Garážová brána - rolovacia do "bubna"

.. prosím.. kto má takúto bránu?.. potrebovala by som nejaké info.. ďakujem:)
Odpovedať
@martinamartina2 tak sa rovno spytaj co treba
Odpovedať
trošku zložité.. namontovali mi bez merania bránu - klasika na koľajniciach.. hore úchyt...otvory sedia, všetko by bolo fajn, keby si boli zmerali nadpražie a povedali, že koľajnica bude zasahovať akoby do okna... okno sa nedá otvoriť, len na vetračku.... nie je to ani pekné, ale hlave od ulice je vidieť stredom okna kovová koľajnica, riešiť nejakou žalúziou to nechcem a nevedia tú bránu "zdvihnúť" až pod plafón. Tak uvažujem o výmene za rolovaciu do bubna..viem že nemá také tepelné vlastnosti, ale ide mi hlavne o to či sa rololaním po čase nezošúcha farba ... a či by ste si ju dali zvona a prečo... okrem faktu že to šetrí priestor. Ďakujem:)
Odpovedať
@martinamartina2 ja mam taku branu a je aj zateplena.nedavaj to, dlho to nevydrzi, uz mam nejake umeliny poodlamovane, je osuchana a buchoce ked sa dviha.cena bola vyssia ako sekvencna brana.
Odpovedať
@martinamartina2 daju sa objednat aj take do nizkeho nadpazia, ak uz taku nemas... nemenil by som to. Radsej ak to moc neuskodi vzhladu vymen okno, nech je vrch samostatne a otvara sa spodna cast alebo 2 kridlove.
Odpovedať
@originalx vďaka.. hej cena je vyššia, všimla som si... tak už neviem.. či dať krídlovú... alebo sa s tým zmieriť... nečakala som že výrobca si toto "nevšimne":(
Odpovedať
@sysell ďakujem... možno zvážim obyč krídlové dvere.. aj ked som sa chcela tomu presne vyhnúť...
Odpovedať
ešte su brany,ktore sa otvaraju popri stene. myslim lomax ich robi
Odpovedať
@petjo ..taká mi tam nevojde, ale ďakujem moc:)
Odpovedať
Takže odpoveď: -na rolovacej bráne zateplenej (cca 20mm hrubé lamely) sa farba časom ošúcha -otázka je aký máš veľký preklad (priestor medzi stropom a vrchnou hranou otvoru garáže) -sú aj také navíjacie brány kde sa neošúcha, ale brána stojí asi ako nova škoda octavia -a potom sú brány ktoré sú niečo medzi rolovacou a skčnou a výklopnou. Neviem prečo sa s tebou o tom nebavili (kadiaľ pôjde koľajnica) a prečo ťa na to neupozornili. Každopádne niekedy sa dá sekčná brána urobiť aj vyššia (ak je dostatočný preklad) presne z tohoto dôvodu. Teraz to máš boj medzi financiami a "dizajnom". Keď máš peniaze a nie je ti ľúto kupovať novú bránu tak sa to pravdepodobne dá vyriešiť k tvojej spokojnosti.
Odpovedať
@martinamartina2 taku branu mal sused par rokov a uz sa ju chysta na rok menit. Nie je to dobra vec.. A celkom nerozumiem tomu ako mozes vizualnu stranku stavat pred prakticku :-)
Odpovedať
@sc4th Ďakujem... tak asi ani toto nebude cesta... už som pozerala krídlové, čakám ako to bude riešiť dodávateľ, či si bráne vezme späť a za akých podmienok...ja som predpokladala, že bránu bez zamerania do výroby nedajú...ešte pred samotnou dodávkou brány sme na to prišli a hneď som upozornila na problém. Odpoveď bola, že to budú riešiť....ale skutočnosť je taká, že to nechali tak v pôvodnom stave a keď som prišla po montáži, tak už som len nemo pozerala na výsledok:(
Odpovedať
@18michal .. tak to sme my ženy:) pre nás je aj vizuálna časť podstatná... ale keby si to videl, pochopil by si aj sám, že je to dosť od veci! Mám rada veci tak ako majú byť...vedela by som pristať na kompromis, keby to lícovalo s rámom okna...ale nie že to ide stredom a tým pádom sa okno ani nedá otvoriť... takže v konečnom dôsledku to nie je ani praktické:) ale aj tak vďaka:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?