profilova fotka
@jjaannoo ano prosim dakujem a ci ste so vsetkym spokojny
Odpovedať
Profilova fotka
@zuhajnovic Zatiaľ nebývame, dvere užívam keď potrebujem otvoriť a zavrieť stavbu. Zatiaľ max spokojnosť, dvere z profilu Rehau Geneo od Fenestry.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuhajnovic Zatiaľ foto hneď po montáži.
Odpovedať
Mam take celosklenene a strasne ma irituje to madlo a to ze sa dvere nedaju otvorit zvonka aj ked su odomknute a kazdy raz, co idem von musim mysliet na to, ci mam so sebou kluc a ked chodim hore dole tak zakazdym musim otvarat klucom, no na nervy som z toho a nikdy by som si uz take dvere nedala
Odpovedať
@lalipo34 dobrý deň, môžte mi poslať foto vašich dverí, prosim?
Odpovedať
Profilova fotka
@jjaannoo pekne su Cez to zrkadlove sklo nie je vidno dnu?
Odpovedať
@zuhajnovic pri zrkadlovom skle cez deň nevidieť dovnútra z vonkajšej strany, no ked vnútri zasvietiš musíš zatieniť
Odpovedať
Profilova fotka
@zuhajnovic Dnešné foto... Cez deň dnu nevidieť, ibaže by si sa "prilepila" na sklo a rukami si spravila tieň, tak by bolo vidieť dnu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@jjaannoo wow krasne! Kolko vas prosim vysli? A je to plast ci alu? Mozte aj sukromnu soravu poslat Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@hania26 pekny den, ospravdlnujem sa, ze az teraz odpisujem, no dlhsiu dobu som tu nebola. pozerala som fotky a dvere mam odfotene iba s foliou a manzelom, tak to vam posielat nebudem ale dnes spravim fotku a poslem vam ju 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?