Sedačka -s dovozom a vykládkou do bytu?

Prosím o názory. Firma, ktorá predáva nábytok a nenaúčtuje si za dovoz horibilnú čiastku? prípadne aby nemali požiadavku, že nakúpte za milión a potom vám to privezieme? PS:bývam na 4.p. a máme len malý výťah. PPS: chcem veľkú sedačku
Odpovedať
@julius55 hadam si nebudes vyberat sedacku podla tobo aky dovoz ibchid ponuka, preboha fam si zaplatis lrepravnu cirmu alebo stahovaciu co ti to donesie. Zmesti sa to do hociakej dodavky ved to neni ziadny problem. Vynosenie som videl niekde cennik myslim ze stoji orientacne 10e za poschodie.
Odpovedať
Profilova fotka
za dovoz velkej sedacky do U v Interstyle sme platili tusim 40 alebo 50 €(myslim ze to bola akcia na dopravu z 80 alebo 100 lebo mali zrovna vela dodavok do BA z TO) a pomohol nam to pan sofer vyniest az do bytu(boli sme dokopy 4 ludia, 2 niesli a 2 vzdy drzali dvere aby sa nezatvarali a striedali sme sa), ale aj velkym vytahom to bola dost fuska narvat sedacku dnu a nie este tocit to na schodoch. Rohovy diel ktory bol najmensi sme si nechali na koniec, ze sak to uz bude hracka, a bol s nim prave najvacsi problem, lebo sa nedal nijako skrizit aby presiel cez dvere a este bol aj svina tazky :-D Ale pan sofer bol fajn aj ked sa trochu ponahlal. Hlavne si s predajcom prejdi na ake casti sa sedacka rozklada, aby si vobec vedela pomerat chodbu, ci ti to tam prejde ked sa budu chlapi na schodoch musiet tocit. Lebo prinajhorsom - objednas zeriav a dufaj ze prejde to cez okno ;-) Urcite ak na predajni povies ze chces sedacku vynosit na 4. poschodie peso, tak ti to urobila, ale si zarataju za vynasku aspon tych 4x10€...
Odpovedať
Profilova fotka
nepamatam sa kolko ma to stalo, ale pri cene sedacky uz tie peniaze boli ako drobne. A ked som videl aka je to fuska to nosit... som rad, ze som to nemusel robit ja s kamosmi :)
Odpovedať
v KE, dovoz v ramci mesta 25eur a za kazde rucne vynesene poschodie 4e, za vytahom 2e
Odpovedať
Profilova fotka
@julius55 Dobrý deň, aj my máme v ponuke sedačky. Cena dopravy je 5 eur v rámci celého Slovenska a vynáška je spoplatnená sumou 30 eur, bez ohľadu na veľkosť objednávky a poschodie. Pri výbere sedačky Vám radi pomôžeme, poštou zašleme vzorky poťahových látok atď. Prajeme Vám pekný deň. ;-) S pozdravom Nonstop Nábytok.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ja som si objednaval nabytok v drevone. Objednával som na e-shope sedačku, skrinky pod telku, kreslo... najskôr som kukol na predajni a potom som objednal v e-shope. a bez problémov zadarmo až domov. beriem to ako super službu a chápem ťa. Človek nechce platiť za každý kus nábytku 50 e. veď keď si to spočítate, dostanete sa k poriadnej sume.
Odpovedať
Danyelle: diky za tip! spytat sa uz v predajni ako sa da sedacka rozlozit Panko_xy : bol som v drevone kuknúť a páčilo sa mi tam zopár sedačiek. ale keď som si spočítal dovoz a vynesenie tak to vážne dáva aj 80 eur niekde. tá akcia zadarmo platí na nákup cez internet teda?
Odpovedať
hej na nákup cez internet. pozrite ich stránky
Odpovedať
Profilova fotka
@julius55 kukni ku mne do blogu, tuto nam priniesli zdarma :-) po celej SR je zdarma doprava, nezavisi od ceny :-) prisli dvaja, vylozili, rozbalili, pofotili, zaplatila som a odisli :-)
Odpovedať
Ďakujem anička. pozrel som vaše fotky. sedačka je krásná, podobnú presne chcem. Viete mi povedať, či sa dá rozložiť, aby ju vedeli po schodisku vyniesť? Za ako dlho Vám ju priniesli? PS:gratulujem k novému domu :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
pozri si tu podmienky, podla mna dobre: katalognabytku.sk dnes si velmi firmy nemozu dovolit uctovat horibilne sumy. Mas zlu skusenost?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
IKEA, ty toto ponúkajú ...
Odpovedať
.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?