Ako máte navrhnuté antracitové plastové okná?

Dobrý deň, chcem sa opýtať tých, čo majú antracitové plastové okná z oboch strán. Akej farby máte vnútorný rám. Firma, čo nám má prísť zemarať okná totiž nerobí vnútornú lamináciu. Preto sa chcem opýtať ak niekto máte aj vo vnútri rámu antracit, aká firma vám robila okná. Vchodové dvere budú hliník, popravde by sme šli aj do hliníkových len je to 2x taká cena. Ďakjem
Odpovedať
@peterm88 slovaktual
Odpovedať
Profilova fotka
U nás byl šedý nosník jeden z kritérií výběru, takže moc firem nám nezbylo. Většina nabízí bílý nebo hnědý, ale to pro nás bylo nepřijatelné a jsme rádi, že jsme si stáli za svým. My máme profil Inoutic, ale ještě má šedý nosník profil Veka - tak hledejte výrobce, který nabízí tyto profily. My máme okna od PKS Vysočina, což je pro Vás z ruky, ale profil Veka nabízí třeba Lomax ;-)
Odpovedať
@mirell820308 s pánom zo Slovaktualu som telefonoval pred par minutami a povedal, ze oni laminaciu vo vnutri pri antracite nerobia, ze profil je bud biely alebo hnedy
Odpovedať
@peterm88 Nikto ti neurobi vnytri ramu laminaciu. Tiez som chcel tmave okna a aj ram aby bol tmavy a poviem ti, ze nezohnal som ani po roku hladania. Nakoniec som dal hlinikove schuco a som nadmieru spokojny.
Odpovedať
@peterm88 Antracitové jadro profilov má Ekoprofil. Máme od nich okná rok namontované. Celý proces od prvého stretnutia až po montáž prebehol bez problémov.
Odpovedať
@peterm88 https://www.ekoprofil.sk/najmodernejs...
Odpovedať
Presne tak, vnutornu laminaciu nespravi nikto. Ale niektori vyrobcovia maju viac odtienov jadra, napr. Rehau Geneo robi aj sede jadro, co sa urcite viac hodi ku antracit folii, ako biela alebo hneda.
Odpovedať
Ďakujem, skúsim ich osloviť, a uvidím cenu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ano rehau geneo robia sive jadro,tiez sme si ho vybrali.
Odpovedať
Dával som nacenovat okná v Prešove a nebol problém pri antracite s čiernym jadrom
Odpovedať
Profilova fotka
Mame Hesta inoutic eforte a tiez je cele antracitove - aj zvnutra ramu (teda po otvoreni okna ziadne biele miesta).
Odpovedať
Profilova fotka
@ricir akej firme prosim,zhaname kvalitnu a tiez antracit
Odpovedať
Článok sa načítava...
Dnes už každá solídna firma čo vyrába okná tak pri obojstrannom antracite používa šedé (prípadne čierne) jadro, takže pri otvorenom okne nekričí biely rám. Iné je to keď je iba jednostranná laminácia. Potom je iba vonkajšia strana potiahnutá fóliou a jadro a vnútorná strana je biela. Hesta už nerobí z profilov Inoutic. Čo viem tak profily Inoutic používa napr. INCON pri výrobe svojich okien a pri obojstrannej laminácií antracit používa šedé jadro.
Odpovedať
Rehau Geneo od fenestra.
Odpovedať
@mravvcek hesta a rakystav v Prešove, ešte som sa nerozhodol od koho zoberiem ale.obe majú obojstranný antracit s čiernym jadrom
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?