Akú sieťku proti hmyzu ak máme zateplenie až po sklo?

toto leto sme sa konecne rozhodli pre sietku ale kedze nam sucasne zateplovali barak, tak sme dopadli tak, ze sietka nebude. zateplenie totiz robili az ku sklu okna a nie je tam uz priestor pre vlozenie sietky :-| bol nam to merat pan z firmy a vravel, ze sa da pripadne saket do toho zateplovacieho materialu, ale moze sa to drobit a e to riskantne, sam by sa do toho na vlastnom dome nepustil. poradil nam taku sietku, co sa naepuje na ram zvnutra na suchy zips. lenze to nechceme, tesili sme sa, ze ju budeme moct dat dole a umyt, co pri tej nalepovacej pojde asi tazko. viete poradit nejaku alternativu?
Odpovedať
ta nalepovacia sa da normalne oprat.je to vlastne nalepovacia paska sucheho zipsu,nalepis ho na ram okna,sietku odstrihnes,a "nalepis" na zips.sietka sa da dat kedykolvak dole,a preprat. :-)
Odpovedať
a aku to ma asi zivotnost, kolko sezon? a kde ju dostat kupit?
Odpovedať
Profilova fotka
maju to v Baumaxe, Hornbachu, videla som to aj v Lidli... Myslim, ze je to fajn riesenie, stoji to par korun a myslim, ze to vidrzi aj viac sezon...
Odpovedať
kupis ju v kazdom priemyselnom obchode,stoji cca 70sk.vydrzi v pohode "par" sezon,po nejakych 2rokoch sa zvykne miestami odliepat ten suchy zips,vplyvom slniecka,pokial na to prazi,ale za taku cenu nie je problem kupit a nalepit novu. ;-)
Odpovedať
dakujem, tak skusim pozhanat :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
ja nemozem dat dolu zips z plastoveho oka.ako to dat dolu?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?