Dvere po strop - odporúčania a dodávatelia

Ahojte, riešime novostavbu a sme momentálne pred omietkami. Radi by sme našli spoľahlivého dodávateľa interiérových dverí až po strop, so zárubňami v úrovni omietok. Máme záujem o kvalitné prevedenie aj seriózny prístup. Prosím, len nie firma Kunaj – po skúsenostiach s oknami už na nich nemáme trpezlivosť. Za odporúčania budeme vďační 🙂
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kdavid:

Ahojte, riešime novostavbu a sme momentálne pred …
@kdavid Mame od: http://www.liporta.sk/
Odpovedať

Ahojte, riešime novostavbu a sme momentálne pred …
@kdavid prečo až po strop?ťažko tam bude niekto tak vysoký, to by som musel mať 2m60, a isto musia mať viac pántov, aby sa neprehli
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od duzu:

@kdavid prečo až po strop?ťažko tam bude niekto t…
@duzu to budu dvere s takou (dekorativnou) oblozkou po strop pochybujem ze pojde realne o dvere po strop.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:

@duzu to budu dvere s takou (dekorativnou) obloz…
@sousedekovci89 to som videl i sused to má okolo okien taký odskok asi 5 cm aj ked nie až po veniec, takže nie pre praktické využitie, starká mala vstupné dvere len 150cm a ked som podrástol tak som ju pozdravil nekresťansky a ona že som sa mal pokloniť
Odpovedať

@kdavid prečo až po strop?ťažko tam bude niekto t…
@duzu Lebo je to pekné, elegantné a lepšie sa mení vzduch v miestnosti? :) A keď sú aj okná od podlahy po strop bez rámovo tak sa mi to k tomu hodí...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:

@duzu to budu dvere s takou (dekorativnou) obloz…
@sousedekovci89 Nie, jedna sa o komplet dvere po strop napr viď obrázok:
Odpovedať

@sousedekovci89 to som videl i sused to má okolo …
@duzu Super, my riešime dvere 2,70m
Odpovedať

@sousedekovci89 to som videl i sused to má okolo …
@duzu a co tak esteticke hladisko?
Odpovedať

@sousedekovci89 Nie, jedna sa o komplet dvere po …
@kdavid tak toto vobec nie je moja salka kavy 🙂 na mna posobia neutulne 🙂
Odpovedať

@sousedekovci89 Nie, jedna sa o komplet dvere po …
@kdavid take dvere sa mi zjavuju v snoch. A aj to zlych 😀. Niesom cielovka, ale drzim palce s vyberom
Odpovedať
Nedavno som robil zakazku v dome s dverami po strop 2,8m. V hale s krbom strop 6,2m. Neuveritelne surove a neutulne.
Odpovedať
Profilova fotka
https://www.sapeli.cz/sk/dvere/filter.... Cenovo 750e a viac za kus bez montaze, aby si nebol prekvapkany.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kejsix:

Nedavno som robil zakazku v dome s dverami po str…
@kejsix tento hlupy styl byvania v garazach, vyrobnych halach prebrali nasi od americanov. kto nema pristup k hale, tak si novostavbu prisposobi. tie vysoke dvere na obrazku mi pripominaju kancelarie, ked mama robila na GR ZTS ale kazdemu sa paci nieco ine.
Odpovedať
Profilova fotka
@rapidek tie dvere pouzivali uz funkcionalisti (Napr. Mies van der Rohe) vo vile Tugendhat v Brne uz v 30 rokoch. Tam sa to samozrejme hodí, vypracovanie je perfektné a ladí to s minimalizmom. V našich podmienkach (nebudem rozvádzať) to končí vačšinou tragédiou. Tie dvere napr. vyžadujú absolútne presné steny, strop aj stavbu a to pri našich lazmanoch je na 99% mission impossible. Vačšina si to rozmyslí, už keď vidí cenovú kalkuláciu....
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mgx:

https://www.sapeli.cz/sk/dvere/filter/vysoke. Cen…
@mgx Sapeli su megasraci, pol roka som cakal, kym mi na treti krat poslali spravnu zarubnu k celosklenenym lietackam, co stali skoro dvojku. To len na okraj.
Odpovedať

@rapidek tie dvere pouzivali uz funkcionalisti (N…
@mgx ale Tugendhat je ina liga. Tam fotka evokuje starsiu udrziavanu nehnutelnost s vyssim standardom. A tie dvere tam sedia "normalne". A navyse 100 rokov stare.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@kejsix to iste solodoor. nepamatam si objednavku, ktoru by nezvrzali. Nastastie, montazou dveri sa nezivim, inak by ma uz davno trafil slak.
Odpovedať

@duzu Super, my riešime dvere 2,70m
@kdavid Nĕkteří lidé již nevĕdí co dĕlat roupama. Můj soused taky. Jemu nestačí dům, teď shání nĕjakej dózickej zámek - ňouma...🤣🤣🤣
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zita19:

@duzu a co tak esteticke hladisko?
@zita19 to nie je žiadna estetika ale zbytočnosť, niekto pozvešuje všetke dvere, niekto radšej kuchyňu spoločne z obývačkou, nech si niekto i hodinky s vodotriskom, urobiť to ide ale k čomu?
Odpovedať

@zita19 to nie je žiadna estetika ale zbytočnosť,…
@duzu tvoj nazor na estetiku je tvoj nazor. Hocikto iny moze mat ine vnmanie estetiky, dokonca aj ine vnimanie praktickosti. Neviem preco mas pocit, ze len ten tvoj je spravny?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zita19:

@duzu tvoj nazor na estetiku je tvoj nazor. Hocik…
@zita19 ale to môže mať každý aký chce, ja len píšem čo je pre mňa
Odpovedať

@kejsix to iste solodoor. nepamatam si objednavku…
@mgx u mna zasa invado. 3 vady na 6 dverovej objednavke je za mna humac. 😁
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?