Odpoveď na príspevok od nitakimuri:
Velmi pekne prosim panov stolarov o odborny pohla… @nitakimuri Nie som stolár ale ja by som ju nekúpil, hlavne keď ju nevidíš na vlastné oči... Môže sa stať že ozaj ako Ti ju prinesú budeš "šlokovaná" a bránu /NIE HRANU/ budeš musieť spáliť...Hľadaj inde, kde ju budeš vidieť, aj na vlastné oči...Nevieš čo sa skrýva, pod vrstvami farby....Odpoveď na príspevok od technik007:
@nitakimuri Nie som stolár ale ja by som ju nekú… @technik007 pisala som bez brilov, teraz kukam ze chyba v nadpise.. jasne, ma byt BRÁNU, nie HranuOdpoveď na príspevok od nitakimuri:
Velmi pekne prosim panov stolarov o odborny pohla… @nitakimuri .. na tej starej bráne Vás čakajú také náklady na renováciu, že sa oplatí radšej obetovať € na nádrž auta a spraviť si výlet, aby ste ju videli. Pán je milý, lebo ak sa jej má zbaviť a zarobiť je 100x lepšie, než píliť a páliť. Nenechajte sa uniesť časom, ak chcete starú bránu, hľadajte bližšie.Odpoveď na príspevok od brapene:
@nitakimuri .. na tej starej bráne Vás čakajú tak… @brapene uz som to zrusila. Lebo dat za to 300 e, tak kupim nove dosky a v ramci volneho casu si viem sama vyrobit jednoduchu, peknu a hlavne fungl novuOdpoveď na príspevok od nitakimuri:
@brapene uz som to zrusila. Lebo dat za to 300 e,… @nitakimuri nabuduce k fotkam pripoj cenovku lebo za 300 sa to neoplati to tak za dovoz. Niektore dierky by ma ozaj vyplasili a ine su z pouzivania a nasledneho pretierania a zavliect si domov dalsieho stravnika nik nechce.