Máme okná od firmy Alfaplast alebo od Ri Okno?

Pozdravujem.Rozhodujem sa medzi oknami od: Firma ALFAPLAST-profil INTERNOVA 6000a RI OKNO Ruzomberok.-profil SALAMANDER 7kom.Ma niekto z Vas s tymito firmami skusenost z praxe? Kvalita,Montaz???Dakujem za kazdy nazor.
Odpovedať
dobry den, ja som sa tiez dlho rozhodovala, ajednoznacne som si vybrala okna od RI okno, kvalitovo sa nedaju porovnat, precitajte si historiu.....cisty plast, ak biele tak ri okna maju jedinecnu briliantovu bielu patentovanu, a neviem ci tetda na dom alebo byt?:)ja som si dala na byt sSALAMANDER 7 LEBO MA UZ 3 TESNENIA:)
Odpovedať
ivetkaivet, Salamander Streamline 7? To nema stredove tesnenie :-) http://www.ri-okna.cz/streamline7 Salamander so stredovym tesnenim je "bluEvolution" http://www.ri-okna.cz/bluevolution136... alebo este "3D Luxus" http://www.ri-okna.cz/luxus1364172101
Odpovedať
RI okna a hotovo...
Odpovedať
Alfaplast vyrába z nováckeho profilu Internova,3 tesnenia. To sú viac slovenské okná ako akékoľvek iné. To píšem pre tých ktorí si potrpia.... ;-) ;-) Namontoval som ich minimálne 500 ks,kamarátom,bratovi,sestre,nedal by som niečo čomu neverím. Pre rýpajúcich-nie som zamestnancom,len montážnik živnostník. Salamander je dovezený profil. Tým nehovorím,že je horší...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
my sme brali RI-cka od firmy AKATYST Ruzomberok.. kvalita na vysokej urovni a firma Akatyst nam zabezpecovala montaz + doplnky velmi dobre odvodena robota :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme dali RI okna od firmy Akatyst a bol a som maximalne spokojny. aj splatkovy kalendar nam ponukli
Odpovedať
Internova 6000 je stary profil. Mne sa ani vizualne moc nepaci. Myslim, ze je kvalitny, ale je zastaraly. Ale dbaj na to, aby boli 3 tesnenia. Salamander su tiez velmi dobre okna, tie mam na byte.
Odpovedať
Ja mam tiez RI okna a som spokojny
Odpovedať
Profilova fotka
Firma Alfaplat no mam na nu svoj nazor a nie pozitivny. RI okna sú dobre teda lepsie ako alfaplast. Ja som nasiel firmu na RI s ktorou teraz komunikujem a ked ze cez tyzden nie som doma dohodli sme sa ze pridu zamerat okna cez vikend tak som zvedavy na ich cenovu ponuka ale rad by som mal tie RI okna.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som sa rozhodol tiez pre RI a odtien zlaty dub mne sa tie biele okna nepacia a aj zaluzie sme riesili cez nich aj parapety skratka vsetko aby to pekne ladilo na dome a este mam aj servis k tomu.
Odpovedať
Profilova fotka
zvazujeme tiez Ri okna so ziaru nad hronom - firma RI Plast, mate s nou niekto prosi skusenosti ? Dakujem za rady :-)
Odpovedať
Profilova fotka
skor by som sa priklonil k RI ako k Alaplastu. RI su na cz trhu prvy je to kvalitnejsi profil ako Alfaplast
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Musim suhlasit ja som tiež za RI okna su na prvom mieste v kvalite na trhu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?