Závesy a záclony do obyvačky

Profilova fotka
Prosím Vás, kde ste v Bratislave kupovali záclony a závesy? Ako ste odmerali správnu dĺžku?
Odpovedať
@sugarinka10 V obchodoch s bytovým textilom, napr. KIKA, IKEA, .... Dĺžka je predsa od garníže po parapet, prípadne 1 cm nad podlahu. To si musíš sama zmerať.
Odpovedať
kupovala som si aj v kike a teraz naposledy som si objednavala cez net, lebo som si vyhliadla zavesy, co som nikde nevedela najst v ziadnych predajniach, tak som to riskla objednat a pohodka :)
Odpovedať
Odporucam Diego, ak kupis u nich zaclony, zavesy usitie mas v cene, platis len za material. Maju celkom slusny vyber a aspon u nas v KE je pani velmi mila, vie poradit. Odporucam nesetrit a dat si na spodny okraj zaclony prisit olovkovu lemovku. Taka blbostka ale pozdvihne kvalitu a esteticky vyraz o par kategorii vyssie
Odpovedať
Profilova fotka
@zita19 moja skúsenosť Diego Trenčín úplná katastrofa. Neprofesionálna, neznala a neochotná predavačka a prizerajuci sa rovnaký vedúci. Výber veľmi dobrý, ale služby... :-.
Odpovedať
@jankazb toto je problem povedal by som, ze mnohych obchodov, ze sluzby nicia uplne celu tu predajnu 8-(
Odpovedať
@sugarinka10 Budu na stropnych kolajniciach alebo garniziach? Ak garnize, tak by mali stacit klasicke predavane zaclony a zavesy. Vysku montaze garnize prisposobite podla dlzky zavesa. Ak planujete stropne kolajnice, tak si ich budete musiet dat usit na mieru, napr. Dekoria, alebo interierove studia. Dlzka sa idealne meria laserovym meracom, poradia Vam, pripadne osobne pomeraju.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?