Starý nabytok v obyvačke

Našiel by sa niekto, kto by mi poradil ako usporiadat staru obyvačkovu stenu s novou sedačkou do ,,moderna,, ?
Odpovedať
Profilova fotka
@vesielka no chcelo by to minimalne nejake fotky :-) Je ta obyvackova stena rozlozitelna?
Odpovedať
To si myslis, ze mame vestecku gulu a vidime, co mas doma za nabytok,sedacku,priestory a pod.? :-D 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
skus nieco minimalisticke nechaj novu sedacku a staru obyvku vyhod budes to mat priestranne a vzdusne a moderne :-o
Odpovedať
prepačte dlhšie som tu nebola a fotky mi nejako zlyhali , zajtra nafotim a odošlem
Odpovedať
Sľúbené fotky
Odpovedať

Odpovedať
Profilova fotka
Ten nábytok je celkom OK, nepáčia sa mi len tie porcelánové sošky, vázičky a pod. Takže len vymeniť doplnky a bude to v pohode.
Odpovedať
Profilova fotka
Prepac, pre mna farebne hroza. Fialova stena za sedackou zlta za nabytkom...vela doplnkov, ozdoby na dvierkach...kazdopadne presvetlit.
Odpovedať
@vesielka "do moderna" ako pises sa Ti to premenit s takou starou stenou nepodari nikdy. Treba sa cestne postavit voci poblemu. Poloz si otazku: zalezi mi na tejto zostave tak ze ju dokazem/nedokazem vysmarit na smetisko? Ak zalezi, ok, ostanes pri status quo, pomalujes nejako steny, das nejake dekoracky, ale problem prisernej haraburdy neodstranis. Ak si odpovies, ano dokazem zit aj bez nej - moze ist na smetisko. A mas k dispozicii volny priestor ktory mozes novo zariadit. Otazka je ako, ci sa znovu zaharaburdit skrinkami aj ked s modernym dizajnom. Ja by som do obyvacky okrem televizora a skriniek na techniku, sedacky a stolika nic ine nedaval. Hole steny namiesto nabytku lepsie skulturnia umelecky hodnotne obrazy. Koberec by som vysmaril hned aj s tou zostavou a dal tam nejaku aspon laminat podlahu s efektnym dekorom dreva.
Odpovedať
Presne ako píše snowy66. Vyšmariť a minimalisticky zariadiť. Toto sa do moderna nedá preskladať nijako ... Ruku na srdce, na čo sú tam tie porcelánové "ozdoby" a kadejaké blbosti ? Akurát čo na tom musíš X krát utierať prach ... Odfoť ich a ešte ich na bazoši niekomu predáš ... Svoju funkciu dekorácie už dávno nespĺňajú. Stenu doplniť bud ako sa píše hore nejakým vkusným obrazom, prípadne ja to mám riešené stenou z umelého kameňa a rovnako jednou skrinkou na techniku :)
Odpovedať
Profilova fotka
podľa mňa sa to dá. Ako prvé všetko čo je na ľavo od tých nízkych skriniek vyhodiť. Nechať len tie nízke skrinky plus 1 sklenenú čo je položená na tej nízkej. zo skrín odtrhnúť tie zlaté lišty a odmontovať tie úchytky (vymeniť za nejaké moderné, nie je to ktovieaká investícia) ak by ste mali kreatívnu chvíľku tak dvierka a korpusy oblepiť samolepiacou tapetou v lesklej čiernej alebo imitácii dreva, proste niečim čo letí.. Tie malé skrinky by som nechala tam kde sú, sklenenú posunula na miesto terajšej zostavy v ľavo. Zo skriniek vyhadzala sošky a iné somariny. Nad telku kúpiť jednu jednoduchú poličku a hotovo.
Odpovedať
@jankazb za sedackou je taká nepodarena hneda, maká Son tam koralovu, ale bílá nejaká šeďová a toto je este väčšia katastrofa :-S
Odpovedať
Článok sa načítava...
Aj mne prislo na um vyhodit z tej obyvackovej steny vsetky prostredne skrinky.Nechat nizke spodne a horne pripevnit na stenu. Tym by sa obyvacka presvetlila. Zlate zdobenie je otrasne, ale asi sa nebude dat strhnut. Ak navrhnem vymenit dvierka, je otazka, co z tej povodnej steny zostane. Podorys obyvacky sa mi zda velmi uzky a dlhy. Rozmyslala by som nad celkom inym rozmiestnenim nabytku.
Odpovedať
Písala som to z telefónu, aj to tak vyzerá, inak tá izba je 6krat4m
Odpovedať
suhlasim s janika este by to mozno islo aj premalovat na bielo a ja by som asi nechala len nizke skrinky. Popripade tu sklenenu zavesila na stenu. Co je pod tym velkym kobercom? ten by som dala prec a nechala len ten maly no a samozrejme premalovat. Popripade pozit este tapetu ale len na jednu stenu ostatne dat na bielo ale nie uplne bielo.
Odpovedať
Ja to chcem vymeniť len je to dar od mamy a skúšala som veľa alternatív :-|
Odpovedať
To nie je koberec ale pvc vzor korok tam pôjde plávajúca
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 rokoch
Profilova fotka
preslo. vela rokov aj si sa niekam pohla? pretoze ja prave teraz toto riesim a ide mito uplne skvele :)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od amorleo:

preslo. vela rokov aj si sa niekam pohla? pretoze…
@amorleo vyzerá to parádne!! Aj ostatné časti skriniek si niekde použila?
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od tabitka337:

@amorleo vyzerá to parádne!! Aj ostatné časti skr…
@tabitka337 ano pouzila a stale s tymi skrinkami pracujem na dalsich projektoch. zatial ten najvadcsi bol office stena pre syna
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od tabitka337:

@amorleo vyzerá to parádne!! Aj ostatné časti skr…
@tabitka337 urobila som aj skrinku pod umyvadlo a skrinky na uteraky
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od vesielka:

@vesielka Musíš tam mať tie veľké skrine? My sme to už roky dozadu robili tak, že sme nechali len tie spodné. Nebilo to tak do očí a doriešilo sa to nejakými doplnkami, kvetmi atď.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?