Aké široké máte francúzske okná?

Chceli sme do obývačky francúzske okná, skoro na celú stenu, na projekte nam to zatial vyšlo na 3750 cm. No teraz rozmýšľame, či to nie je veľa, či nepostačí menej. Skúste poradiť. Aké široké francúzske okna máte? Projekt ešte nemáme uzatvorený čiže ešte môžeme vymýšľať :-D Ďakujem
Odpovedať
@vojtekovad my mame resp.budeme mat 2,5metra....myslim ze by sa dalo este o taky meter zwacsit ale nam to staci:-)
Odpovedať
@vojtekovad my mame tri trojmetrove a zo spálne 2,3m. Ak davate hliníkové, tak by som sa väčších nebála,aj ked tie nase su podľa mňa akurát. Pustia veľa svetla, izba je príjemná. Ak chceš,pozri moj album :-)
Odpovedať
@frankie2018 no práve že sme chceli plastové. A vy máte hliníkové? v čom sú lepšie?
Odpovedať
@vojtekovad nie, my mame plastové, ale pri tých mi neodporucali spraviť väčšie podivné dvere ako 1,3m, čiže mám sice trojmetrove, ale otvaracia časť je len 1,3m. Ako vyrobiť sa to dá,len tým, že na ne bude svietiť slnko celé leto, uz aj tento rozmer je nebezpečný z dôvodu krutenia rámu. Hlinik ma tu výhodu,že je oveľa stabilnejsi, pevnejsi a tým pádom sa z neho dajú robiť aj celé steny sklenené, ale je podstatne drahší, teda ak hovoríme o kvalitnom vyhotovení. Ale nás rozpočet nám neumožnil o hliniku coilen premýšľať, tak mame tieto. Som s nimi maximálne spokojná, su krásne, mám na ne 5 rokov záruku, tak dúfam, že ked sa chcú krútiť,budu sa hneď :-) ale nie, ale je to ich nevýhoda a diplom,ked mame zvonka dekor drevo. Ale nevymenila by som ich za menšie za nič na svete.
Odpovedať
super vdaka, jáááj tak my budeme mať tie okná len pevné a z juhu, tak dúfam že ich nepokrutí lebo ani náš rozpočet nám hlinikové nedovoluje. A aký je tam cenový rozdiel, nevieš?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?