Máte niekto biele zárubne a drevené krídlo dverí?

Profilova fotka
Zaujimalo by ma ako to vyzera.. dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, to sú fotky z internetu, je to ale opačná kombinácia - biele dvere a zárubne v drevo dekore. Podľa mňa, ak je k tomu prispôsobený interiér, tak to pôsobí štýlovo, zaujímavo a vkusne.
Odpovedať
@vavam ahoj.. tak na rychlo som ti to odfotila, sice su to uz riadne stare dvere to ma mamina na byte. Len aby si to videla ako to cca vyzera aj ked neviem ci je dobre riesenie davat biele zarubne pretoze mamine zazltly a tento rok cez leto sme ich museli smirglovat a natierat bielou farbou aby vyzerali aspon trosku lepsie..vid. prikladam foto
Odpovedať
@vavam ja som na nete nasla tiez nieco http://www.dvereprum.sk/wp-content/up..., mne sa to v tejto verzii (na rozdiel od tej, co zaslala @2v1, ta verzia je velmi pekna) nepaci :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@lennaa tak tie dvere maju uz riadne roky za sebou, ze?? :-D :-D
Odpovedať
@lucabrasi nádherné x-)
Odpovedať
@hrehusa tak to ano, ani si netrufam napisat ze kolko presne rokov ich uz maju :-D :-D
Odpovedať
@lennaa vobec sa ti necudujem, podla mna uz aj 20 rokov, ci aj viac?? :D :D
Odpovedať
@hrehusa 20 rokov urcite a veru ze mozno aj viacej, fakt netusim, ale mozem sa ich spytat :D :D Ved ked som bola ja mala tak ich kupovali, takze to je az zo 25 rokov :-D :-D
Odpovedať
@lennaa nemusis sa zase pytat ved to je nepodstatna vec v podstate:-) A aj ich planuju vymenit ci nechaju ich taketo? Uz je to asi zbytocne menit ze?
Odpovedať
@hrehusa ok tak sa nebudem a inak som uz aj na to zabudla. Ale kdeze, nechcu ich menit, ved im take stacia. Oni povedia ze naco, vsak uz su stary a nepotrebuju nove zarubne ze ved tie este sluzia. Ale v podstate maju aj pravdu, naco by zbytocne do toho vrazali peniaze ked nemusia
Odpovedať
@lennaa len myslím že človek keď má doma pekné nové veci tak má z toho aj takú väčšiu, lepšiu radosť nie? My sme našim asi pred pol rokom menili všetky dvere a ešte aj vchodové a mama je z nich užasnutá ešte dnes, každý deň ich obdivuje ak keby ich videla prvý krát ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@igiro ved ano to mas pravdu, ale ked oni nechcu tak nutit ich nemozme. To fakt jedine ze by sme sa dohodli ze my deti im ich vymenime a zaplatime, lebo im keby poviem ze nech si ich daju vymenit tak by lamentovali ze to stoji kopu penazi a podobne veci. Raz som uz vyskusala, a nedopadlo to dobre :-) Mozno ked tak casom..
Odpovedať
@2v1 kde by sa dali zohnat take dvere aj so zarubnou? ideme s muzom menit dvere a aj zarubne, lebo su stare a to sa mi velmi paci aj sfarbenim. super to vyzera :-) kolko to tak vyjde neviete mi poradit?
Odpovedať
Profilova fotka
@zazzina Dobrý deň, to sú dvere od poľského výrobcu DRE - model Rivia Top 10, biele matné krídlo s možnosťou výberu dekorácie stredového pása. Cena za dvere+zárubňu cca od 256 Eur. V ponuke majú aj model RIM top - v opačnej kombinácii - krídlo dverí v drevodekore a stredový pás biely matný. Táto varianta je drahšia.
Odpovedať
Profilova fotka
Taktiež podobné modely dverí sú dostupné aj od značky Porta Doors - model Porta Pasky - krídlo je v bielej farbe, volí sa iba farba pásikov - prikladám foto.
Odpovedať
@2v1 a kde maju pobocku. Super cena je na ne, ked som pozerala po ostatnych predajnich, tak ani jedny neboli take lacne. Velmi pekne ukazu, asi by som ich vsade dala. Aj manzelovi sa velmi pacia.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, treba sa popozerať po predajniach o vašom okolí, že či majú v ponuke dvere od tejto značky DRE. V predajniach môžu mať rôzne ceny.
Odpovedať
@lennaa to tak bolo a bude vždy, že budú proti pretože to stojí toľko toto toľko a to je veľa a podobne. Ale keď už sa im kúpi, tak to začnú vnímať inak, veď ja to tiež vidím ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?