Ako pokaziť ventilačku?

Mam taký zvláštny dotaz. Máme plastové okná, kovanie Maco, otváravé+ventilačka. Z istých dôvodov by som potrebovala vyradiť z prevádzky tú ventilačku. Dá sa to nejako "pokaziť" aby bolo okno len otváravé? Kľudne aj definitívne. Alebo vymeniť celé kovanie?
Odpovedať
Profilova fotka
boli by treba dat neaku mechanicku zabranu do vnutra kovania aby si klučkou nemohla otočit do hora a je to ....
Odpovedať
Nemení sa celé kovanie len na vrchu pri pánte taká krátka časť tzv.nožnica. Skúste to tak núdzovo pri otvorenom okne nájdete na spodku rámu časť kovania s dvomi skrutkami a zárezmi kam sa pri polohe vetračka zasúva hríbik z krídla,vyhodiť tento diel a zablokovať zašrobovaním skrutky ktorá nedovolí aby sa hríbik v polohe vetračka posunul. Neviem či sa vám to podarí ťažko sa to vysvetľuje :-) :-) :-) Rám je tá časť ktorá je zamurovaná,krídlo sa otvára,takže to čo máte vyhodiť je na ráme a hríbik je zospodu na krídle!!! Treba to skúšať kým nájdete polohu na zašrobovanie blokovacej skrutky. Ešte ma napadlo,že môžete do drážky toho kovania na spodku rámu niečo vložiť aby tam hríbik nevošiel a to vám nedovolí otočiť kľučku. Robota na tri minúty vysvetlovanie pol hodiny ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dá sa to urobiť viacerými spôsobmi len ako to vysvetliť.Priemerne technicky zdatný muž by to mal zvládnuť po detaelnejšom preskúmaní pohybov kovania.
Odpovedať
Drift. Bez problémov. Ak neveríš vyskúšaj!!! Napísal som že je to núdzové riešenie. Vždy tu všetko spochybňuješ ale nezdôvodníš a ak náhodou ano tak veľmi pofidérne. Napíš radu a nemudruj toľko. Ja som sa tu už vyjadril,že poradím len s tým čo som odskúšal a nesťahujem si tu múdrosti z internetu aby všetci videli aký som frajer,na to už nemám vek,ale podľa tvojej exibicionistickej fotky vidím,že ty ešte áno. :-( :-( :-(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?