Biele plastové okná od Slovaktualu - kvalita?

Ahojte, prosím máte niekto biele plastové okná od Slovaktualu? Povedzme 2 a viac rokov. Nedostali žltý nádych? Prípadne iný problém? Zaujímajú ma hlavne okná na južnej a západnej strane, ktoré sú najviac vystavené slnku.
Odpovedať
neviem to posudit, my mame antracitove vonkajsie ramy, vnutri ciastocne biele, tie su v poriadku. Chcem vam len povedat, neobjednavajte si Slovaktual okna na Bajkalskej ul v BA. Maju katastrofalnu montaznu partiu, reklamacie absolutne neuznavaju.balkonove oboje dvere boli objednane o 5 cm väcsie ako mali byt). Reklamovali sme katastrofalnu montaz, ze okna nemaju dilatacnu sparu (boli zle zamerane a objednane prilis velke), teraz nam pocas dna z nicoho nic sa rozpraskalo sklo na posuvnych dverach (nekaje pnutie ramu?), predtym praskol ram dveri (vraj to som si spravila sama silnym otvorenim -vyvratenim- dveri) - mozne to nie je, dvere sa daju otvorit len na 90°, potom je tam pevna stena. Rozmyslite si dobre, kde si ich objednate. :-(
Odpovedať
@emily58 ďakujem za upozornenie na neserióznu firmu. Mrzí ma Váš problém, je to naozaj strašné, že kvalitný produkt takto zničí nekvalitná montáž. Chvalabohu bývame tak 120km od Ba, takže určite nebudeme objednávať takmer nič z BA.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?