Kolaudacia okien

Dobry den, chcem sa opytat ohladom okien. Planujeme objednavat okna 2sklo 6 komorove. Niektore nemenovane firmy nam povedali ze lepsie je 3 sklo pretoze pri kolaudacii to nemusia podla noriem skolaudovat. Je to pravda? Vdaka za kazdu odpoved.
Odpovedať
Dnes kupovať dvojsklo je nezmysel, len vám to asi nevedeli lepšie podať ako takto :)
Odpovedať
Profilova fotka
@klaudia154 nuz takto, kedze dnes je cenovy rozdiel medzi 2oj a 3oj sklom minimalny, naozaj je rozumenjsie davat 3oj sklo. Ale ak mas v projekte 2oj sklo a vyslo s nim energeticke hodnotenie, musis aj skolaudovat.
Odpovedať
@klaudia154 Ak budeš mať vypracovaný energetický certifikát cez internet, čo znamená že nikto nebude skúmať aké máš okná, tak skolauduješ bezproblémov. Na stavebnom úrade väčšinou nie sú odborne zdatný na to aby vedeli in situ posúdiť či dané okno vyhovuje požiadavkám normy. Ale ako ti radia vyššie, trojsklo je už štandard, dvojsklo už len na pivnicu, garáž a pod. trvalo nevykurované priestory.
Odpovedať
Vdaka uz mame objednane 3 sklo cakame uz len na dodanie a montaz
Odpovedať
Profilova fotka
@engineerr suhlas. ja som ale dal trojsklo (drevene) aj do nevykurovaneho podkrovia. navyse dvojskla maju nevyhodu, ze v zime sa rosia... pri trojskle to nehrozi
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?