HST portál Incon

Ahojte, chcem sa opýtať kto má HST portá odl Inconu? HST portál už máme namontovaný ale zdá sa mi že ťažko sa posuvajú tie dvere. Máte podobnú skusenosť alebo sa mi to len zdá? Má ich niekto v trenčianskom kraji? A ešte by som sa opýtal do akej výšky by som mohol dať vinylovú podlahu pri HST portáli? Výšky ževraj má byť ako je vrchná hrana rozširovacieho profilu ale nad tým je ešte priestor 2 cm, že či môžem ísť ešte vyššie?
Odpovedať
@jurajko272 Môžeš ísť aj vyššie. Môžeš to urobiť aj bezberiérovo, spustiť dvere až na úroveň podlahy. Rozumiem tomu tak, že ste dali dvere a teraz plánujete výšku podlahy? Veď podlahu (úroveň "nula") ste už mali dávno mať určenú. U mňa sa najprv určilo, kde bude podlaha a potom podľa toho sa podkladal HS portál. Pôvodne som chcel dať až úplne na úroveň podlahy, ale dali mi zlé údaje od predajcu ohľadne výšky rámu a teraz to mám necelé 2 cm nad podlahou. Chcel som to nižšie, ale stále sa to dá. .
Odpovedať
uroven nula bola daná ale oknári neodporučali dávať podlahu vyššie ako je vrch rozširovacieho profilu, tak ma len zaujímalo či to niekto posunul vyššie aby tam nebol zbytočnú 2 cm schodok...
Odpovedať
@jurajko272 mam od inconu 3x2,5m hst portál a tiež ide tahsie, ale prišlo mi to v poriadku pri takom rozmere.
Odpovedať
@cveno a výšku podlahu máš pokiaľ?
Odpovedať
@jurajko272 ešte nemám podlahu, ale budem robiť bezbariérový prah
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@chrobak7 Ahoj okná máš drevenné? To vrúbkovaie z vonkajšej časti je súčasť okna, či nejaká vychytávka? :-)
Odpovedať
@peto125 Okná mám plastové. Ale to na obrázku je HS portál a je z hliníka. To vrúbkovanie je súčasťou rámu dverí - teda profilu. Neviem prečo, mohli to kľudne nechať aj hladké. Možno je to takto pevnejšie s rebrami.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Poradíte mi niekto lištu k tomuto napojeniu hst portálu a laminatky. Vychádza to zarovno. Hľadám po nete ale neviem aká by bola najlepšia.
Odpovedať
@cveno O dva obrázky vyššie máš lištu, aká tam patrí. Je to hliníková L lišta.
Odpovedať
@chrobak7 a tá lišta sa lepí na rám okna?
Odpovedať
@cveno Nie, lepí sa na podlahu. Je to prechodová lišta.
Odpovedať
@chrobak7 ale však musí dilatovat podlaha a keď ju nalepim tak nebude nie
Odpovedať
Článok sa načítava...
@cveno Dilatácia je zanedbateľná vec.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?