Bezpecnostne dvere ADLO vs. SHERLOCK kupa

Takze dnes som navstivil predajnu Adlo v Ba : 9.11.2017 - pani za pc jej kolega vedla nieco tukali, sadol som si a vravim ze chcem bezp. dvere do bytu nech mi poradi berie do ruk letak vravi cosi o tr. 2 a potom 3 ... a ja ze ci maju internet na tom pc .. pani ze ma a ja ze ci si moze na stranke sherlock pozriet specifikaciu dveri za 999 a nech mi ponuknu v tej alternative cosi ... odbila ma za tam ma cosi rozrobene .. a ja ze ci ma cas sa mi venovat a ona vzala letak a zacala mi cosi v nom kruzkovat o dverach znova jej vravim ze ci si vie pozriet konkurenciu a ponuknut mi cosi v tej kvalite ... ona ze nech jej dam kalkulaciu od sherlocku ... tak jej vravim ze ked nema cas ze ci ma kolega jej a ona vravi ze on tiez cosi robi ... tak vravim uz ze ci sa vobec so mnou chcu bavit a ona mi zasa zacala v tom letaku cosi ukazovat a opat jej vravim ze nech si pozrie konkurenciu a nech mi povie preco si mam kupit dvere od nich a nie od konkurencie ... zacala vraviet ze oni si nemozu pozerat na nete co ma konkurencia a ani porovnavat ze to je dane zakonom ... vravim jej ze som zakaznik a ze chcem vediet co je na ich dverach lepsie ako konkurencia a opat ze oni si nemozu atd ... spoza nej sa vynoril akysi chlapik a vravi ze je veduci a zacal mi hovorit ze to oni ozaj nemozu porovnavat ... vravim si a dost kde v <> som co je to za firmu a ako ja mam vediet ci ten alebo onen vyrobca je lepsi hadam by to mali vediet a povedat v com maju to know how oproti sherlocku ... zdviham sa a idem prec bo taky otrasny pristup neochota a mletie si svojho aj s celym veducim a kohosi kto sa tam este chcechtal idem definitivne prec ... este aj spina a nevkusne prostredie v tej predajni ba mali ....a idem do sherlocku ... tri veze .. krasna predajna nova pridem dnu pozeram sa sem tam a zaujalo ma co mali napisane ... SME RADI KED SA VRACIA ZAKAZNIK A NIE DVERE .. o chvilu pride pan vravi s cim pomoze a rozpoviem mu prihodu v ADLE a ze som nasraty ... on sa pousmial a zacal sa bavit o konkurencii o cene atd .. po pol hodine sa dohadujem o obhliadke a teraz sa podrzte tazko najst termin a vravim ze ci sa da aj skor niekedy rano bo mam napraskany tyzden ... a vravi mi ze ci MOZE BYT O 6 RANO. No vravim si to je pristup !!! Dohodnem sa na zamerani na dverach a idem prec. Dvere TRIEDY 3 , FAB tr.4, montaz praca + vypln zarubneproste vsetko za 999. Ak su dvere tr. 3 ADLO ci SHERLOCK je to jedno no rozhoduje cena a pristup. ADLO NIKDY viac. Predtym nez som siel do oboch predajni som si prestudoval stranky oboch specifikacie dveri a vedel som co chcem a ceny v tom ADLE vychadzaju hadam o 20%-30% viac. To len tolko ja mat takych zamestnancov uz tam nerobia.
Odpovedať
Ked som pred 10r riesil dvere mame tak som bol rozhodnuty pre sherlock. Mesiac som chodil do predajne ktora bola v kuse zatvorena a ziadne info preco, telefon ignorovany.... ma to nakoniec nasralo a radsej som si priplatil za adlo ...
Odpovedať
Profilova fotka
my sme si pred 10r rokmi dali sherlock a spokojnost, prisli ako sme sa dohodli, zarubnu urobili, dvere osadili, maju aj linku ak sa zabuchnes, do 15min. dosiel pan a otvoril dvere...tak za nas spokojnost x-)
Odpovedať
a akože čo ste čakali? že budu ohovárať konkurenciu? podľa mňa sa zachovali ako mali, vy ste si mali porovnať súkromne a nie žiadať od pani aby Vám nadávala na konkurenciu. Rozdiel medzi Adlom a Sherlokom je v tom, že Adlo je jedna firma...a máju rôzne pobočky...Sherlok môžte robiť aj vy..na základe živnosti a školenia. Ja som videla dvere Sherlock u kamoša a som bola zhrozená, sú neporovnateľne s Adlom, aj keď mam nižšiu radu a za vyššiu cenu. Veľa závisí aj od človeka, ktorý Vám montuje a zakladá zárubňu a dvere.
Odpovedať
bohuzial musim sa pridat k negativnej recenzii na Adlo, na jednom byte mam uz 7 rokov dvere od Adla, ale pamatam si ich pristup a ako som bol vtedy zhnuseny, lenze ked od nich pride ich technik na "nezavaznu obhliadku zdarma", podpisujete zavaznu objednavku s pokutou 100e pri zruseni :)) vtedy som im na to naletel a ich dvere si dal. okrem toho ze zarubnu namontovali krivo a fucalo cez ne (dvere za 2.000 eur podotykam) tak funguju dobre. bol som vtedy aj v sherlocku a pamtam si ze pristup bol vtedy TOP, ale nemali tu "bezpecnostnu paku", tak to sa mi nepozdavalo aj preto som siel do Adla. tento rok som kupoval novy byt a uplne rovnaka skusenost - oduti neochotni arogantni namysleni ludia na predajni aj na pri mailovej/telefonickej komunikacii. chcel som zmenit fakturacne udaje na firmu - "to sa neda, oni to nemozu. oni na to nemaju opravnenie, to uz sme mali hned na zaciatku povedat". hlavne ze pri zamerani s tym technik nemal problem, vraj sa to da zmenit.. siel som do sherlocku (3 veze), pristup perfektny, pan sa mi venoval este 5 minut po zatvoreni predajne, technik na obhliadku prisiel na 7 rano. beriem dvere od nich. mozem kaslat takychto ignorantov aj ich bezpecnostnu paku, nechapem ako v dnesnej dobe moze taka firma fungovat a neskrachovat.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Zdravím, tiež mám skúsenosť s Pánom čo predáva dvere od firmy ADLO. Včera som šiel do predajne v Martine , opýtať sa na dvere, aké sú možnosti. Pán akurát príjmal stravu, na notebooku tanier s klobásov, celý zamastený. Nič proti tomu, jesť potrebujeme, veď sme živé tvory, tak som mu poprial dobrú chuť a povedal nech kľudne poje čo má. Pán sa ma pýta čo potrebujem, vravím, že bezpečnostné dvere. On si ma tak prehliadol a povedal, že oni nemajú dvere za 200€ ;-) Je pravda, že som nebol v saku, ani nejak luxusne oblečený, ale myslím, že posudzovať zákazníka podľa výzoru tiež nieje najlepší ťah. Pýta sa teda že za koľko by som si predstavoval dvere, tak vravím tak kolo 900€ Hodil, mi do ruky dajaký leták a povedal, že si mám pozrieť rez dverí. Ten mi neskôr hodil do rúk tiež :-N Pýta sa ma ešte raz, za koľko tie dvere majú byť, nech zbytočne netlačí niečo navyše. Zopakoval som, že 900 €. Vytlačil mi A4 ku a začal tam krúžkovať čo je pre mňa v ponuke. Dvere som už obkukol na internete pred tým a zistil som, že dvere ktoré predávajú a sú za cenu 492, po konečnom skompletovaní vyjdu 895, dvere za 552 vyjdu 950 Začal mi ešte rozprávať, že majú najlepšie dvere na trhu, vravím, že existuje aj sherlock a on na to, že môžem ísť ku konkurencii, vravím, že to môžem a vyzerá, že aj pôjdem. Ďakujem tomuto pánovi, že mi uľahčil výber. Škoda len, že Slovenská firma, ktorá aj má možno dobré produkty, má takýchto predajcov ktorý vedia zákazníka skvele odradiť. Ináč sam volal ešte do jednej firmy nemenovanej a prístup sa nedá porovnať.
Odpovedať
Ja mám dobrú skúsenosť s Adlom,ochota,prijemné vystupovanie,poradili nám,montáž bez problémov...kupovali sme vo Zvolene,rok 2016,....od 1.stretnutia až po realizáciu naozaj spokojnosť....boli to dvere do bytu.....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Dobrý deň, chcel by som obnoviť tému? Ako to vnímate po rokoch? Adlo, Sherlock alebo nieco ine? Ide o bytový dom na najvyssom druhom poschodi. cenová relácia niečo okolo 1000eur. Ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?