Odpoveď na príspevok od pavlina294:
Ahojte potrebovala by som poradiť chytili sme sa … @pavlina294 každému sa páči iná farba i iné ladenie ktorá ku ktorej viac menej pasuje, niekedy dávno sa hovorilo zelená modrá pre blázna dobrá, a je to najrozšireneijšia kombinácia v prírode, alebo na štátnych vlajkách,Odpoveď na príspevok od dedo758:
Ak bude hnedá strecha, kľudne aj hnedé okná. Ak b… @dedo758 pri dnešných to nevidieť lebo drevené sú lisované a natreté na rôzny vzor, ale niekedy dávno videl ako vypadalo staré krivé drevené a nové plastovéOdpoveď na príspevok od duzu:
@dedo758 pri dnešných to nevidieť lebo drevené sú… @duzu Nemyslel som vzor, iba farbu - sused odnaproti cez ulicu (20 m) nechcel veriť, že sme tak farbu trafili. Zblízka ten rozdiel vzoru poznať je. A to nie sú ešte zvonku tie okná hladké...Odpoveď na príspevok od dedo758:
@duzu Nemyslel som vzor, iba farbu - sused odnapr… @dedo758 časom každá farba hlavne na slnku mení farbu,bledne,dnes je to v podstate úplne jedno z akého materiálu, o drevené sa treba viac starať,natierať akurát veľké musia mať silnejšie rámy alebo hliníkové , ked pozerám po domoch takmer všade iné farby i kombinácie, ked som býval v paneláku tam sa musela väčšina dohodnúť i na farbe nie len na prevedení, jednu stranu bolo vidieť z hlavnej cesty tam dali veľký reklamný pútač , za to sa natrel celý panelák rovnako zdarmaOdpoveď na príspevok od duzu:
@dedo758 časom každá farba hlavne na slnku mení f… @duzu Musím pozrieť, ked tam pôjdem, ako a či to vybledlo. Lebo čo som si posledne všimol, tak aj po 20 rokoch okná bez zmeny, len na parapetoch poznať...Odpoveď na príspevok od dedo758:
@duzu Musím pozrieť, ked tam pôjdem, ako a či to … @dedo758 za 20 r je tu asi všade už dávno iná farba aj druh, iné žalúzie, rolety, ploty, vrátil sa známi z basy po 14r, prezívaný štartér neprávom odsúdený ,hovoril že to tu takmer nepoznalOdpoveď na príspevok od pavlina294:
Ahojte potrebovala by som poradiť chytili sme sa … @pavlina294 Ak bude strecha hnedá, tak za mňa voľba jasná, aj hnedé okná, ak budete vedieť trafiť odtieň. A čo fasáda? Ostáva to tak, ako to je?Odpoveď na príspevok od pavlina294:
Ahojte potrebovala by som poradiť chytili sme sa … @pavlina294 Ťažko poradiť,skôr nájsť nejaké inšpirácie.Mne osobne sa nepáči uniformita,posled.roky sú v móde odtiene šedej,čiernej a pod. Ja som chytil inšpiráciu v Škandinávii,tam sú veľmi odvážne fareb.kombinácie striech,okien. Ja napr.mám od 2009 Tondach Carmen zelenú, drev.euokná zelené( nástrek tak,že vidno štrukt.dreva) a vypadá to po 16 r.perfektne. Netreba sa báť aj nejakej vkusnej kombinácie.