Garážová brána s dverami alebo bez?

Dobrý deň, akurát riešime garážovú bránu a rozhodujeme sa, či dať do nej dvere alebo nie. Vy čo máte dvere v garážovej bráne, využívate ich často, alebo nie?
Odpovedať
my sme dali bez. treba si zvazit, ako casto budes chodit do garaze, aby sa ti tam tie dvere aj vyplatili. pripadne dat spravit normalne dvojkridlove otvaranie na tu branu a nemusis riesit este aj dvere.
Odpovedať
Profilova fotka
Máme, nevyužívame. Bol to taký nápad 🤦 Ako ja som to hovorila hneď na začiatku mužovi, že aj tak budeš otvárať celú bránu ako ťa poznám poprípade keď bude niečo treba pôjde zvnútra domu.
Odpovedať
Ďakujem vám za príspevky, tak asi ich nakoniec nedáme.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ander1990:

Ďakujem vám za príspevky, tak asi ich nakoniec ne…
@ander1990 pokiaľ nemáš do garáže iný vstup tak daj keby sa brana pokazila.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ander1990:

Ďakujem vám za príspevky, tak asi ich nakoniec ne…
@ander1990 Ak mas moznost chod si vyskusat hotovu branu na garazi ci ju dokazes zavriet ked nieje elektrika. Vtedy sa prechadza na manual a ja s muzom sme mensej vysky a branu sami nedokazeme manualne zavriet. Niesme dost vysoki na to aby sme z vysky dokazali na segmenty brany tlacit aby sa zavrela a zacvakla. Takze v tom pripade by sa dvere dost zisli... treba fakt vyskusat manualne otvaranie/zatvaranie brany aby ste sa dobre rozhodli.
Odpovedať
Ďakujem, toto mi nenapadlo, tiež nie sme zrovna moc vysokí.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od ander1990:

Ďakujem, toto mi nenapadlo, tiež nie sme zrovna m…
@ander1990 Existuje ešte jedna možnosť ohľadne garážových brán, ale je trochu menej známa a to otváranie do boku. Funguje to tiež segmentovo a posúva sa to vedľa steny. Neviem prečo to ľudia nepoužívajú, ale bol som u jedného známeho, ktorý to tak má riešené a pochvaľuje si. Keď potrebuje prejsť a používať to ako "dvere" tak to otvorí len čiastočne.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od prirodokochac:

@ander1990 Existuje ešte jedna možnosť ohľadne ga…
@prirodokochac lebo je to 2x drahsie, nemozes vyuzit jednu stenu... Pouziva sa to len ked je nizka garaz.
Odpovedať
Ďakujem, toto riešenie nám vôbec nenapadlo. Porozmýšľame určite aj and tým.
Odpovedať
Ja by som volil to otváranie brány do boku, je to také nezvyčajné, myslím že aj drahšie riešenie, ale keď už tak toto mi príde najlogickejšie.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ander1990:

Dobrý deň, akurát riešime garážovú bránu a rozhod…
@ander1990 Male dvere v garažovaj bráne používam viac než často ! Stalo sa tradíciou v posledných rokoch, že na garažové vráta sa iné než rolovacie/posuvné, takmer ani nepoužívajú. Ja by som si to však v živote nedal. Z titulu spoľahlivosti, funkčnosti a využiteľnosti som za krídlové !.
Odpovedať
Ďakujem za názory.
Odpovedať
Článok sa načítava...
my mame dvere, lebo mame velkokapacitnu garaz.
Odpovedať
Dlho sme boli nakloneni posuvnej garazovej brane, tej posuvnej, ale nie co sa otvara dohora ale doboku. Ale ked som to tak pozeral, ze co vsetko by muselo z garaze ist prec, bolo by to treba popremiestnovat, tak sa to zrusilo. Akoze ked takato posuvna, tak jedine, co sa dohora otvara, tam to neubera z priestoru. Ale nakoniec sme aj tak dali spravit klasicku dvojkridlovu otvaraciu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?