Jipo Beladice alebo Ekoprofil Nitra?

Mate niekto skusenosti? Dakujem
Odpovedať
Náhodou niekto čerstvé skúsenosti s touto firmou?
Odpovedať
Ja som bral plastove okná od jipo Salamander 82 a posuvny HS portál. Celkovo spokojnost, aj keď nedostatky ako dodany zlý rozmer kotiev na HS portál, dodanie opačných vchodovych dverí, kľučky neboli vo farbe okien nepochopím. S reklamácia ale nebol problem. Montáž som si robil sám.
Odpovedať
@tom329 to si ma extra nepotešil, lebo dnes som od nich dostala cenovo najlepšiu ponuku na Salamander BE 92. A ja nemám možnosť montáže svojpomocne, tak tie kotvy by som možno ani nezistila, keby mi dali kratšie alebo osadili nesprávne. Tie dvere by som si asi všimla :D:D:D Inak s kvalitou si spokojný? funkčnosť zatiaľ v pohode? ďakujem
Odpovedať
Ja mam od nich okna za cca 14tisic a som maximalne spokojny. V tom aj plastove aj hlinikove, 6m HST portal a vchodove dvere s 3D sklom
Odpovedať
Tak nakoniec mame od nich okna aj hs portal. Velka spokojnost aj s komunikaciou aj s cenou aj s oknami. Ideme od nich objednat aj vonkajsie zaluzie a sietky.
Odpovedať
Myslim od jipo Beladice
Odpovedať
@sisi1986 Musim sa opravit tiez som od nich bral Salamander 92, ako ku kvalite okien vyhrady nemam, boli spravene kvalitne,aj ked pri HS portaly by sa chyby nasli, nedine co sa dalo pokazit bola uz len montaz. Die Dvere boli nami menene, cize posledna zmena sa nedostala do vyroby, mne to neponahlalo ale mozno by niekomu vadilo cakat dalsie tri tyzdne. Kotvy na HS Portal nakoniec tiez dodali len zase bolo treba cakat. Kludne do toho chod. S tou montazou ti zial neviem pomoct.
Odpovedať
@tom329 ďakujem. Aké výhrady si mal k HST čku? Viac menej som už rozhodnutá, že to risknem od nich. Inak komunikácia bola super a vyzeralo to, že aj montáž je na úrovni (poznajú purenit :D a dokonca ho vedia aj bez problémov zabezpečiť v prípade, že ho chceme, no sú tu ešte možnosti podmurovania a rozširovacích profilov). Ako si to riešil ty?
Odpovedať
@sisi1986 HS portál bol osadený správne aj horizontálne aj vertikálne a dvere nedosadali správne, žiaľ tam nieje možno nastavenia, ale našťastie si to sadlo. Poskytovanie som riešil zbrusenim ytongu na presnú výšku plus styrodur 2 cm. Ja som si najskôr osadil HS Portál a podľa neho zvyšné dvere, keďže ten portál je aj bez skiel veľmi ťažký. Môj mal rozmer 2.6m x 2.4 m. Ďalej sa mi po tepelnej stránke veľmi nepáčili železné výstuhy nielen v profile ale aj po obvode profilu. Tak ale asi to bolo potrebne, môj profik na okná také ešte nevidel. To podmurovanie je veľmi dôležité dá sa s ním veľa pokaziť.
Odpovedať
@tom329 ďakujem, my si montáž sami spraviť nevieme, nemáme na to "lidi" :))) Tak sa musím spoľahnúť, že firma bude vedieť, čo robí. Tiež asi podmurujeme podľa všetkého. Fotky nemáš náhodou, myslím skladbu toho podmurovania?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?