Ake okna by ste odporucili???

Ahojte,staviam rodinny dom a prave som vo faze ked budem davat okna. Ake okna, respektive akeho vyrobcu by ste mi odporucili? Dom staviam v Nitre,vopred vam vsetkym dakujem za rady.
Odpovedať
@peter_vilimek hladat nic? Je tu 364y3728376 tem o oknach, daj si plastaky hociake vsetky su ok.
Odpovedať
@sysell Mne slo skor o radu ostatnych,co uz maju skusenosti s nejakymi oknami
Odpovedať
Profilova fotka
Mame Salamander. Spokojnost.
Odpovedať
@peter_vilimek kazdy ma okna takze kazdy ma skusenosti, ani nepises ake chces
Odpovedať
Profilova fotka
Pri oknach je vzdy najkritickejsi moment montáž. Mozes mat akekolvek kvalitne, dokazu to pokazit pri montazi. Cize skôr pozor na osadzacov.
Odpovedať
@sysell Vies co nikto ta neprosil o tvoj trapne komentare
Odpovedať
@jankazb Vdaka za radu
Odpovedať
@peter_vilimek sysell sa dobre pýta,lebo zbytočne budú padať výrobcovia,keď nakoniec z teba vylezie,že rozmýšľaš nad euro. K tým euro,ja mám euro a už by som ich nedal,po 11 rokoch je potrebná údržba s regeneračnou sadou a s plastovými by mi táto starosť odpadla.Mohol som dať rovno plastové s dreveným motívom zvonku. Firiem je mnoho a preto radšej posurfovať po témach ako potom buchať hlavou o nekvalitné okno.
Odpovedať
@peter_vilimek nikto ti nekaze porusovat,pravidla a pytat sa 500x to iste, najma ked nemas mozog na to aby ai pochopil ze nevies ani sformulovat otazku, co sa pytas na to ci drevene, hlinikove, plastove?.... ja mam slovaktual, aj aluplast ak polske aj rehau aj salamander a som spokojny, sused ma drevene a je spokojny, co pomohlo ti?
Odpovedať
@hora111 V tomto jedinom mas pravdu,zabudol som podotknut ze plastove :-)
Odpovedať
@sysell Hlavne ze ty mas supermozog a pochopil si co som sa pytal. Dalsich X ludi pochopilo,jedine hora111 spravne podotkol ze som nenapisal PLASTOVE!!! Mimochodom musis mat velmi velky domisko ked mas tolko okien :-D :-D :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?