Skúsenosti s www.reaction.sk

Profilova fotka
Ahojte máte prosím skúsenosti s nákupom nábytku z www.reaction.sk? Na nete som našla dobré recenzie (heureka, princemania,najnakup...), ale rada by som vedela či máte osobné skúsenosti aj vy....prípadne či tá cena stojí za tú kvalitu :) Ďakujem
Odpovedať
@1608zuzana tak ja ten obchod zbožnujem :-) je síce drahší ale máme od nich jedálensky stôl ktory stal nieco cez 700 eur ale nikde na nete ani v predajni som ho nenašla myslim ozaj, je lesklý ale vobec sa neposkriabal mame od nich aj zavesne poličky na stenu, vsetko dopadlo super cez objednavku prisla smska o tovare ze kedy bude doručený no ako odporúčam všetkými 10-timi :-N ja ta mam teraz zalusk na krasny stolik TV takže cochvila asi zas navstivim ich stranku ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@merry_v super vdaka :) my sme si tam vybrali TV stolik, konferenčny stolik aj komodu takže môžeme s radosťou nakupovat...maju tam fakt dizajnove kusky :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som sice ešte nič nekupila ale pán velmi ochotný odfotil mi stolík aby som vedela aké je v skutočnosti drevo . ešte stále sa rozhodujem medzi dvomi typmi ale určite tiež nakúpim tu . Skutočne som presla celý net a musím uznat maju tu pekne design veci .
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@1608zuzana vedela by si tu prosím ťa dať fotky vecí, ktoré máte by s reaction? Ďakujem pekne
Odpovedať
Profilova fotka
@martina00017 nech sa páči :) Kupovali sme TV stolík, komodu a konferenčný stolík.
Odpovedať
Profilova fotka
@1608zuzana Ďakujem pekne. Ja som si vybrala konferenčný stolík z masívu, uvidím aký príde a potom objednám aj jedálensky stôl, tv stolík a poprípade aj knižnicu uvidíme:-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@martina00017 , ahoj aký je ten stolík a aká dodacia doba, aj mne sa páči :-), ďakujem za odpoveď
Odpovedať
@1608zuzana ahoj, trosku odbocim ale to za TV mate prosim vas 3D panely??? alebo co to je?vyzera to zaujimavo,dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka_puska Ahoj ano je to 3D panel kupili sme to od predajcu wallart ja som ho nasla tu na modrej streche maju aj vlastny eshop :)
Odpovedať
@1608zuzana a lepili ste to sami? ci nejaky odbornik vam to robil? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka_puska lepili sme si to sami ale sme to potom aj olutovali :D mali sme potom celkom komplikacie s tym...manžel to nalepil lepidlom mamut aby to držalo a nalepil to tesne vedla seba lebo ja som tam nechcela tie priznané špáry...su dva spôsoby lepenia bud s tym alebo bez toho...no ale tie kocky su v podstate z tvrdeneho kartonu takže ono to nebolo dvakrat ani rovne a potom teda tie spoje ktore zostali zatmelil a nafarbili sme to primalexom...a to sme zrejme nemali robit lebo tym že to z papiera tak nam to popraskalo tie spoje...asi sa mala použiť nejaka latexova farba...takže potom to znova premaloval ale tym že je v tej izba aj zmena teploty a pod pri vetrani tak to stale pracuje a znova tie spoje popraskali tak už sme sa na to vykaslali :D ako ked sa na to pozries nie je to take viditelne ale ked na to upozornis tak si to hned vsimnes :)
Odpovedať
@1608zuzana a lepili ste to na vymalovanu stenu?? ci ste museli vsetky farby zoskrabat?ale volnym okom je to viditelne , tie prasklinky? ci len vy ich vidite lebo o nich viete ze su tam :-) kazdopadne vyzera to velmi zaujimavo
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@zuzka_puska lepili sme to na vymalovanu stenu - kedže sme prerábali byt na komplet mali sme aj nové stierky :) no tie prasklinky určite vidno aj volnym okom....ale myslim že keby ste použili tu latexovu rozpinavu farbu tak by ten tmel nepopraskal....
Odpovedať
@1608zuzana dakujem :-) tak ja som nad tymto tuho rozmyslala, nakoniec ma odradilo objednavamie cez net- ze to nemozem vidiet, chytit, a tak, ale super to vyzera naozaj :-) A este sa opytam- asi by sa na toto tazko vesala obyvackova stena, vsak???
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka_puska no bol to risk lebo aj my ked sme to objednávali mali sme predstavu že je to z plastu a nakoniec to bol karton :D no čo sa týka obývačkovej steny určite to nebude možné...ak si vsimnes na tej nasej foto my máme zavesený televízor ale za ním ten panel nie je...to znamena že tam mame vynechanú dieru na ten televízor...
Odpovedať
@1608zuzana ano jasne, to som si aj myslela, ze za TV zrejme budete mat otvor..... Aj ma napadlo, ze vrtanie do toho by bolo asi obtiazne, resp aj to zavesenie..... Ale inak je to krasne :-) Krasne to vyzera, je to ine ako vsetky tie klasiky co uz mame vsetci :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?