Kombinácia Hlin. aj Plast. okná

Ahoj ľudia uvažujem nad tým, že by sme v dome zvolili kombináciu hliníkových a plastových okien/ dverý, vzhľadom k tomu, že tých okien máme ozaj dosť (veľkých hliníkových 3x2,8, aj 5x2,8- takže viem že iná možnosť ako hliní neexistuje) ale rozmýšľam, že u tých menších by to mohlo byť aj s plastom... Lenže neviem či sa vôbec dá urobiť túto kombináciu s tým, že farba okenných rámov bude rovnaká?? Je to vôbec možné?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Preco by to nemalo byt mozne? HS objednas hlinikove, okna plastove. Akej farby? Pozri a prirovnaj farby ci su rovnake.
Odpovedať
@mey8 mozne to samozrejme je, no priprav sa, ze ak si vyberies nestandardnu farbu, tak bude pri hliniku priplatok (my sme si zvolili farbu birke rose, vsetky okna mame plastove a vchodove dvere spolu s hs portalom su hlinikove a na hs portale bol priplatok za farbu cca 400 eur...(vchodove dvere bez priplatku)
Odpovedať
Profilova fotka
My to robíme tak že na ten hliník plast na ten AL klip z vonka použijeme presne ten istý prášok ako na hliníkové okná, takže je to z vonka identické. Hliníky robíme Schuco a plast/hliník REHAU. Nie je problém urobiť nezáväznú cenovú ponuku. Pozrite naše referencie na https://www.modrastrecha.sk/catalog/v.... Ak chcete pošlite špecifikáciu na borkovic@fenestra-zm.sk.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?