Ahojte velmi Vas prosim ak mate slusenost. Mame na novostavbe jemne zrkadlove folie. Umyvala som okna uz 2 krat, ale stale neviem z nich zmyt uplne taku mastnotu ci co to je...potrebuje. Poradit ako na to. Velka vdaka🙏😔
Keď je to zvnútra tá fólia, že sa to nedá nejako poškodiť, tak kľudne skús aj niečo agresívnejšie ak teda nejaké tie domáce veci ako jar, odmastňovač a také nepomáhajú.
@jaroonkel ako tomu nerozumiem ani ja. Doteraz som si myslel, ze vravite o vonkajsej strane okna a teraz mam pocit ze o vnutrajsku. Ako tiez mame termofolie na oknach, no su nalepene z vonka a v pohode sa umyvaju tak ako klasicke skla
To su okna normalne nove objednane zo zrkadlovou foliou. Nie uplne zrkadlo, ale trosku jemnejsie. Proste pracami a vsetkym naokolo sa tam vytvoril taky povlak, z 95 percent som ho umyla klinom ale uz sa mi to vaic neda. Proste to asi treba odmastit... Ja neviem su to moje prve okna😄😄😄🙏
Ale pisala som do firmy, kde umyvajuokna, profesionalne, aj na centrach obchodnych a odpisali mi, ze pouzivaju Ecolab Clinic na taketo okna. Tak vyskusam a uvidim😄😄😄😊
@slavvo mam leifheit ten vysavac na okna. Ale najskor som drhla handrou jemne a clinom... Aj octom.. Nepomohlo. Skusim to co som uz lupila to ecolab a npisem potom recenziu.