Klucka brany na otlacok prsta

Zdravim.Riesil niekto klucku na branu otvaranu na PIN,otlacok prsta alebo kartou/cipom?
Odpovedať
1
2
Nie je to na externe pouzitie.
Odpovedať
@rkorba praveze su aj IP65/IP66
Odpovedať
vyzera to zaujimavo
Odpovedať
Hmm čo tak sken sietnice oka? Také by nebolo?
Odpovedať
@jozik123 Urcite ano.Len to je neprakticke koly zohybaniu sa k skeneru...
Odpovedať
…aký dôvod ma dnes človek riešiť toto…? Okrem toho, že byt iný než sused… je IN…? Posuvný chodník smerom k hlavnému vchodu, heliport na 8 árovom pozemku s 50 kubikovym bazénom a aspoň o meter širšou trampolínou vedľa umelého vodopádu…? Mám kamaráta, čo dal za inteligentnú elektroinštaláciu 30tis€, že si môže cez app navoliť, čo chce práve tým ktorým vypínačom teraz vypnúť… a čo myslite… koľko krat to zmenil…? Dva… raz keď to všetko navolil a druhý, keď sa nám tým pochválil…ALE JE IN….
Odpovedať
@brapene a aky dôvod mas riesit niekoho druheho....za to, ze ty to povazujes za zbytocnost, tak pre ineho to moze byt dolezite....zi a nechaj zit!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@brapene Toto zrovna nieje najlepší príklad. Čo ak autor témy má menšie deti a nepotrebujem niekoľkokrát po sebe otvárať deťom dvere?
Odpovedať
@cukrik25 .. Ok, nechávam..
Odpovedať
@wyrky … prosím Vás… tak malé, že nechodievaju samé, väčšie, s ktorými chodí tiež dospelý a ten…. Ale Ok… beriem na vedomie…čítajte s porozumením.
Odpovedať
@brapene Nie je to ani nadzivotne dolezite a ani zamer byt "IN". Je to proste zvedavost,ci sa da aj tymto sposobom zjednodusit zivot.Ak mam elektrovratnika a branka je zamknuta,tak s nim neotvorim.A ak dam na branku gulu (z oboch stran) aby nemusela byt branka zamknuta a mohol som pouzivat vratnika,ale zaroven,aby som nebol "odomknuty", tak by som na otvorenie musel mat pri sebe stale klucik.A toto chcem riesit elektro kluckou na otlacok prsta alebo PIN.
Odpovedať
Profilova fotka
@brapene Reagoval som na vašu prvú otázku. Inak u nás na ulici chodia 5-6 ročné deti na ulicu. Ale hádať sa nechcem nakoľko neviem poradiť lebo nemám skúsenosť.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@marcel714 držím palce, aby ste si vybrali správne…
Odpovedať
tak toto už je ....raz vás tie inteligentné baráky nepustia ani domov. 😄
Odpovedať
@jabadaba Jednoznačne!... Hlupákom rozumu nedodáš a každý sa zrejme musí popáliť na vlastných rozhodnutiach. Ešte aj toto "popálenie" si sám zaplatí cez nejakú SMART aplikáciu.
Odpovedať
A co tak cip pod kozou,clovek prilozi rucku ku klucke a sup klucka sa otvori.Nuz realita za chvilu a povinne.
Odpovedať
@petersd Pises z vlastnej skusenosti?Na zaklade coho takto titulujes cloveka?
Odpovedať
Profilova fotka
@marcel714 treba to umiestniť vyššie.
Odpovedať
@jan45 Vyska plota nepusti.A na nejakej palici by to nevyzeralo dobre.
Odpovedať
Vacsinou chrlia siru k danej teme ludia co nemaju ani sajnu o danej veci a snazia sa byt svojim sposobom (sebe vlastnym) zaujimavy a zaujat.Respektujem 😉 Lebo clovek co ma s niecim o com je tema skusenost,tak nenapise neurcite tliachaniny,ale konkretne argumenty pre a proti.A tak bola postavena aj otazka temy. Pre tych,co nerozumeju, je tam prilozeny aj obrazok 😉 Pekny den prajem a tesim sa na uzitocne postrehy.
Odpovedať
Profilova fotka
@marcel714 môj príspevok bol na hranici Vašich pripomienok, bolo to myslené humorne aj preto, že ten čo nato má (je to určite drahšie ako kľučka) sa tu nebude pýtať čo s tým, tomu poradia dodávatelia a splnia každý sen. Ale ako stavebný dozorca viem, ako končia stavby keď je snaha aplikovať výdobytky. Už len malý trh a ešte menej kupcov nezabezpečí ani bežnú údržbu, prudký vývoj zariadení privodí, že o pár rokov už o značke trh nebuda ani chyrovať. Som z malého mestečka a keď som dával ovládanie na bránu a garáž neexistovali ani ovládačae na jednej krabičke a keď som chcel teraz vymeniť koncový spínač výrobca existuje, ale typ je už dávno vo výbehu. Iné je, že výmena spínača by stála asi toľko, ako nový pohon
Odpovedať
@jan45 Zial mate pravdu.Ale toto nie je az take drahe a sa mi zda celmom fajn to mat tak riesene.Mame skusenosti s biometrikou na vchodovych dverach a tam to funguje paradne.v podstate kluce ani nepouzivame.Tak som sa zacal informovat,ci niekto nema skusenost s riesenim branky.Skusebosti rady od koncoveho uzivatela.Lebo predajca spieva pesnicky na zelanie zakaznika... A ten kkment nebol miereny konkretnej osobe a Vam urcite nie.Zalezi od inteligencie a sebareflexie diskutujuceho,ze kto sa v tom najde 😉
Odpovedať
IP65 obojstranna biometrika, cena +/- 130€
Odpovedať
@marcel714 cize v podstate ste rozhodnuti, len hladate, ze ktoru klucku konkretne by bolo najlepsie? Na vchodovych dverach mate aku, ak sa mozem opytat?
Odpovedať
@marcel714 ja nemam sice klucku, ale mam video vratnika aj s RFID citackou, mam maly key fob na klucenke a len sa pipnem a brana sa otvori...som s tym velice spokojny
Odpovedať
@marcel714 aka tam ide vlozka? Nebude s vymenou problem, ked niekto z rodiny strati kluc? Inac podla toho, co na to pozeram, tak to bude cinska vec z aliexpress, trochu by som sa asi bal zaruky.
Odpovedať
Ak mozem, odporucal by som ist inou cestou a zvolit etablovaneho vyrobcu a iny typ vyrobku napr. nieco taketo: https://www.simons-voss.com/_Resource... Je k tomu klucenka s tlacitkom, prides, stlacis tlacitko, dvakrat pipne, da sa otacat a odomknut. Po urcitom case sa zase zamkne a da sa otacat ale odomknut uz nie. Vyhoda - pojde ti to do akejkolvek brany a nemusis spekulovat s velkostou atd. (maju rozne). Su aj ini vyrobcovia podobnych zamkov - CISA, winkhouse, dormaKaba (majitel FAB) ale najdes vela aj na aliexpresse za dobre ceny. Mas tam aj take na odtlacok prsta. Ale davaj pozor, ako to chces odomykat - lebo ja som napr. potreboval aby z oboch stran sa dalo odomknut a aby z oboch stran bolo aj zamknute (da sa mi siahnut z druhej strany branky na tu zamku).
Odpovedať
pri tom aliexprese a podobnych strankach by som sa obaval tej zaruky, lebo to keby sa ma dodatocne riesit, tak to sa asi tazko nieco doriesi.
Odpovedať
@marcel714 to je fakt zaujimave 🙂. tiez mame biometriu na vchodovych dverach, kluce som od kedy sme sa nastahovali (2,5 roka) nevytiahla. Branka sa otvara klavesnicou, takze to mame poriesene, ale keby sme nemali, tak ta klucka vyzera fakt zaujimavo 🙂.
Odpovedať
@doddy8 Ani nie ze rozhodnuty,len hladam aj aku a aj skusenosti.Tych do exterieru nie je vela.Na vchodovych dverach mame madlo a citacku samostatne.to bolo zabudovane vyrobcom dveri.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?