Kde zoženiem 70cm nerezovú tyč na dvere?

chcela by som poradit kde by som zohnala dlhu tyc asi 70 cm na vchodove dvere, namiesto klucky, ktora je mierne vyhnuta, aby sa dalo odomknut. dakujem
Odpovedať
1
2
6
nikto nereaguje. Nemate nikto madlo na dverach?
Odpovedať
Ahoj. Tak tipujem že si už konečne zohnala dvere. Madlo zoženieš určite vo firme ,Schachermayer, na nete.Ak nie skús ,Hasta, ;-) Žilina.
Odpovedať
nezohnala, lebo ten oknar je... nechce nam vratit peniaze, tak budeme mat derave okna a dvere inu farbu. on nam dal madlo ako na kuchynsku linku. neviem co uz mam
Odpovedať
Ahoj Vralen, my mame madlo na vchodovych dverach od firmy Schachermayer. Bolo dodane spolu s drevenymi dverami od fa Mirador. Je nerezove, dlzka 100 cm, priemer 3,5 cm. Stalo 7 000 Sk, z vnutornej strany dveri je nerezova klucka + rozeta za 4 950 Sk. Mozem poslat foto.
Odpovedať
nena 99 posli mi foto prosim. ja som na tej stranke take nic nenasla. vralen@gmail.com
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
zdravim tiez zhanam madlo na vchodove dvere. ak mate dakeho vyrobcu predajcu poprosim o kontakt. v podstate hladam aj vchodove dvere. nieco ako ma hormann. dakujem :-)
Odpovedať
fuuha to je take drahe to madlo a rozeta? Nam sa uz dvere vyrabaju inspiroval ma tiez hormann a zhaname madlo. V tej Haste maju ale len take kratke, a ja potrebujem ako nena 1m.
Odpovedať
lili a kde ste davali dvere vyrabat? hormann ma pekne ale drahe aj ked teraz je akcia daka u nich. my sme dnes objednali okna ale nedali sme dvere. no premyslame kde dame urobit dvere aby sme trafili farbu okien zaroven by vyzerali dobre ako hormann a neboli drahe ako horman. pani od okien nam poradila ze dat si urobit ram dveri u nich vo farbe okien a vypln u niekoho ineho s tym ze nam zozenie madlo ale za 12tisic :-S :-p :-p :-p
Odpovedať
mima, robi nam ich stolar, mna najviac stvalo ze musia byt v rame, s cim ale nic neurobim lebo to inak pri drevenych nejde. Budu aj vyplnene polystyrenom, len som zvedava ako zvladneme montaz madla, zamkynacieho systemu a klucky. Zdalo sa mi to jednoduche, no ale teraz neviem neviem. Nastastie nam firma co robila okna prihra farbu tak farba bude rovnaka.
Odpovedať
hm tak madlo uz nehladam. je mozne ze sa este k tomu vratim no zatial nam bude stacit gula na dveracj. kedze sa to zvrhlo dako a dnes sme objednali dvere bez madla :-D :-D ale da sa to nahradit niekedy
Odpovedať
Profilova fotka
baby , o akom madle to hovorite? dajte fotku nech som v obraze... ;-)
Odpovedať
katrin nieco ako ma hormann na dverach. napr taketo alebo ine proste chcela som si to kupis sama na dvere lebo pani od okien vravela ze 12tisic jedno madlo ze pcheeee
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
:-p no.. tak by ma prsla chut na take madlo.....
Odpovedať
mna uz presla veru. dala som tam gulu. uvidim ake to bude ked dorazia. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ja sa tiez pustam do boja s dverami +madlo ako ma hormann,len ja chcem este k tomu tie dvere napojit na videovratnika,aby som nemusela navsteve chodit otvarat,ze by som otvarala elektronicky napr. z kuchyne. Dnes idem objednat okna a skusim pozistovat ohladom dveri a toho madla.12 000 :-|no nepotesili ste ma ved to snad ani hormann take drahe nema.
Odpovedať
tak to je dobrá blbosť. ]-(
Odpovedať
http://www.klucka.sk/index.php?main_p...
Odpovedať
Profilova fotka
dodog,prave som sa zamilovala x-)
Odpovedať
a ani to nebolelo. ;-) 12 000 asi stála ich neochota.
Odpovedať
Profilova fotka
uz aj to idem riesit.Myslis,ze mozem dat z oboch stran madlo,ked to chcem otvarat elektronicky?Asi by nemal byt nejaky problem ci?
Odpovedať
Určite nie .Len musíš mať zámok vo dveriach ovládaný kľúčom a nie kľučkou. To si treba overiť.Lebo ak sa zamyká kľučkou tak ho musíš vymeniť.
Odpovedať
Profilova fotka
Dvere este nemam a chcela by som mat madlo z oboch stran.Ze ci to mozem kupit bez obav.
Odpovedať
no určite len výrobcovi to oznám včas aby ti to neprevrtal...
Odpovedať
Profilova fotka
ty si sikula ;-)
Odpovedať
dodog ty kde si bol ked som zhanala to madlo? ha... ved toto je celkom super. si zlaty fakt... dakujeeeeeeeeeeeeem
Odpovedať
nuž mima aj ja som to našiel asi pred dvomi týždňami keď som hľadal kľučky na svoje dvere...
Odpovedať
No my sme si dali na vchodové dvere klučku, lebo sa nám zdalo blbé, že keď budeme okolo domu niečo robiť,a budeme doma, že budeme zakaždým behať s klúčami a stále si ododmykať - myslím keby sme mali gulu alebo madlo... Tak neviem. Ale páči sa mi tiež viac gula ako kľučka.
Odpovedať
Profilova fotka
nebudeme mat predzahradku s plotom,takze nam madlo vyhovuje. ;-)
Odpovedať
Aha, tak to je potom jasné, fajn. :-)
Odpovedať
Dodog dakujem aj ja, my sme tiez doteraz madlo nezohnali. Dala som si ho vyrobit jednej nemenovanej firme, ktora ale nemala zaujem o komunikaciu a dodnes sa mi neozvali s nacenenim, aj po mojom opatovnom volani. Schachermayer je u nas v meste zruseny a Hasta len do pol 4tej co sme nestihali, takze dakujem moooc. :-)
Odpovedať
1
2
6
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?