Stolík z motora

Ahojte, manžel ma už dlhšiu dobu presviedča že by chcel mať doma v obývačke stolík z motora auta, najprv som si myslela že si robí srandu ale včera mi niekde na autobazáre ukazoval tému kde bol pridaný tento link https://www.enginetable.sk/galeria/ Celkom ma z fotiek prekvapilo ako pekne to vie aj v obývačke ukázať, či už ako stojan na víno alebo iba ako tematická dekorácia, máte niekto doma také niečo?Prípadne nemáte niekto skúsenosť ako náročná môže byť údržba takého stolíka z motora?Predpokladám že váha asi tiež nebude zanedbateľná. Vopred ďakujem za vaše rady, skúsenosti a postrehy.
Odpovedať
otec to vyrábal bratovi na byt, podla mňa dosť závisí od toho aký blok zoženiete, tieto V-čkové ukážu lepšie, on to má z radového 4 valca. Som za takéto industrial veci, ale mne osobne sa to moc nepáči. Váha je bezpredmetná, ako často posúvate stolík v obývačke?
Odpovedať
@cesinka blok motora moze vazit od 30 kil, zavisi aky si vyveries. Udrzba? Prach na to sadat bude, povysvas, keby to bolo moc zakydane, vynesies na dvor a vystriekas hadicou... Viac ta bude trapit ocapkane sklo
Odpovedať
@cesinka Keď par krat bosa zakopneš doň tak ťa to rychlo prejde. A tie flašky budu chladené? Lebo keby mne niekto taku teplu žbrndu ponukol, tak mu to vylejem na hlavu. @cotibebemore Vaha bezpredmetná? To mysliš vážne?
Odpovedať
@ruren ale prosim ta, podla stylu tvojeho vyjadrovania ta aj tak tipujem max na dvojeurove klastorne :-D
Odpovedať
@ruren ano myslím. Ako často posúvaš stolík v obývačke? Tieto z blokov majú sklo na vrchu poväčšinou len položené, čiže aj tak nehrozí že ho dvaja chytíte ako klasický stolík a prenesiete o meter inam, tolko ho s podlepeným filcom v pohode aj posunieš (prešúchaš). Zas nerobme z toho drámu, keď je na parketách/dlažbe alebo neviem čom položený stolík s váhou kludne aj 100kg, čo sa stane?? Keď niekto chce so stolíkom hýbať, môže si ho vyrobiť na kolečkách.
Odpovedať
@cesinka mne sa to páči. Váha bude v pohode. Sú v dome ťažšie predmety. Zakopavanie je teda argument. 8-( Ako keby keď zakopnes o nohu stola dreveného to nieje cítiť. Keď niekto zakopáva, má sa naučiť chodiť.
Odpovedať
@cotibebemore No ja posúvam stolík v obývačke veľmi často, pre mňa by nebol takýto praktický. Ale komu sa páči, nech si ho dá. To je ako so sádrovými trpaslíkmi v predzáhradke...
Odpovedať
@megdesign :-D :-D :-D Chodit viem, ale neni tyzdna aby som nezakopla, takze u mna by tento argument celkom obstal :-D
Odpovedať
Ďakujem za odpovede, písala som im a ponúkajú aj možnosť pogumovaných koliesok zapracovaných v nožičkách z piestov, samozrejme tak že ich ani nieje vidno, tak by som vedela presúvať taký stolík z bloku motora napríklad aj pri upratovaní či vysávaní, inak fľaše chladené niesu, slúžia iba ako efektná dekorácia. Celkom vážne uvažujem že manžela prekvapím a niečo mu objednám, keď už má tie autá tak rád.
Odpovedať
@gashtaan To ako že podľa seba súdim teba. Choď si dať očipuči.
Odpovedať
@megdesign Vševed sa ozval a vyšla z neho ďalšia hluposť. Ako vždy.
Odpovedať
@ruren ale že jak si sa našiel v tom mojom komente. :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
megdesign a ruren, toto pôsobí ako klasická manželská hádka, takže stolík z motora u vás asi nebude. Prepáčte, nedalo mi :-) .
Odpovedať
@ruren Pokiaľ ma pamäť neklame, tak červené víno má byť "chladené" tak ako je chladená izba.. ;-) :-N
Odpovedať
@technik007 To by som chcel vidieť toho somára čo bude v lete piť takú žbrndu, keď je v izbe aj cez 25°C. A keď pozerám na tie motorové stolíky, tak až na jednu fľašu je tam všetko možné len nie červené.
Odpovedať
Profilova fotka
Pri každom upratovaní budeš mat chuť ho vyhodit. Estetika je iná téma ;-). Toto tak do ciste mužského bytu :-D
Odpovedať
@cesinka Príde mi to ako veľmi "prízemná" reklama na Vaše produkty. Kludne by som si podal na to, že stránka je Vášho muža / priateľa a podobne a vy len inscenujete divadlo :)
Odpovedať
@ruren Ináč zavináč téma nie je o víne ale "Stolík z motora"...a že sú tam vína na fote a Ty si na to reagoval je Tvoja vec... Ty si vypi kľudne červené víno alebo biele schladené aj na -20C...Je to na Tebe... A podľa Tvojho vyjadrenia zadávateľke témy budeš zakopávať Ty o jej stolík???? Myslím si že asi nie... ]-( Kľudne si zakopávaj Ty o svoj ak nevieš sa pri ňom pohybovať tak ako Ti už nie jeden napísal ako sa máš pohybovať okolo takého stolíka... ;-) Ja v tom žiaden problém nevidím, mne sa osobne veľmi páči ;-)
Odpovedať
@cesinka posli ho do pecka, domov sa to nehodi, je to v podstate gyc. Aj ked ma rad auta toto neni dobre, na obrazku clovek mozno ma pocit ze by to prezil ale real je to blbost fakt, ku0 mu radsej nove kolesa na auto
Odpovedať
@sysell Musim ti dat v tomto pripade za pravdu. Neviem co kto na tom vidi.
Odpovedať
@jankazb vyrobcovia tohoto stolika ponukaju aj sluzbu udrzby a cistenia, tak aky problem? :-D
Odpovedať
@lubk0 Ježiši, nenapadlo ma že to takto môže niekto vnímať :-|, proste som také niečo nikde v mojom okolí ešte nevidela, tak som chcela veďieť či má niekto skúsenosť, ak by to bol problém tak to tu radšej zmažem nejako :-x .Prvá otázka a hneď prúser, prepáčte ak to ešte niekto takto vidí.
Odpovedať
Profilova fotka
@gashtaan už sa teším ako mi príde každú sobotu nejaký "upratovač". :-D. Iba neviem ci by to u mm prešlo :-D
Odpovedať
@cesinka nepocuvaj ho jasne regnes sa pred 5 rokmi a cakas 5 rokov aby si dala reklamu, poniektori nemaju mozgy
Odpovedať
Profilova fotka
@cesinka tak ak mozem rada by som vedela co vam odpisali a kolko sa to cca cenovo pohybuje kludne do sukromnej spravy :-) . Moj ocino by sa "po***" z takeho stolika :-D
Odpovedať
@cesinka Dost paradne , ale mne by to nepreslo u zeny :D haha :D co vam poviem ale paradicka velmi dobry dizajnovy kusok :) Kolko taka sranda stoji?
Odpovedať
@cesinka Parada asi ukazem zene, moja by do toho sla ma rada tuning a veci okolo aut a krasne auta, haha ze by sme si dopriali?
Odpovedať
@sysell Keď "géniom" stačí ako dôkaz staršia registrácia bez príspevkov, tak to je potom o inom :D
Odpovedať
@lubk0 hej 5 rokov cakala aby presla premlcacia doba a hodila sem reklamu na bohovo lukrativnu vec co kupi 5 ludi na slovensku,.
Odpovedať
@jankazb To by ale nesmel mať na sebe pyžamo Tvojho mm.... :-D :-D Ináč nevidím prečo by to neprešlo :-N :-N
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?