Exterierové žalúzie TRENCIN

Profilova fotka
Ahojte, viete mi poradiť lacné exteriérové žaluzie. Trenčín a okolie. A ako ste spokojný...malo by to ist na tento domček http://www.apex-arch.sk/rodinne-domy-... bojím sa tej ceny, prvotne sme od toho chceli odstupit, ale klasické lanka na interierovych zaluziach to pravdepodobne neutiahnu.... Ďakujem za kazdu radu a kontakt
Odpovedať
Profilova fotka
@vlasticka88 Juj, ten je milučkýýýý... Pred cca 1/2 rokom som robil veľký kásting na tienenie (žalúzie, clony, sieťky...). Najlepšie mi vyšla firma SUNSYSTEM. A už mi aj robia... Exteriérové z juhu, interiérové na zvyšku a okrem toho sieťky proti hmyzu... Podľa mňa najlepší pomer ceny a kvality. Pogoogli.... ;-) (Nech mi to tu nezmažú :-D )
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
@leonardom dobry den, s odstupom casu ste spokojny s pracou a zaluziami od Sunsystem? dakujem
Odpovedať
@vlasticka88 no budete sklamana, lacne ext. zaluzie nie su, ja som sa tiez silou mocou chcel ext. zaluziam vyhnut ale nakoniec som ich musel dat lebo bez nich len s int. zaluziami by sme urcite v lete uz zhoreli
Odpovedať
Profilova fotka
@janstrecha Vcelku mierny nadštandard - čo sa týka produktu. Čo s týka roboty... - bolo to na 3 etapy, ale vcelku O.K.... :-)
Odpovedať
Naša spoločnosť K-system je priamym slovenským výrobcom, nie priekupníkom a na trhu pôsobí už od roku 1991. Máme 5 vlastných predajní v Žiari nad Hronom, Bratislave, Banskej Bystrici, Košiciach a v Nitre. Okrem toho máme sieť predajcov, ktorí prešli našim montážnym školiacim centrom. O kvalite montážnych prác ako aj prevedení by sa dali písať romány. V každom prípade pre spracovanie ponuky by ste nikdy nemali zadávať iba rozmer šírka x výška, ale aj kvalitatívne prevedenie. Bez kvalitatívneho zadania sa vám totiž ľahko stane, že dostanete strieborné konzoly vodiacich líšt, vodiace lišty a spodný profil bez povrchovej úpravy. Je pravda hliník nekoroduje, ale oxiduje. Na fasáde po čase tak vzniknú nevzhľadné šmuhy. Taktiež krycie plechy - schránky pre žalúzií, pokiaľ klient nemá vlastné boxy pripravené, je možné dodať v rôznych kvalitatívnych prevedeniach - 1. farba - surový strieborný hliník označený ako NATURE/ELOX, jednostranné práškovanie, obojstranné práškovanie (to je samozrejme najdrahšie) a už vôbec prosím nie plechy lakované autolakom, do exteriéru na stavbu patrí RAL vypaľovaná práškovaná farba. 2. výška krycích plechov - mala by zakrývať zväzok žalúzií a zvyčajne sa dáva v pohľadovej strane fasády výška rovnaká pre všetky okná umiestnenej v jednej veľkostnej úrovni, stretávame sa však s tým, že najlacnejšie sú boxyy najnižšie, aj tam sa dá ušetriť - norma na to neexistuje, čo nie je zakázané, to je dovolené :-( 3. bočnice krycích plechov - nie sú nevyhnutné, bez bočníc sú plechy lacnejšie, ak však máte priznané krycie plechy a čiastočne z fasády vyčnievajú, nebude to veru pekne spravený detail ak bočnice nebudú 4. kvalita krycích plechov - sú rôzne hrúbky, koľko dodávateľov do cenovej ponuky alebo na webovej stránke vôbec udáva hrúbku a zloženie krycieho plechu? Tenké sa prehýbajú a ak sú pod fasádou vplyvom prehybov môže časom popraskať. 5. konzoly krycích plechov - sú rôzne hrúbky, zosilnené konzoly zabezpečujú, že ani počase sa boxy neodklonia vplyvom ťarchy žalúzií, len za tie si treba priplatiť. Záver: - ak okrem rozmerov šírka x výška a spôsobu ovládania nezadáte do požiadavky na cenovú ponuku nič, rozptyl v cenách bude od niekoľko sto do tisíc €, čím viac žalúzií, tým väčšie rozdiely. Ruku na srdce, koľkí z vás pri zadaní žiadosti o cenovú ponuku ste zadali kompletné údaje okrem šírky a výšky? Koľkí dodávatelia, čo vám naceňovali sa vás na to pýtali? Naceňuje sa tak, aby najlacnejšie vyhralo a potom to tak aj vyzerá. Prikladám zopár foto - krátke krycie plechy, oxidované konzoly, nemožnosť dodatočnej montáže siete proti hmyzu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?