Máte biele eurookná?

Zaujmali by ma foto a skusenosti s udrzbou, ci je na tom vsetko vidiet atd.. uvazujeme bud nad skoro ciernymi alebo bielimi.
Odpovedať
Pozrite si od Slavony http://www.tzb-info.cz/docu/diskuze/1... http://www.tzb-info.cz/docu/diskuze/1... mne osobne sa nepáčia, vyzerajú ako plastové, kresba dreva žiadna...
Odpovedať
Profilova fotka
@blacksr jarus tie prve biele su pekneee ;-) Cierne urcite nie, to bude slnko namahat jak svina... Ten material ma po chlebe podla mna aj ked ide o drevo... Zacinaju sa ramy aj uplne prekryvat izolaciou, teda ja to mam tiez, nie preto to pisem... Ale na vystavach som zacinal tiez uz pozorovat, aj niektore domcuriky na nete.. Tak mam pocit, ze ram bude o chvilku nepodstatny.. Bude vidiet hlavne skla..
Odpovedať
robil som z vnutra biele a z von cviklovej farby .Boli super. pouzil som samozrejme voskovy olej-nič lepsie nepoznam.Perfektna udrzba a aj pripadne poskodenie sa da opravit na nepoznanie.Podla mna biela v interiery je nadcasova a neutralna ku kazdemu interieru.
Odpovedať
Profilova fotka
@chanel5 ahoj, rodičia majú biele eurokookná 14rokov, bývajú v centre mesta a sú spokojní, zatiaľ nemuseli okolo nich nič robiť... Moja skúsenosť na bielom vidieť menej ako na tmavom :) pre praktickosť biela :) bude sa aj lepšie kombinovať farebne interiér.... dobrú voľbu...
Odpovedať
Profilova fotka
moja sestra ma biele eurookna uz asi 12 rokov..... podla mna su v pohode .
Odpovedať
ja som vyslovene chcela biele okna, nie plastove, tak sme dali spravit eurookna. Pekne presvetlia miestnost, lahko sa ladi k tomu nabytok :-)
Odpovedať
Ja mam zvonka biele a zvnutornej mam prirodne drevo nalakovane robil ich manzel je stolar
Odpovedať
Profilova fotka
ma niekto eurookna s lazurou? teda nie dva nastreky bielej farby, ale lazuru tak, aby stale bolo vidno, ze je to drevo.. povedal mi stolar k cenovej ponuke, ze je moznost bud olejovat eurookno, alebo farba a este je moznost pouzit lazuru..nikde som to nevidela..
Odpovedať
Ja som si dal objednať na dom taketo okna z lazurou, U výrobcu mi ukazoval vzorkovník a tieto sa nam zapacili nevyzeraju tak umelo krasne vynikne kresba dreva a neposobia ako plastove. A cena taka istá. Ak máš záujem dam ti kontakt.
Odpovedať
@henkaa Ja som chcela tiež vidieť kresbu, ale nakoniec som si dala klasickú farbu ... a som spokojná ... tak či tak ich rozoznám od plastových a známi tiež :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?