Odpoveď na príspevok od jankazb:
vymenili sme v dome laminát za vinyl na kamennom … @jankazb a co skrabance od pazurov? Vsade som cital ze vinylu davaju psie pazure zabrat.Odpoveď na príspevok od rudybaco:
Zdravim dobri ludia😃 Potreboval by som poradit ku… @rudybaco ten klavir neber do uvahy to ti potiahne kazda podlaha, , max tam das roznasaciu vrstvu pod nozku, aby bol prierez vecsi,, ja som stale za drevo, nieje pravda ze je drevo drahe,, drevo je v lese, laminat a a tie plastove nie. zamna drevo ak teda staviate dom raz :)Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@jankazb a co skrabance od pazurov? Vsade som cit… @sousedekovci89 máme síce malých psov, ale žiadne škrabance od ničoho nemáme.Odpoveď na príspevok od jblaze:
@rudybaco ten klavir neber do uvahy to ti potiahn… @jblaze pri teplovodnej podlahovke môže ísť síce drevo, ale nie masív.Odpoveď na príspevok od jankazb:
@sousedekovci89 máme síce malých psov, ale žiadne… @jankazb my tiez akurat ze doma neda ostrihat pazure takze jedine veterinar a to sa nam nechce kazdu chvilu 🙂 a na viacerych miestach som cital ze vraj je nachylnejsi na toto ako laminat.