Garážové ISO brány - skúsenosti

Profilova fotka
Ahojte chcem sa spytat ake mate skusenosti s garazovymi bránami ISO brany? Mate ich niekto? Ake su kvalitou? Dakujem
Odpovedať
@certik4511 myslis isobrany.sk? vyzera to ako normalne klasicke obycajne brany, nic extra ucel plni, ceny neviem ake su..
Odpovedať
Profilova fotka
Ano myslim tieto.
Odpovedať
@certik4511 na trhu su firmy co brany skladaju z komponentov z ciny polska a pod. Su to bezne brany kvalita je normalna. Potom su firmy co maju nejake svoje veci akoze hornam, mozno lomax, pemat.. princip ten isty, mozno nieco presnejsie, daco mierne kvalitnejsie, vyoracivanejsie, priadne akoze dake puzdra na pantoch aby boli tichsie a pod. ale nepride mi to hodne cenoveho rozdielu.
Odpovedať
Profilova fotka
@sysell dakujem velmi pekne
Odpovedať
@certik4511 Vybrali ste si ich nakoniec ?
Odpovedať
Profilova fotka
@panak ano vybrali a zatial sme spokojný. Je ticha, za dobru cenu a aj farba nam sadla. Dokonca pan ktory nam robil okna ma aj v ponuje brany a vravel ze tato je dobra kvalitna a ma dobre prevedenie. Ze na jeho pocudovanie je super. Tak sme spokojny zatial. Takze ja odporucam.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
certik4511 ahoj chcem len vedieť či ste aj po roku spokojný s ISO bránou? Lebo my teraz riešime . Ďakujeme
Odpovedať
Profilova fotka
@kija31 aho sme s nou spokojny. Akurat casom treba kolajnicky premazavat lebo mazivo sa nejako vytrati a a vrzga ale ked sa kolajnicky namazu tak idu zas tak ako maju. Myslim si ze casom to je takto aj u ostatnych bran ale neviem naisto. Celkovo s chodom brany a celkovo branou sme spokojny.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Dobrý deň, prosím aj po dvoch rokoch je brána OK? Uvažujem, že by som si tiež dal od ISO brány namontovať sekčnú bránu. Funguje Vám stále? kovania sú ok? Ste stále spokojní?
Odpovedať
Profilova fotka
@filo777 dobry den ano stale sme spokojny. Vsetko funguje ako ma
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Aj ja mám od nich bránu a som s ňou spokojný 🙂 Nie sú to čínske brány ale panely majú Talianské a kolajnice a tie kovové komponenty Holandské. Máme na firme bránu aj od Lomaxu ale táto ide tichšie, rozdiel vidím hlavne v montážnikoch, ako ju namontujú, inač je to veľmi podobné.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Dobrý deň, dnes bol u nás pán Uhlárik (majiteľ) spraviť servis na bráne Hormann. Bol prvý, ktorý sa nám ozval na náš dopyt na servis brány a prišiel na obhliadku hneď na druhý deň. Pokazil sa nám motor Promatic po 4 a pol roku používania. Oprava riadiacej jednotky bola drahšia ako komplet nový motor Torlift s remeňovou koľajou a 2 ovládačmi, ktorý nám odporúčil, tak sme sa rozhodli pre nový motor, keď Hormann vydržal len tak krátko. Ešte v ten deň obhliadky prišiel druhý krát už s novým motorom Torlift. Bránu najprv skontroloval, dopružil struny a namazal - teraz ide potichu zase ako nová. Po výmene motora nás zaučil ako sa o bránu starať a ako motor ovládať. Sme veľmi radi, že sme na pána Uhlárika natrafili pri tom množstve firiem, od začiatku od prvého telefonátu som mala z neho dobrý pocit a po skončení montáže sme sa zhodli s manželom, že je to odborník, ktorý sa bránam naozaj rozumie a zároveň je ľudský. Prekvapil nás aj takou drobnosťou, že si po sebe spratal, čo je na Slovensku pri stavebných prácach nezvyčajné :D Síce nepoznám aké robí brány, ale čo sa týka motora a servisu sme veľmi spokojní.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Zaujímavé, že v jeden čas toľko chvály od dvoch, na konkrétnu osobu, konkrétnu firmu a ešte aj s veľmi detailným technickým popisom a opisom. Teraz v noci, v rôznych témach. Nie, nie, isto si tu nik nerobí reklamu. Ani omylom. Netreba zabudnúť pripomenúť, že Hormann je nekvalitný a hodne drahý a iba firma pána odborníka je naj...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frantisekca:

Zaujímavé, že v jeden čas toľko chvály od dvoch, …
@frantisekca Tiez pozeram, ze nejak vela podobnych diskusii a vsade posledny prispevok s podobnym, dost podobnym kontextom. Ale tak kto vie, ako to tu chodi, tak chape, o co ide.
Odpovedať
Ja mám tiež bránu od firmy ISO brány už 4 roky s motorom Marantek Speed 370 a som spokojný, zatiaľ žiaden problém. Včera som si objednal servis -iba pravidelnú údržbu po 4 rokoch používania a len premazali bránu, lebo vraj struny keď sú bočné, tie sa nedopružujú, iba sa majú premontovať nižšie, ak je to potreba čo zatiaľ nebolo. Je to v poriadku? nič som neplatil lebo išli okolo.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od marhalko:

Ja mám tiež bránu od firmy ISO brány už 4 roky s …
@marhalko Pravidelny servis mas inak plateny? Ci akoze to, ze isli okolo je dovod, preco si nic neplatil?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od stano_33:

@marhalko Pravidelny servis mas inak plateny? Ci …
@stano_33 Pravidelný servis mi bol ponúknutý pri kúpe brány za cca 40€ + doprava, raz za rok ak si to dobre pamätá, ale priznám sa neriešil som to a ani som bránu nemazal aj keď mi bolo povedané aspoň 2-3x za rok silikónom/teflonom, ale pri stavbe domu je toho veľa a na garážovú bránu ktorá funguje bez poruchy, som si nejako nespomenul. V garáži mi pred týždňom kvôli zle zapojenej elektrike odišla ladnička a jedno svetlo, tak som si zavolal túto firmu na skontrolovanie motora a brány či je všetko okej a rovno spraviť tú udržbu, ktorú som neriešil. Išli okolo, tak si nič nevypytali čo ma prekvapilo a iba ukázali načo si dať pozor a kde bránu mazať. Tak som rád že aspoň brána je ok.
Odpovedať
Nie, nie som majiteľka ani žiaden rodinný príslušník :D iba som bola spokojná so službami tejto firmy a chcela som sa podeliť so svojou skúsenosťou, tak ako to tu na Modrej streche chodí. Pri stavbe domu som tu vždy hladala referencie na firmy či už dobré, alebo aj zlé a prípadne čítala konverzácie ohľadom konkretnej fázy stavby domu. Pri 3 deťoch som v noci hore a mám čas byť na mobile, preto píšem príspevky zvyčajne v noci a vždy som vyberaľa dodávateľov. Neviem ovplyvniť to či niekto iný napíše príspevok, alebo nie. Ja som ho napísala dobrovoľne, keďže som bola milo prekvapená z prístupu a to aj keď nemáme bránu ani od tejto firmy ale od Hormannu, teda kúpili sme garáž od Gardeonu s bránou Horman. 4 roky bolo všetko v poriadku. Neviem či si má firma potrebu písať referencie na seba keď ich má toľko na internete, ale to už je mimo mňa. Tak ako som napísala, ja som bola spokojná a ako som sa dočítala, nebola som jediná.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?