Televízor v nábytku

Mate niekto skusenosti s obyvackovym nabytkom, ktory vie vo svojich utrobach ukryt sucasny televizor priemernej velkosti? Myslim tym nejaku alternativu ku klasickym zostavam s televizorom uprostred umiestnovanym naproti sedacke. Viem, ze sucasne televizory uz nie su take ohavne ako tie s klasickou sklenenou obrazovkou, ale aj tak... Moja idealna predstava o obyvacke su steny oblozene polickami s knihami plus nejake nevyhnutne ulozne priestory, v nasom pripade to ale, zial, nepojde.
Odpovedať
ahoj, mam toto bez praveho jedneho stlpca, cize stredna cast s tv, dole dva sufliky, nad tv dve police, po bokoch dve knihovnicky, hore styri skrinky. Ked si odmyslim, ze to je nekvalitna drevotrieska, tak mi to splna presne aj to, co pises ty. Cize s tymi dvoma posuvnymi panelmi bud zakryjes tv, alebo knihovnicky... http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro...
Odpovedať
@nanika nooo, toto je velmi zaujimave, aj ta zostava bez vrchnej nadstavby, aj ine farby. Budem musiet zajst do Ikei ked budem najblizsie doma. Dakujem za tip! (s tvrdym, makkym? neviem... :-) Ano, bolo by fajn, keby to bolo z masivneho dreva (s peknou drevenou kresbou).
Odpovedať
V tejto skrini, ktorá delí obývačku, je vložený systém , ktorý TV vysúva a otáča o 180 stupňov. Funguje to podobne, ako na tomto videu, len s tým rozdielom, že aj v skrini zostáva vo vertikálnej polohe: http://www.youtube.com/watch?v=mW721M...
Odpovedať
@altisid efektne, vyzera to dost draho. Ale ozaj dobre. Existuje aj nejaky system, ktory sa da zamontovat do nabytku podla vlastneho vyberu? Napr. do kniznice starozitneho vzhladu?
Odpovedať
Skúste poslať fotky, kam by ste TV chceli zakomponovať. Sú rôzne kovania a systémy k dispozícii, hádam sa nám podari nájsť ten najvhodnejší.
Odpovedať
@altisid mam taku predstavu, ze co by som na tej stene chcel (a do coho zabudovat televizor), ale to je nekupitelne. Skusim aspon nafotit, ale k tomu sa dostanem az zajtra. Ani som neveril, ze sa na nieco taketo mysli, kazdy ma ten televizor vycapeny, ako keby to bolo nieco krasne. Dakujem!
Odpovedať
@ladislavr Na to sme tu, aby sme realizovali Vaše predstavy a vyrabali veci ako píšete - nekupitelne :-) Na začiatok nám postačia základné rozmery a napísať Vaše predstavy a požiadavky
Odpovedať
@altisid Tu prikladam fotky nabytku, ktory by mal ukryvat televizor (v spodnej casti). Toto je pomerne velky kus, nam by sa (mozno) voslo nieco o 1/4 kratsie, t.j. cca 2m. Vyska cca 2,4m. Vyska spodnej casti dostatocna na TV uhlopriecky 90cm, sokel nemusi byt taky masivny. Chcel by som vediet, odkial nakupujete material na vyrobu nabytku. Dakujem!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?