Ako umyt zkradlove okna🙏🙏🙏😔

Ahojte velmi Vas prosim ak mate slusenost. Mame na novostavbe jemne zrkadlove folie. Umyvala som okna uz 2 krat, ale stale neviem z nich zmyt uplne taku mastnotu ci co to je...potrebuje. Poradit ako na to. Velka vdaka🙏😔
Odpovedať
Ta mastnotu je vlastnost reflexnej vrstvy, s tým nič nenarobis. Umyť, zotriet stierkou a moc nedrhnut nech neporušis reflexnu vrstvu
Odpovedať
@zita19 Fólia je zvnútra tak sa nedá poškodiť. Teda ak si ju nelepili sami dodatočne...
Odpovedať
@dodok to sa da vycistit lebo 90 % je uz prec. Len neviem ci mozem pouzit lieh napr alebo tech beznin
Odpovedať
@dodok su zvnutra....zmti su okna so zrkadlovou foliou... Lenjenich naurcitychmiestch taky povlsk
Odpovedať
Keď je to zvnútra tá fólia, že sa to nedá nejako poškodiť, tak kľudne skús aj niečo agresívnejšie ak teda nejaké tie domáce veci ako jar, odmastňovač a také nepomáhajú.
Odpovedať
ved ale pokial je to zvnutra tak mozes, len nerozumiem tomu ze aka mastnota tam potom je? 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@jaroonkel ako tomu nerozumiem ani ja. Doteraz som si myslel, ze vravite o vonkajsej strane okna a teraz mam pocit ze o vnutrajsku. Ako tiez mame termofolie na oknach, no su nalepene z vonka a v pohode sa umyvaju tak ako klasicke skla
Odpovedať
neskusala si sa na to opytat priamo firmy, z ktorej folie mate. ti by ti mali najlepsie vediet poradit, co bude v pohode a co uz tak povediac nie
Odpovedať
Profilova fotka
@dedosim tiez teraz vlastne neviem, ze aka folia a kde sa nachadza 😄
Odpovedať
To su okna normalne nove objednane zo zrkadlovou foliou. Nie uplne zrkadlo, ale trosku jemnejsie. Proste pracami a vsetkym naokolo sa tam vytvoril taky povlak, z 95 percent som ho umyla klinom ale uz sa mi to vaic neda. Proste to asi treba odmastit... Ja neviem su to moje prve okna😄😄😄🙏 Ale pisala som do firmy, kde umyvajuokna, profesionalne, aj na centrach obchodnych a odpisali mi, ze pouzivaju Ecolab Clinic na taketo okna. Tak vyskusam a uvidim😄😄😄😊
Odpovedať
@domix147 a jak to umyvas? Mas na to taky ten cistic na okna, ci normalne len handrou drhnes?
Odpovedať
@slavvo mam leifheit ten vysavac na okna. Ale najskor som drhla handrou jemne a clinom... Aj octom.. Nepomohlo. Skusim to co som uz lupila to ecolab a npisem potom recenziu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?