Koľko ste dali za plastové zdvižno posuvné dvere?

Ahojte.nase dvere 3000mm sirka,2300 mm vyska.plast.schuco: prisla ponuka 2400 E.koho odporucate oslovit? dakujem
Odpovedať
presne tuto otazku riesime aj my....mame presne ten isty rozmer okna...nechceme ten typ co sa najprv vyklopy a potom posunie, lebo sa neda zatvorit z vonku, co je podla totalna hlupost..uz sme boli rozhodnuty pre jednu firmu, ale taketo okno nam nevedia spravit :-(
Odpovedať
@skodka @acerkaa mame rozmer 2060x2205 a stali nas cca1790eur /mam foto v albume/ a mame schucco od alplast nitra /ale mam pocit ze su priamo aj v prievidzi/
Odpovedať
Profilova fotka
celkom nechapem ake dvere to maju byt..... zdvizne???? kam to okno chces zdvihnut?
Odpovedať
Profilova fotka
1180 eur... rozmer 2600 x 2060
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
oživujem túto tému, pretože tiež teraz riešim posuvky, chcela by som HS portal, stavený otvor 4000 x 2400
Odpovedať
andyfoto od koho mas to okno za taku cenu ? to je HS portal????ale asi nie :-p
Odpovedať
Profilova fotka
Momentálne najnovšie a najlepšie sú v PVC zdvižno posuvne dvere REHAU GENEO HST Najviac komôr , najväčšia stavebná hĺbka 203 mm , rozmer až do 5500 šírka. Z hliníka jednoznačne SCHUCO Cena od 1700 , záleží na farbe , rozmere , skle, robia sa automaticky s 3 sklom. FH
Odpovedať
My si dávame kompletne do domu plastové okná, okrem dverí na terasu a vchodových dverí. Samotný predajca plastových okien nám tam a aj na vchodové dvere odporučil hliník, pretože tieto dvere sú veľké a pri veľkých horúčavach sa jednoducho nedá zabrániť tomu, aby sa neprehli a tam vznikajú potom problémy pri ich zatváraní. Hliník je jediný materiál, ktorý sa neohne. Je to síce vcšia investícia, ale oplatí sa.
Odpovedať
@katkaf25 Mame tiez ten rozmer. V dreve! V plaste by som sa ani neodvazil a seriozny predajca by ti to ani nespravil.. Niektori mi nukali, ale bez zaruky ;-) Plastove okna (a kovovy ram v nich!) dilatuju aj 4mm na metri - co je najviac zo vsetkych druhov okien! @henriete Hlinik je fajn material, ale ma niekolko nevyhod. Okrem ceny napriklad zle izolacne vlastnosti ramu, ktore pramenia z toho, ze hlinik je ako kov tepelny vodic. Hlinik - ano, ale na zatazovane admin. priestory.. Dobry izolacny ram stoji neumerne peniaze! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katkaf25 ja ma HS portal v Geneo sirka 3m vyska v najvysom bode 3,3m zatial vsetko v pohode. @matorado Hlinikovy ram neznamena, ze je hlinikovy komplet, je tam preruseny tepelny most.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
nam teraz nacenili HS portal, 3-sklo, otvor mame 2230x2230 , cena 1880e. Myslite ze je to dobra cena?
Odpovedať
Článok sa načítava...
neviem, neviem, mám viacero podobných ponúk na plastové FR okno, toto je profil GENEO+HST, no radšej (po radách viacerých) pôjdem do AL
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Profilova fotka
Mozte mi poradiť firmu ktorá má najlepšie ceny ? Mne nacenili 4 metre na 2 metre HST na 4800 EUR !
Odpovedať
Najlepsia cena? To bude 100% aj najvyssia kvalita.. potom bude za pol roka tema preco su moje terasove dvere onake alebo hentake a ako riesit reklamaciu.. Ak ti mozem poradit. Neriskuj s tak dolezitymi prvkami domu ako su okna. Taktiez montazna firma je sakra dolezita. Firmu by som si nechal odporucit znamimi alebo najst podla recenzii. Idealne sa ist pozriet na stavbu kde uvidis vysledne dielo.
Odpovedať
Emka85 A to sa sťažujujete, alebo tešíte? Lebo dĺžka nehovorí nič o cene. Typ profilu, material, sposob osadenia?
Odpovedať
4,2x2,4 Al prevedenie 2560 e
Odpovedať
@dominikl prosim ta z akej firmy :)
Odpovedať
@bibli92 Hesta Presov, ale ja tam mam znameho, preto taka cena
Odpovedať
@emka85 nad cenou si mala horekovať keď si si vymyslela 4 metrový portál.Ludia chcete žiť vo velkom štýle ako na hollywood hills.Mať sklenene domy a keď príde na platenie tak sa cudujete.Mna HS z devohliniku stál 3700 a to mal 2 metre.Takže kešuj.
Odpovedať
Profilova fotka
@mikazibanejad aká nenavistna odpoved .Nezijem doma už roky takze nemám prehľad o cenách ale na SVK pomery my tá cena prišla vysoká .Takze pytala som sa na názor a nie poučovanie kto chce v akom style žiť . @dominikl Dakujem za tip koho kontaktovat keďže dom je úplne na východe .
Odpovedať
@emka85 Ak nežiješ a SVK tak nemáš ani SVK plat.Tak načo táto debata?
Odpovedať
My máme CP na hliník 2300 x 3000 = 4 890€
Odpovedať
@emka85 nam taky isty rozmer v rakistve nacenili na 2500 eur.
Odpovedať
Profilova fotka
@mikazibanejad áno nemám ale to neznamena že musim zbytočne vyhodiť peniaze len preto že mám .Takisto chcem dobrú cenu ako každý iny .to že prídem domov raz za dva roky na týždeň nepotrebujem najlepšiu kvalitu tak preto táto debata .
Odpovedať
Profilova fotka
@chickenovci Dakujem skúsim ich kontaktovat
Odpovedať
Profilova fotka
@flowy čo je to CP? Nevyznam sa v tom 😩Dakujem
Odpovedať
@emka85 cenovú ponuku 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@flowy haha Dakujem .a v akej spoločnosti ti to nacenili?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?