Dodali mi iné okná ako som uviedol na objednávke...

Čo by ste robili,keby čakáte mesiac na plastové okná-HNEDÉ a dodajú vám nakoniec BIELE?!!
Odpovedať
@jaroslavik Reklamoval by som ich
Odpovedať
@jaroslavik na toto je hadam aj skoda odpovedat...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som to brala ako riadenie osudu :). Pri zariadovani bude za ne manzelka vdacna ;). A vydupala by som mega zlavu. Ved keby ich vratis su pre nich nepredajne...
Odpovedať
Profilova fotka
NO urobiť poriadny cirkus a buď nech dajú dole z nich aspoň 30 - 40 % alebo ich vrátiť ! Pokiaľ vás čas nenaháňa. Biele okná na vonkajšej strane sú hrozné čo sa týka údržby! Časom zažltnú a nepomôže ani drhnutie cifom :/ Máme také v práci asi 4 roky a poviem vám no "radosť" to umývať. My sme objednali vchodové dvere 2,10 m a prišli nám 2,04 m. Čakali sme na ne dva viac ako dva mesiace. Až tak by to nevadilo keby manžel nemal 2,03m. Keďže sme si už nemohli dovoliť čakať na nové dvere (od pondelka sa ide robiť kúrenie) usadili sa, ale vyjedali sme si zľavu. A pani predavačka mala myslím z toho pekné problémy. Pri prvom telefonáte povedala, že sa ona zmýlila. Pri ďalšom manžela presviedčala, že to on zmenil objednávku ... Šikovnica prebielila rozmer v objednávke, ale zrejme si neuvedomila, že originál objednávky máme doma podpísaný, ten sme poslali jej šéfke a bolo vymaľované !! S firmou sme nadobro skončili lebo ešte aj tí pajtáši čo usádzali okná boli hotový PAT a MAT a keby sme tam nemali nášho stavby vedúceho tak máme okná jedno tak a druhé tak ... Takže ak máte niekto v pláne objednať si okná na Zwardoni (V obchodnom centre na Poľskej hranici) tak rýchlo zmente plány !
Odpovedať
Profilova fotka
@jaroslavik no jedine ich vratit. Ved biele okna su grc. Ked ste si objednali hnede vedeli ste asi preco. Takuto zasadnu chybu neodstrani ani velka zlava. Jedine vymenit. Resp. objednal by som si v inej firme a tieto by som nedovolil ani namontovat. @lenickamajchrakova no lutujem Vasho manzela, teraz sa bude cely zivot sklanat, ked pojde cez vlastne dvere. Chapem, ze je to na nervy, aby cela stavba stala kvoli dveram... Tu firmu a obzvlast tu pani predavacku s bielitkom by som obchadzal na 1000km minimalne. Mne sa stalo v mojom prvom byte nieco podobne. Doniesli mi okna, ale o 10cm nizsie na vysku. Bol som mlady, akceptoval som to, dokonca som si ani zlavu nevypytal. Proste mi to domurovali a bolo. Neskutocne ma to hnevalo cele roky, vzdy ked som sa pozrel na tie okna... dnes by som uz rovnaku chybu neurobil. Je to zasadna vec, ktora ovplyvni zivot na dlhe dlhe roky.
Odpovedať
jednoznacne vratit, to mi pripomina ked sme objednavali dvere do bytu az na treti pokus priniesli spravne, trvalo im to presne 9mesiacov islo ma od jedu roztrhnut, vytrieskala som od nich nakonci zlavu ale tie nervy okolo mi ubrali rok zivota
Odpovedať
Profilova fotka
@jaroslavik ja by som bral poriadnu zlavu, biele okna su fayn, doladis k nim vsetko ...
Odpovedať
@lenickamajchrakova to je blbost, ze vsetky biele okna casom zazltnu, no nejake polske okna za 5 zlotych z polskej Zwardone zazltnu na 100%.
Odpovedať
Profilova fotka
@gashtaan no v starom baraku dodal biele okna nejaky SK dodavatel (nie som si uplne isty znackou tak radsej nebudem zavadzat) a zozltli a boli take porezne, strasne zle sa umyvali. Do kancla nam dal majitel budovy namontovat nejake lacne polske a tie po 6 rokoch su stale biele a umyvatelne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@vovo je vec nazoru ci su biele okna grc. Pre mna ak drevo,tak drevo. Plastova folia na okne co sa tak chce tvarit je tiez vyhra..
Odpovedať
Profilova fotka
@gashtaan Tie, ktoré máme na firme nie sú z Poľska to za prvé:) Ak si myslíte, že som tak blbá, aby som si kúpila okná za pár zlotých tak prosím, ale sú veci na ktorých nešetríme a okná do tejto skupiny patria, ale rozmyslím si skôr či za také isté okno vyrobené v tej istej firme dám o 20 % viac u nás v meste alebo v Poľsku. Vzhľadom na to, že bývam v pohraničí som si toho dosť presondovala :) Svokra má biele okná so Slovaktualu a plast má k belosti na míle ďaleko.. toľko k tej belosti.
Odpovedať
@majkoj ja som mal na byte okna Rehau, po 8 rokoch ziadna zmena, ani vo farbe ani v nicom inom. Teraz mam na dome zase Rehau, tak uvidime...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@lenickamajchrakova no to, ze ich dodala nejaka SK firmy este neznamena, ze nie su z Polska, minimalne profil :)
Odpovedať
Profilova fotka
@majkoj šéfa by som sa musela opýtať od akej firmy ich má, faktom ostáva, že údržba je hrozná :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenickamajchrakova do mojho povodneho bytu som dala biele, je to 8 rokov a su stale pekne biele. Na dome mam Salamander,sice iba 6.rok a je stale sneho-biely. Uz som videla i imitaciu dreva vyprasivenu od slnka. Asi zalezi od vyrobcu co sa tyka farby. Montaz je na inu temu ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenickamajchrakova ale ano, ako som pisal, mal som tiez ten problem. Kazdopadne tmave okna skryvaju ine nastrahy :)
Odpovedať
Fuj, nemam slov na nieco take. A to este mate stastie, ze ste na Slovensku, kde to mozes vratit a nezaplatit. Som v zahranici a stalo sa nam, ze nam doviezli uplne zle namiesane farby - hned s bielou na jednom okne zvnutra nakombinovane!!! O tyzden neskor a tvarili sa, ze a co? Ja som to chcela stiahnut na 50% ceny, pretoze zle dodana farba, oneskorena dodavka a praca... MM nezvyknuty na taketo nieco, bol natolko sokovany, ze horkotazko isiel o 30% dole. Aj to som do neho hucala ako pilinak. Ani sa mi neche pisat... niektore okna/dvere sa nedaju zavriet tak, ze klucka je az dolu, dodnes (ROK!!!) mame nedorobene steny pri oknach, pretoze sa mi tu uz nechce robit vobec nic. Sustredujem sa na bytik v SR :-) Mnohi mi neuverite, ked napisem, ze v SR sa robi ovela kvalitnejsie ako v zahranici a o radsej ani krajinu nenapisem. Je to tak. Ja riesim prace a nakupy do SR cez internet - email, whatsapp, maximalne telefon, a doteraz vsetko klaplo perfektne. To len Sk ludia si myslia, ze v SR je kvalita zla. NIE JE, ale treba mat zazite. Potom uverite. (Len tak na ilustraciu: prerabka kupelne - 1,80 x 2m trvala 5 tyzdnov, druhej 1,8 x 1,8 trvala 4 tyzdne, predtym sme prerabali kupelnu v SR - okna v 4-izbaku plus prerabka kupelne a WC - buranie priecky a vsetko trvalo 2,5 tyzdna s tym, ze som dala chlapom kluce a peniaze, a povedala som co chcem a termin, kedy pridem. MM bol nervny ako fras, lebo ved to nemoze bt dobre, to bude strasne,... Prisli sme a vsetko bolo perfektne. A Slovaci na Slovnsku...)
Odpovedať
@lubinkag tak ja neviem ci pises o nejakom Rumunsku ci co, ale zase by som slovakov nepodcenoval... dokazdu byt rovnako neskopni ako akykolvek iny narod.
Odpovedať
@lubinkag. A v ktorejže krajine EÚ nejde vrátiť tovar a nezaplatiť? Nože prezraď ? Keď všetky štáty v EÚ máme prijatú rovnakú európsku smernicu.
Odpovedať
@lenickamajchrakova Moja skusenost je zas opacna. Rodicia maju na dome okna zo Slovaktualu. Aj ked maju 14 rokov su uplne bielucke a okrem malych starosti s kovanim, ktore ma uz svoje roky, su uplne ok..;-)
Odpovedať
@stastnyjim Ale ide to, lenze nie so vsetkymi firmami a nie je to take jednoduche. Oni su presvedceni o sebe ako o dokonalych, takze ak nahodou mas namietky, tak sa budu branit zubami nechatmi, a budu Ti dokazovat, ako oni urobili vsetko spravne. Ide o Svajciarsko. A najma - toto sa neda, hento nejde, toto ani neexistuje... Niekedy si hovorim, ze som zakotvila v socializme. Tovaru vo VSETKYCH obchodoch o tretinu menej, vsetko trva dlho - hovorim teraz o majstroch robotnikoch, vsetko si musis sam pozhanat. Ziadne take ako u nas: kontaktujem jednu formu a ti mi spravia vsetko - kurenar, vodar, elektrikar, obkladac... Kdeze, sama vsetko a musim sa im prosit, aby si nasli cas. A pracovna moralka? Strasne... Uz o 9.45 boli u nas, o 11.30 isli na obed, do 13.30 samozrejme, lebo cez obed sa nesmie buchat ani robit, a ked som prisla z roboty, tak demonstrativne o 17.45 vzdychali, aby som videla, ako makaju... A kopec veci spravili zle, ked som to chcela reklamovat, tak mi bud povedali, ze ved to funguje, alebo ze som to ja chcela zle a oni su proti tomu, alebo vyslovene mi povedali, ze mi to nespravia, lebo sa to IM nepaci. Doma by som ich vyhodila a nezaplatili, tu "jaj, len ziaden konflikt"...
Odpovedať
Profilova fotka
@jankazb Uplne suhlasim, plastove okna sa mne osobne vobec nepacia. Ja som zastancom drevenych okien.
Odpovedať
@vovo to že sa nepáčia tebe plastové , ešte neznamená ,že sa nepáčia nikomu, je dobre že si každý môže vybrať aké chce, v podstate sú takmer rovnaké ,len rám majú iný
Odpovedať
Profilova fotka
@duzu no ved ja netvdim, aby si si ty alebo niekto nekupil plastove okna, alebo ze su zle! Ja som len napisal, ze mne OSOBNE sa plastove okna nepacia (a biele uz duplom). Myslim, ze je fajn, ze si kazdy moze vybrat ake chce a tak isto si myslim, ze je fajn mat aj rozne nazory :)
Odpovedať
@gashtaan Ano dokazu, ale netvaria sa, ze su majstri sveta. Dokonca sa Slovaci velmi podcenuju. Keby mali Slovaci apson desatinu sebavedomia zo Svajciarov, tak su to ini pani...
Odpovedať
@lubinkag. slovaci sa netvaria, ze su majstri sveta??? :) Ak toto zakladas na tych chlapoch, co ti urobili v byte prerabku kupelne a WC tak ti poviem rovno, je to velmi slaba vzorka na taketo vyhlasenia... keby si stavala dom a komunikovala s desiatkami takychto majstrov, mala by si opacny nazor - absolutna vacsina su majstri sveta, ale nakoniec ta ich robota byva uplne fiasko.
Odpovedať
@gashtaan Mas viac skusenosti, takze sa nechcem tvarit, ze viem viac 😉 Ked ale porovnavam tychto tu a nasich, tak mi z toho vychadza, ze tymto nechyba sebavedomie, vedia vsetko najlepsie, vsade boli, vsetko videli. No a "ostblok" u nich zerie nohami z kvetinacov. Donedavna sa ma pytali, ci u nas mame elektrinu... Nasi sa nevedia predat , nevedia komunikovat, stale vyzeraju ako zduti a urazeno a "na zapade je vsetko lepsie". A pritom som nedavno prerabala druhy byt a este stale ho dorabam ( v SR) a ich robota je vyborna, teda pohoda. Vsetci mi hovoria to, co Ty, ze je to des a hruza, a ja mam asi stastie. Tak neviem...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?