Ahojte,ma niekto farbu okien tmavy dub alebo dub bahenny?

Mame ciernu strechu a nevieme sa rozhodnut aku farbu okien a dveri vybrat.Nevyblednu?
Odpovedať
Ahoj, aj my to chteli, anebo tmavosedy antracit, ale vymluvili nam to, ze v plastu (nevim jaky volite vy material) se to v lete dost nahriva a krouti. Tak jsme sli do klasickyho antracitu, tez mame cernou strechu. Pri te sume za okna nechceme riskovat, ze okna budou pracovat... A ci vyblednou, no to je vec druha, to bych se tez docela bala.
Odpovedať
Je absurdné aby niekto rozpraval ze pri tmavšej laminacii vykruca profily.. Pokiaľ je kvalitné vystuzene okno nemá dôvod ho krútiť.. Je pravda ze tmavšiu pritahuje slnko ale okna musia byt v takej kvalite aby to neprekazalo.. Pokiaľ predajca povie takuto informaciu asi vie ze jeho okna nie sú kvalitatívne na tom dobre a odišiel by som..naco by vôbec potom aj laminovali okna do tmavých folii?!.. Takže netreba sa bat a tak isto aj čo sa týka farebnej stalosti.. Musí vydržať bez zmeny inak je nekvalitná a skôr sa prejavi bublinkami pod laminaciou ako stratou farebnosti..
Odpovedať
@lenulica A antracit je tiež tmavá farba pokial viem. Podla Vašej teórie aj VAŠE okná sú ohrozené!!!. @deniscek súhlasím s tvrdeným @furbau Volte dobré a overené okná a na farbe až tak nezáleží. Okná tmavý dub/dub bahenný majú jedinú nevýhodu a to, že táto farba je za príplatok. Antracit nie. Ale inak sú pekné. Aj my ich máme.
Odpovedať
Profilova fotka
Mam taketo okna druhym rokom a aj na juznej strane a nejake krutenie prilis nepozorujem. Co pozorujem je ze ram sa pod tarchou trojskla trosilinku, mozno milimeter na celej dlzke prehol nepovazujem to za nejaku vadu a ani to prilis nie je vidno a uz vobec to nedavam za vinu farbe ale skor tomu tazkemu sklu :-) takze za mna smelo do toho
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, Ja mam tmavy dub a ciernu strechu. Pozri fotoalbum. Podla mna celkom fajn kombinacia :)
Odpovedať
farba ramu okna nevybledne, mame asi 20 rokov v podstatre ciernu a je stale rovnaka, nevidno ziadne poskodenie co sa tyka farby povrchu a pod. je ale pravda ze zvary okien - plastu su prasknute v strede ako je priecka (okna su 2,2 dielne cca 2x1,2m). Inak skrutenie nei su len tie trhlinky.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?