Viete mi prosim poradit ako upevnit garnizu (nastennu konzolu) na stenu, do ktorej sa neda vrtat?

Profilova fotka
prosim vas pekne, viete mi poradit ako upevnit garnizu na stenu, do ktorej sa neda vrtat. Chcem dcere zaves do izby, ale ako su balkonove dvere, tam je asi nosna stena alebo co, proste ide vrtat len do urcitej hlbky a dalej nie :-( Skusali sme vsetko mozne, proste dalej sa to neda... cize tam tie nastenne konzoly nedrzia :-( da sa to niecim prilepit, co by drzalo? Nic takze tam vesat nechcem, skor iba taku lahucku zaclonku... dakujem krasne!
Odpovedať
Profilova fotka
a neda sa vrtat do bocnych stien, nedat garnizu, len take lanko ako je na sprchove zavesy? alebo takto nejako to uchytit http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro...
Odpovedať
Podla toho do akej hlbky to ide. Co chemicka kotva?
Odpovedať
Profilova fotka
Až by bolo možné vŕtať do stropu, odporúčala by som stropné koľajničky.
Odpovedať
len aby vas nekontaktovala armada, ked mate mury z neprevrtatelneho materialu... urcite by ich taka technologia zaujimala :)
Odpovedať
Profilova fotka
Nevrtate nahodou do roxoru? Alebo bez priklepu? Lebo neexistuje stena, do ktorej sa neda vrtat :-N
Odpovedať
do kazdej steny sa da vrtat. ved to, ze je tam jedna dierka neznizuje nosnost steny. priklepkou sa da vrtat aj do panelu, ked treba.
Odpovedať
my sme trafili preklad a daky kamienok - tak sme do diery capli lepidlo mamut, hmozdinku a drzi to v pohode. cize s priklepom buracim kladivom sprav dieru kolko sa da a pomoz si mamutom :-)
Odpovedať
tam je asi roxor ak je to beton.alebo chemickou kotvou
Odpovedať
Profilova fotka
Pokial ste narazili na kovový prvok v železobetóne, skúste najpr vymenit vrták určený na kov, prevrtať zelezo a potom pokracovat s vrtákom určeným pre beton teda príklep. Pokial nejde, možete lištu nalepiť Mamutom. urcite Vám udrží aj záves aj záclonu. http://www.denbraven.sk/ms-polymerne-...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?