Kupit starú bránu? RIZIKÁ a odborná rada pre staviteľov

Velmi pekne prosim panov stolarov o odborny pohlad.. rada by som kupila staru drevenu branu od jedneho pana, velmi peknu, len sa nachadza na opacnom konci SR, nemam moznost ist ju osobne pozriet, len by mi ju sofer doviezol. Na novu peniaze nemam, tato sa mi velmi paci, pan ktory ju predava je maximalne mily a ustretovy, natocil mi ju na videa.. a tu som ostala v pomykove.. lebo hoci pan vravi, ze nie je brana napadnuta ziadnym hmyzom a ja mu to aj verim, predsa len som v pomykove ked vidim na nej plno roznych dier.. som laik, neviem odborne posudit ci je tam drevokaz, cervotoc, tesarik či čo, len mam des, ze branu zaplatim, dovezu mi ju a ja lahnem infarktom.. mam tu plno drevenych pergol a pod., tak mam obavu, aby som to tu nechtac nezamorila nevitanym hmyzom. Vopred dakujem za slusne, rozumne odpovede
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od nitakimuri:

Velmi pekne prosim panov stolarov o odborny pohla…
@nitakimuri Nie som stolár ale ja by som ju nekúpil, hlavne keď ju nevidíš na vlastné oči... Môže sa stať že ozaj ako Ti ju prinesú budeš "šlokovaná" a bránu /NIE HRANU/ budeš musieť spáliť...Hľadaj inde, kde ju budeš vidieť, aj na vlastné oči...Nevieš čo sa skrýva, pod vrstvami farby....
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od technik007:

@nitakimuri Nie som stolár ale ja by som ju nekú…
@technik007 pisala som bez brilov, teraz kukam ze chyba v nadpise.. jasne, ma byt BRÁNU, nie Hranu
Odpovedať

Velmi pekne prosim panov stolarov o odborny pohla…
@nitakimuri .. na tej starej bráne Vás čakajú také náklady na renováciu, že sa oplatí radšej obetovať € na nádrž auta a spraviť si výlet, aby ste ju videli. Pán je milý, lebo ak sa jej má zbaviť a zarobiť je 100x lepšie, než píliť a páliť. Nenechajte sa uniesť časom, ak chcete starú bránu, hľadajte bližšie.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od brapene:

@nitakimuri .. na tej starej bráne Vás čakajú tak…
@brapene uz som to zrusila. Lebo dat za to 300 e, tak kupim nove dosky a v ramci volneho casu si viem sama vyrobit jednoduchu, peknu a hlavne fungl novu
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka

@brapene uz som to zrusila. Lebo dat za to 300 e,…
@nitakimuri nabuduce k fotkam pripoj cenovku lebo za 300 sa to neoplati to tak za dovoz. Niektore dierky by ma ozaj vyplasili a ine su z pouzivania a nasledneho pretierania a zavliect si domov dalsieho stravnika nik nechce.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?