Odpoveď na príspevok od mgx:
aj tak vsetko v jednom obchode nekupite, z pohlad… Ahoj ak dostanete zľavu 5-10% bude dobre presne ako píše mgx nejde o žiaden veľký nákup . Pre niektoré predajne bežný deň predať takýto sortiment.. V Decodom by som riešila osobnou návštevou 👍Odpoveď na príspevok od ria86:
Ahoj všetci! Vraciame sa zo zahraničia aj s dvom… @ria86 Aaaale, no... nesranduj. Tomu hovoríš veľký nákup? Ibaže chceš z každej položky po 10 ks/zostáv ???Odpoveď na príspevok od ria86:
Ahoj všetci! Vraciame sa zo zahraničia aj s dvom… @ria86 kým sa pól fóra dohodne, či ide alebo nejde o veľký nákup, lebo každý druhý tu zariaďuje minimálne 3 hotely naraz, tak hlavne jednajte osobne. Jednoducho to tak je, že aj v e-shope keď sa nakontaktujete na podporu, tak Vám na nákup vedia ponúknuť aj neuvádzanú/nepublikovanú zľavu. Nepíšem teraz o Ikea a pod... Treba sa tomu venovať, byt trpezlivý a skúšať jednať. Držím palce...Odpoveď na príspevok od petersd:
@ria86 Aaaale, no... nesranduj. Tomu hovoríš veľk… @petersd veru toto uz nehodnotim ako malu objednavku. @ria86 Ja zariadujem klientom aribnb byty na klucik a uz druhy krat po sebe som si vedel najlepsie vybrat na eshope novynabytok. Na podpore boli napomocni a dalo sa bavit aj o zlave (v mojom pripade to bolo v oboch pripadoch viac ako 10%). Pomer cena / vykon za mna v pohode. Par rokov dozadu som riesil Kuchynu z Decodomu, kvalita tiez fajn, ale jedna skrinka prisla zle vyhotovena a na nahradnu som cakal vyse mesiaca, takze mam na nich trpke spomienky...